היי..יש לי שתי שאלות

adili6

New member
היי..יש לי שתי שאלות

1. האם השחן של ג'ק אוניל (ריצ'ארד דין אנדרסון) ממשיך גם בעונה ה-10? כי לא ראיתי אותו בפרומו 2. מי בעד שיחזירו את מקגיוור (אם כבר מדברים על אנדרסון)?

yarivito

New member
שמעתי

שמעתי שאנדרסון עוזב את הסדרה בעונה השמינית לא יודע למה ואיך:S גם הגנרל עזב אם לא שמת לב לזה בפרומו.

adili6

New member
כן...הוא..

עוזב כבר בעונה הזאת בעוד כמה פרקים (בדקתי בתקצירים) איזה באסה שהוא יעזוב (אנדרסון) לפני שאנחנו נראה שג'ק וסם ביחד... מה אתם אומרים?

adili6

New member
נכון???

כשנגמר חשבתי שזו הייתה סדרה נחמדה אבל איך שהזמן עבר ממש רציתי שזה יחזור... באותו זמן גם שודרו "ווקר" ו"צוות לעניין".. ווקר לא היה כזה משו...המשחק היה דפוק כי הוא לא שחקן אלא איזה שהו אלוף קראטה.. ולא מזמן כבר החזירו את צוות לעניין (ד"א, אומרים שב-2008 יצא הסרט) ואז אמרתי לעצמי "וואי,,, אם כבר מחזירים את צוות לעניין למה שלא יחזירו את מקגיוור?" ואז יצא סטארגייט ואנדרסו (ריצ'ארד דין אנדרסון- השחקן של ג'ק אוניל ומקגיוור)ן גרם לי עוד יותר להתגעגע למקגיוור במיוחד כשפה הוא משחק אהבל גמור בכל מה שקשור למדע ובמקגיוור הוא בכלל כימאי ופיסיקאי או משו... קיצר בלבלתי לכם ת'שכל על כמה אני אוהבת מקגיוור ומצטערת אבל אני באמת אוהבת את זה...
מה אתם אומרים?

למעלה