היי כולם!!! אני חדש כאן!!!

COOL GUY 12345

New member
היי כולם!!! אני חדש כאן!!!

אני בן 15 וחצי מכיתה י´ שלומד בכיתת מתמטיקה ואני עושה בגרות השנה. אני חושב שאני די טוב במקצוע. אני מקווה לעזור לכם בכל שאלותיכם ולפעמים אולי פה ושם אני גם ישאל כמה שאלות. נו טוב... תגובות...?

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

חחחחחחחחחח
איזה מצחיק אתה
אתה מציג את עצמך, אומר שאתה בכיתת מתמטיקה, ושתשמח לענות על שאלות, וחמש דקות אחרי זה אתה משגר הודעה עם שאלה משלך
חחחחחחחחחח
ברוך הבא (?|
)

emissary

New member
זה באמת אירוני....

ושאלה לילד החדש, אם אתה עושה השנה בגרות, אני עשיתי שנה שעברה גם ביוד, אז איך אתה רק בסדרות???!~?!~?!?

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אל תצחק עליו בקטע הזה ~~ גם אני הייתי אמורה לעשות בגרות השנה, ואני לא יודעת כלום
אני בקושי פותרת שאלות של 3 יחידות
אבל אני ככה כי אני זילזלתי
ומה כל כך לא הגיוני בזה שהוא לומד סדרות
אנחנו "למדנו" משו כזה בסוף שנה שעברה ~~~ לא שאני יודעת משו~~ אבל אני מקרה מיוחד~~

COOL GUY 12345

New member
קודם כל אני יגיד לך

שתוכנית הלימודים לא שווה אצל כולם! אני לומד סדרות עכשיו וזה החומר כמעט האחרון שלנו כי למדנו חומר אחר לפני זה כנראה. ואני שיגרתי שאלה כמו שאתה אמרת בגלל שלא הבנתי איך לפתור! בגלל זה בעצם הצטרפתי לפורום כי חיפשתי עזרה. ואם ישאלו אותי משהו ואני יהיה מסוגל לעזור אז אני יעזור כמובן.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אני מקווה בשבילו שכן ~~
והקטע שלו - זה כבר לא התחום שלי, ask him~~

pallidfool

New member
הקטע שלו

הוא שאתם תועים באות הראשון של הפעלים. כותבים "אני אעזור", ולא "אני יעזור". (ולמי שלא בטוח - אני יודע שכותבים "טועים" ולא "תועים")

COOL GUY 12345

New member
אני לא ממש טוב בלשון אבל

מה זה משנה בדיוק אעזור ויעזור??? אפילו שאני כתבתי נכון...

COOL GUY 12345

New member
אני לא ממש טוב בלשון אבל

מה זה משנה בדיוק אעזור ויעזור??? אפילו שאני כתבתי נכון...

josef007

New member
וואו

למה שזה יעניין משהו שאתה עושה בגרות השנה גם אני סיימתי את הבגרות שלי במאה בכיתה י זה לא אומר שכל העולם ואחותו צריכים לדעת להבא תלמד להשוויץ פחות מבטיח לך שאתה לא הכי חכם בפורום ...

COOL GUY 12345

New member
בואנה דבר יפה!!!!

מה זה פה?? מי מתלהב אני או אתה??? חחחח אז הצגתי את עצמי ואם לא מוצא חן בעינך אז טוס הביתה!!! dont hate me because im smart (and beutiful) hhh

cauchy

New member
מה קורה 007?

תשמע, ג´יימס בונד, תרגיע קצת ואל תתחמם על הצוציקים האלה, זה באמת לא כזה חשוב. אז החדש הזה בא בהצהרות קצת פלצניות, זה בסדר, זה זכותו, ואתה יודע שהוא ירגע בסוף, מה שאני לא כל כך בטוח בקשר אליך. דרך אגב, התחלת כבר את התרגילים בלינארית?

למעלה