היי כולם.. אני חדשה כאן...

נריוש1

New member
היי כולם.. אני חדשה כאן...

מקוה שהכל סבבה. תגידו, זה בסדר אם אני בת 19 וחצי...? לפי מה שהבנתי רובכם תיכוניסטים.. לא נעים להיות סבתא.. אז תקנו אותי אם אני טועה אוקי?

sharwan

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif

וזה בסדר גמור.. אנחנו כאן מכל הגילאים! הייתה כאן אפילו מישהי בת 26, אבל היא הייתה מעצבנת ונחסמה.. :] אה, ואני שרון. בת 18 (כמעט)

לא נורא נו, מה אכפת לכם ../images/Emo6.gif

[לא ידעתי שחסומים יכולים לקרוא הודעות
]

זה בסדר גמור../images/Emo9.gif יש פה גם מבוגרים ממך...

אני ים
[ואני בת 15
] יש כאן את חוקי וכללי הפורום לאנשים החדשים שנכנסים לראשונה לפורום שלנו- זה יהיה מצויין אם תקדישי לזה שת דקות של קריאה
ואם יש לך שאלה את מוזמנת לשאול
.

נריוש1

New member
תודה ים...

קראתי את הכללים. סחתין.. יש לי שאלה (מן הסתם יהיו לי עוד...): אם בא לי סתם לזרוק איזה נושא שבא לי או שאני רוצה לדבר עליו איתכם- לא קשור לעברי. וסתם לכתוב אותו כמו הודעה רגילה. ולא במסגרת האוף טופיק (האמת שגם לא ממש הבנתי מה זה..)אז לא?? תודה מראש

היי../images/Emo9.gif הנה תשובה:

קודם כל שרשור "אוף טופיק"- הוא שרשור שהמנהלים פותחים, והוא תמיד יהיה מסומן באייקון הזה"
" ובעיקרון כל מה שלא קשור לעברי את אמורה לכתוב כתגובה לשרשור הזה
, הוא נוצר בשביל לעשות סדר בפורום- ובשביל שלא יפתחו המון המון שירשורים שלא קשורים כ"כ לעניין... הנה למשל שרשור
שהגר פתחה לפני כמה ימים. כאן.
עכשיו, פינה שבועית (גם היא לא קשורה לעברי), יומהולדת למישהו מהפורום, הודעות חדשים וכו'... מגיע להם הודעה חדשה
גם אם הן לא קשורות לעברי... בעיקרון אם בא לך לזרוק איזה נושא שבאלך לך לדבר עליו ושהוא לא קשור לעברי עדיף שתרשרי אותו ל"
"
אני מקווה שהבנת
את תמיד יכולה לשאול
בשמחה
.

נריוש1

New member
תודה.... אני גם מקוה שהבנתי..כי:

כאילו, אם אני פותחת נושא חדש, אני צריכה לכתוב אותו כתגובה לשרשור שמסומן עליו ת'אייקון הזה? זה הקטע? כי אם זה תגובה למשו שנכתב לפני כמה ימים, זה יהיה רשום בדף אחר ואפ'חד לא יראה, לא? בכל מקרה תודה רבה וסליחה שאני קרצייה..

נריוש1

New member
../images/Emo35.gifועוד משו

מה זה לינק? סורי אבל אין לי מושג.. אני חדשה בכל הקטעים האלה, פורום וזה...

את לא קרציה! מותר לך לא לדעת../images/Emo9.gif ואמ...

אם ההודעה שלך לא קשורה לעברי, אז כן, את צריכה לכתוב אותה כתגובה ל"
", [אלא אם כם זה הודעה של "אני חדשה",יומהולדת או פינה שבועית...] אם היא כן קשורה לעברי, ומצדיקה הודעה חדשה, ושהיא לא שאלה- את יכולה לפתוח הודעה [שרשור] חדש
הודעה עולה למעלה לדף הראשי בכל פעם שמגיבים לה! אבל! רק אם היא נכתבה עד שלושה ימים לפני כן. הודעה שנכתבה לפני ארבעה ויותר ימים לא "תקפוץ" למעלה... וככה יש סיכוי שבאמת לא ישימו לב אליה
. מה זה לינק מתנסקי כבר הסביר לך
. את תמיד מוזמנת לשאול, אל תתבישי, גם דרך מסר אישי
.

נריוש1

New member
אה..אוקי,

אני חושבת שהבנתי.....
בדקתי אם הבנתי נכון-כתבתי "נחמד" למישו שהיה בהופעה ביום החייל (טוב, זה באמת נחמד, ז"א מצחיק קצת...) אז ראיתי שזה אכן עולה למעלה וכו'. אני אומרת את זה סתם כדי שתראי אם בא לך.. טפשי קצת אבל.. סתם, לצחוקים..
ממש קורע. אני על הרצפה. טוב אני אפסיק לחפור! אז, ברשותך עוד שאלה...
איך עושים את הדבר הזה, נו, מין מוטו,מסר לאומה או איך שתקראי לזה.. שלכל אחד יש כזה כתוב מתחת לכל הודעה?? אני פשוט מאוד חכמה ויש לי המון מה להעביר מנסיוני לאחרים....
טוב, בכל מקרה תודה רבה..את מאוד חמודה.

למעלה