אני אנסה לעזור.
למרות שאני מניח שאלו היו שיעורי בית להיום
חפרתי פה הרבה אז אני ממליץלך לקרוא את זה רק אם זה באמת מעניין אותך אם אתה סתם רוצה לעשות שיעורי בית עדיף לך לקרוא את ההודעות שמעלי. בכל מקרה אני לא בטוח בכל מה שאני אומר קח את דברי בערבון מוגבל התורה לוקחת את זה בצורה מאוד מופשטת, בכל יום נברא משהו אחר ע"י אלוהים, ביום הראשון "השמיים והארץ" (כדור הארץ) דבר זה קורה באופן ספונטני לחלוטין ע"י אלוהים קצת הוקוס פוקוס ביום השישי ופוף פתאום יש אדם שנוצר מהעפר אם אני לא טועה. תיאוריית המדע [שחלק גדול מהאנשים וביחוד אתאיסטים יגידו שהיא מפוכחת יותר ובכללם אני (אבל זה עניין של אמונה אישית ואני לא אתעכב על זה גם מכיוון שאני בטוח שלא על זה נתנו לך את שיעורי הבית)] טוענת למעשה שתהליך היווצרות האדם הוא תהליך שלקח מיליארדי שנים שהחל למעשה כאשר (ואני לא בטוח בזה אז תקנו אותי אם אני טועה) היה מקרה של "בריאה ספונטנית" מה זה אומר? זה אומר שאיזה חלקיק התחיל להכפיל את עצמו שוב ושוב ושוב ושוב למעשה הדבר הזה לדעתי אפילו לא היה נחשב למשהו חי (מקיים רק אחד מסימני החיים).גם ה"משהואים" החדשים שנוצרו הכפילו את עצמם וכן הלאה וכן הלאה... אבל, אתה בטח שואל את עצמך, מה זה עוזר לי לפי מה שאתה אומר לי כרגע כולנו היינו אמורים להיות משהו מיקרוסקופי שרק מכפיל את עצמו שוב ושוב נכון? והתשובה היא כן! אבל, אתה בטח שואל את עצמך שוב, איך זה שאנחנו קיימים? בלבלת אותי לחלוטין! אז התשובה היא שאמנם ה"משהואים" האלו העתיקו את עצמם שוב ושוב ושוב אבל הם לא עשו את זה בצורה מדויקת והיו טעויות בשכפול (טעויות טובות מבחינתנו כמובן אם לא הן לא היינו אנחנו) וכך למעשה לאט לאט לאט התפתחו החיים כאשר כל יצור חדש למעשה היה טעות בשכפול של היצור הישן, גם ברבייה יש טעויות אבל הנקודה היא שלדברים כאלו לוקח מיליארדי שנה לקרות, לא בהכרח כל טעות משפיעה הישר בדור הראשון צריך בדרך כלל "אוסף" של "טעויות"שכאלו וגם אם היא כן משפיעה בדור הראשון, היא לא יוצרת יצור חדש אלא אולי שינוי קטן מהיצור הקודם. עוד נושא חשוב בהתפתחות האדם זה "הברירה הטבעית" או ה"חזק שורד" שלא תבין אותי לא נכון, ה"חזק" הוא לא בהכרח חזק מבחינה פיזית אלא בעל תכונה בולטת שעוזרת לו לשרוד. נשליך את הדבר הזה על צ'יטות: אתה מסכים איתי שצ'יטה איטית או צ'יטה חלשה תתקשה לצוד, לאכול ולשרוד ולרוב סופה של הצ'יטה הזו היא לגווע ברעב ערירית ונטולת ילדים לעומת זאת הצ'יטות החזקות והמהירות ישרדו והן אלו שיביאו צאצאים לעולם אשר מכיוון שהוריהם חזקים ומהירים יוולדו גם הם חזקים ומהירים ואף יותר מהוריהם וכך בכל דור מתבצעת הגברה מסויימת של התכונה, בכל אופן זו סקירה כללית מאוד ולא מדוייקת לחלוטין. עכשיו נחזור אלינו (בתקווה ששרדת עד לפה ולא השתעממת באמצע) איך אנחנו נוצרנו לפי המדע? אנחנו נוצרנו מחברינו הטובים (בעצם אולי הם חברים שלנו אבל אנחנו בעיקר מכחידים אותם) הקופים בהתאם למה שכתבתי פה חלק מתכונותיו של ה"חזק" היו האינטלקט ובסופו של דבר נוצרנו אנחנו בלי הוקוס פוקוס בלי באנג גדול בלי פוף ובלי כל השטויות האלו (לפי דעתי), כמו שציינו פה לפני חלק מהפעולות האבולוציוניות כללו "( לא בהכרח בסדר הזה) מעבר להליכה זקופה, התנפחות המוח והשתכללות השפה ואבדן מרבית שיער הגוף" (ההודעה של אחמס1). מה שונה בין הדרכים? עולם ומלואו אני בטוח שעכשיו אתה יכול לענות בעצמך, בכל מקרה אני חושב שיש דמיון
מסויים בין סדר הווצרות בעלי החיים. כמו כן שמעתי על פרשנים מודרניים שרואים כל אחד מששת ימי הבריאה כמיליוני שנים, האם זו הייתה מעין תיאוריית אבולוציה שהקדימה את דרווין בזמן רב מאוד? אני מטיל ספק אם היו להם את הכלים להעלות השערות כאלו וסבור שזהו סתם דבר מקרי, אם כי בהחלט יכול להיות שאני טועה, יכול להיות שבסופו של דבר כולנו טועים ובכלל יש סיבה אחרת להתפתחותנו, אמנם אני לא מאמין בזה וזו לא תפיסתו של המדע אבל זה לא אומר שזה לא נכון על חלק גדול מהמדענים שהתאוריות שלהם התגלו לנו כנכונות אמרו בזמנם שהם טעו והפלא ופלא התברר לנו שהם צדקו אנחנו טעינו כמו שאמר מוקי "הרוב לא תמיד צודק,בדרך כלל הוא טיפש". בכל מקרה,את תיאוריית האבולוציה קל הרבה יותר להוכיח ולתת דוגמאות בעוד שהתיאורייה האלוהית קשה הרבה יותר להוכחה ונשמעת הרבה יותר פרימיטיבית.