היי כולם... אני חדש

the yk jons

New member
היי כולם... אני חדש

מצטער אם לא שירשתי או משהוא כזה כי לא הבנתי בדיוק איך עושים את זה... טוב, קוראים לי יונתן או ג´ונס לבחירתחם... עשיתי רק דול אחד בינתיים והיא מצורפת... איך היא למתחילים ? טובב בקיצור, אני לא מחובר הרבה בזמן האחרון אבל אני אשתדל להשתלב :)...

אוקיי

השיער ממש לא בסדר אבל אני לא אגע בו כי אני לא מבינה משו בשיער ואני לא רוצה להרוס לגמרי את כל הדולי תיקנתי את ההצללה בחולצה חוץ מזה היא בסדר
ברוך הבא תהנה ואם אתה רוצה לשרשר אתה פשוט מוסיף תגובה בשירשור שכבר קיים..

ההצללה שלו נראית יותר טוב משלך...

בשני המקרים. בכל אופן, לא אהבתי את הרעיון של הגרביונים (?!), והשיער צריך להיות -על- המצח.

the yk jons

New member
תודה בטירוף!!1

תודה בטירוף לכל מי שעזר לי :) אני אנסה להשתפר!!!

שלום ג´ונס../images/Emo70.gif

הדולי שלך ממש חמודה, השיער קצת מוזר, ההצללה לא כל-כך טופה... אמממ,לא הבנתי מה יש לה...(?)מכנסיים עם פרח+גרביים(?)
היא ממש חמודה, בהצלחה,מנועה
יאללללה נדבקתי לשם הזה ג´ונסי!!!

לא יודעעעתתתתתתתת

עדיין משהו בהצללה של החולצה והמיכנסיים... בחולצה משהו בחזה לא כל-כך מסתדר לי ובמיכנסיים, אולי ככה זה בפלטה אבל הצבע הכהה ביותר נראה שחור.... מוזר
מנועה

Alexis14

New member
היי ג´ונס...

מה נשמע? נחש מי זאת?...הנה רמז:
... סתם לא משנה... הנה תגובות על הדולי שלך למרות שכבר הגבתי לך בעל פה...
אוקיי השיער- על ולא מאחורי הראש, עוד מעט אני אכין משהו שיסביר לך את זה יותר טוב
המכנסיים- בפעם הבאה תנסה לא לעשות אותם טייץ כאלה.. והפרחים ממש חמודים אבל.. טוב, עוד שנייה אני אמשיך בקשר לזה
הצללה- בעיקרון ההצללה טובה אבל אתה צריך לעשות הצללה גם בציצי וגם בבטן
התאמת צבעים- לא משהו. לדעתי היה עדיף אם המכנסיים או החולצה היו בצבע פחות זעקני ואז הפרחים על המכנסיים היו בצבע של החולצה. חוצמזה הכל ממש טוב!
ניצול... הנה בנות בבגדי ים- אני יודעת שהתחתונים ממש קטנות אבל בהתחלה זה היה אמור להיות מכנסיים!
ובקשר לדבר ש´מונח´ להן על הראש- מן שתי חתיכות בד כאלה.. לא משנה

Alexis14

New member
הנה משהו שאני מקווה שיעזור לך, נראה

לי ש^^^pupikit^^^, ענת, הכינה אותו--> זה מהאתר www.how2do.kef.li

Alexis14

New member
ניצולונצ´יק

הנה דולי שהכנתי.. זה אמור להיות לבוש בית פשוט... קוקו מפוזר וטרנינג...

למעלה