היי כולם אני חדשה!

SydBristow

New member
היי כולם אני חדשה!

קוראים לי נטליה, נעים מאוד! :) אני אוהבת את נוסבאום, יוסי וטירן....הם הכי טובים לדעתי. הם ממש מוכשרים וכל כך נהנתי מההופעות שלהם ביום חמישי ושישי!!! דרך אגב שתי התמונות האחרונות שהוספו לאלבום...של יוסי וטירן (ציצים גדולים ואפשר לשחק איתכם) אלה תמונות שאני צילמתי בהופעה ביום שישי...אני לא יודעת מי שם אותן שם, אבל פעם הבאה בבקשה תשאלו אותי אם אפשר להשתמש בהן!! בכל מקרה, אני מקווה שאני אוכל להכיר אתכם יותר! אם בא לכם לדבר, האיי סי קיו שלי זה 217164409. :)

Ronush14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

התמכרות נעימה!
אני רוני... ואני הכי אוהבת את אבי נוסבאום ואת יוסי וטירן!

SydBristow

New member
יו איזה חמודה את!

ראיתי הודעות שלך גם בקומונה של איתי וחשבתי לעצמי, איזה ילדה (ילדה? בת כמה את? אין לי מושג חחח) חמודה! :)

אוש7יתי

New member
ברוכונת הבאונת../images/Emo70.gif

דבר ריאשון כשהחלטת להיצטרף לפה היצטרפת לבית משוגעים
אני אושרית! אני אוהבת את נוסבי (זה השם שלו פה תיתרגלי
) את טירן
את יוסי
ואת פורמן
אאאה ואני שונאת את עלמה
(כבר אמרתי אל תישאלו למה כי אני לא יודעת
) מקווה שתהני איתנו
-זה הסמל של הפורום

SydBristow

New member
שלווםםם!!

זה מסתדר טוב, כי אני מטורפת לא קטנה... ;) וזה בסדר, גם אני קוראת לו נוסבי!!! חחחחח איזה חמוד הוא... מה זה נראה לי נוסבי, יוסי וטירן הם אהובי הפורום! יש לי הרגשה כזאת חח....זה טוב!!

Ronush14

New member
חחחחח זה באמת ככה! ../images/Emo3.gif

לא נראה לי שיש כאן מישהו שלא אוהב לפחות את אחד מהם!

היי נטליה!! ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!!! אני בטוח שתיהני בפורום ביפ. אנחנו כבר מכירים (מהקומונה שלי), אבל אני יכול לגלות לך סוד: כאן הרבה יותר כיף מאשר אצלי!
קודם כל - יש כאן המון אנשים מקסימים, מסוג מיוחד שאין באף פורום אחר. וחוץ מזה - המקום תמיד תמיד שוקק חיים, מצחיק ואיכותי. שיהיה מזל טוב ובשעה טובה, איתי.

אהלן! הכל סבבה! ../images/Emo6.gif

ואני שמח שאת נהנית! שתהיה לך שהות נעימה וכייפית עם כולנו.

SydBristow

New member
היי!!

אני מכירה אותך! ישבת במסלול 1 שורה 1 כיסא 5 או 4 לא?? חחחחח ראיתי שכתבת את זה... אני ישבתי בכיסא 13! :)

../images/Emo6.gif../images/Emo176.gifברוכה הבאההההההההההה

אני הדס 13 וחצי..עוד 3 חודשים יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ותכאלי אבטיח
שטפו לך ת'מוח כבר?????? חחחחחחחח

SydBristow

New member
חחחחח בשמחה!!

*לוקחת אבטיח* אפשר גם עם גבינה בולגריתתתת? ומזל טוב מוקדם לך!

למעלה