בתאבון!!!
G gilmorefreak New member 21/6/04 #24 ברוכה הבאה...../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אהבתי את הניק ניים שלך זהות בדויה זאת סדרה מעולה..
ברוכה הבאה...../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אהבתי את הניק ניים שלך זהות בדויה זאת סדרה מעולה..
H H i L o L a New member 21/6/04 #25 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני הילה גמאני אוהבת את יוסי וטירן,ונובי (כמו הרוב פה.. ) וכמו שכבר הציעו לך-קחי ,אפשר בתוספת גבינה,או סתם לתקוע אותו על |מקל| (אין סמיילי כזה מה לעשות)
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני הילה גמאני אוהבת את יוסי וטירן,ונובי (כמו הרוב פה.. ) וכמו שכבר הציעו לך-קחי ,אפשר בתוספת גבינה,או סתם לתקוע אותו על |מקל| (אין סמיילי כזה מה לעשות)
H H i L o L a New member 21/6/04 #27 נובי? התכוונתי לנוסבי ../images/Emo3.gif אבל גם נובי זה כינוי נחמד..לא?
S SydBristow New member 22/6/04 #38 כן נו!! חחחח נוסי לא נשמע לך כמו מישהו מג'מייקה?? חחחחח אחד שרוקד ומנגן על תופים כל הזמן.
D DAND00SHY New member 21/6/04 #28 ברוכה הבאה! היי! אני דניאל...12 וחצי...הכי קטנה...אבל מכורה לאללה... אני מתה על נוסבי ויוסי וטירן (מגיעים להם שני במיילים מאוהבים!!!) מקווה שתהיה לך התמכרות נעימה! אה...אני ממליצה שאת ה תאכלי עם ...זה שילוב קייצי!
ברוכה הבאה! היי! אני דניאל...12 וחצי...הכי קטנה...אבל מכורה לאללה... אני מתה על נוסבי ויוסי וטירן (מגיעים להם שני במיילים מאוהבים!!!) מקווה שתהיה לך התמכרות נעימה! אה...אני ממליצה שאת ה תאכלי עם ...זה שילוב קייצי!
N NimaZ New member 21/6/04 #29 ורררררררררררררג טוב... זה באמת לא מסתדר... אני מצטערת... טוב יצאתי מאו'ד מבולבלת מהשירשור הזה... אם הבנתי נכון: את זאת בתמונה עם נוסבי? בעעעע אם כן אז את ממש ממש יפה.............. ראיתי אותך במופע... ישבת בדיוק לפני (הייתי שורה שלישית עם הסוודר הכתום...) בעעע
ורררררררררררררג טוב... זה באמת לא מסתדר... אני מצטערת... טוב יצאתי מאו'ד מבולבלת מהשירשור הזה... אם הבנתי נכון: את זאת בתמונה עם נוסבי? בעעעע אם כן אז את ממש ממש יפה.............. ראיתי אותך במופע... ישבת בדיוק לפני (הייתי שורה שלישית עם הסוודר הכתום...) בעעע
S SydBristow New member 22/6/04 #34 כן זאת אני! תודה אבל נראה לי שזה רק בגלל שהתמונה מטושטשת אני לא ראיתי אותך...נראה לי לפחות.. לא זוכרת שראיתי מישהו עם סוודר כתום.
כן זאת אני! תודה אבל נראה לי שזה רק בגלל שהתמונה מטושטשת אני לא ראיתי אותך...נראה לי לפחות.. לא זוכרת שראיתי מישהו עם סוודר כתום.
N NimaZ New member 22/6/04 #37 לא אמרתי ברוכה הבאה... ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה! \ אני נעמה... ואני מאוד עיפה כרגע לכן אני לא אתחיל לפרט.......
לא אמרתי ברוכה הבאה... ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה! \ אני נעמה... ואני מאוד עיפה כרגע לכן אני לא אתחיל לפרט.......