היי כולם.. אני חדשה כאן...

אממ..

קוראים לזה חתימה. ואני לא עשיתי את זה, אבל אני יודעת בערך- זה אמור להיות ב"עולם שלך". תלחצי על הכינוי שלך, ושם את יכולה לשנות הגדרות, חתימה וכו'. וברוכה הבאה!

בעולם האישי יש חלק של פרטים נוספים או פרטים

אישיים, שם יש חתימה.. תרשמי שם מה שבא לך וזה יופיע לך בתור חתימה =] מקווה שעזרתי =]

נריוש1

New member
תודה לכם יקירי..

ואולי תיכף תראו איזה מסר הורס
שאני אוסיף. אם אני אצליח. כי ניסיתי כמה פעמים לשנות פרטים קצת, והם לא מקבלים ת'סיסמא!! והיא בטוח נכונה, הם גם שלחו לי אותה לאימייל וכתבתי אותה, ואני לוידעת למה, זה פשוט לא עובד. מוזר. אז ניסיתי גם להירשם בתור משתמש חדש אבל האימייל כבר תפוס.. כמובן. טוב, נראה כבר... מקסימום, תסתדרו בלי זה, נכון..?

נריוש1

New member
יו זה הצליח...../images/Emo13.gif

אממ.. אבל זה נראלי לא משו. מה דעתכם? כתבתי את מה שאני מרגישה אז זה חייב להיות בסדר.. אבל כתבתי ציטוט הכי חשוב והוא לא נרשם כאן.. אז: "תתגבר, תתבגר, כך אומר לי הקול להיפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לאטום אוזניים, לא לעצום עיניים, לא לעזוב ידיים גם בימים קשים." (ארקדי דוכין) אחד החזקים.

מספר התווים מוגבל, שימי לב..

אולי בגלל זה נחתך לך, למרות שזה בד"כ לא חותך רושם שזה עבר את מספר התווים שאפשר לכתוב.. תנסי לכתוב שוב ותראי מה זה רושם לך..

שרון710

New member
ברוכה הבאה!

וכמו שאמרו לך- יש כאן גם יותר גדולים ממך.. תהניD: אההה.. ואני שרון, בת 15 וחצי מכרמיאל:)

למעלה