היי..יש לי שאלה

buffy27

New member
היי..יש לי שאלה

יש כישוף שיכול לגרום למישהו/י להתאהב בכם?

buffy27

New member
תודה על התשובה..השקעת ../images/Emo8.gif

אפשר לקבל עוד פרטים??

Bartal j

New member
סתכלי

על השורה האדומה שלמעלה (לדעתי היא נותנ לך הרבה פרטים)

Evil Gremlin

New member
אני אישית

ממש לא אוהב כשמשתמשים בקסם כדי לשנות רגשות של אנשים...יש דברים שלדעתי הבן אדם עצמו צריך לשלוט בו

תשובה רצינית:

שמעתי על כישוף שגורם להתאהבות, לשים את הווסת שלך בשתייה שלו. סליחה אם הגעלתי מישהו, אבל זוהי האמת.

תמיר302

New member
אני חושב

שלשים את הוסת שלה בשתייה של מישהו בלי שום הבנה או יכולת מאגית,לא יוביל לשום דבר חוץ משרשרת של הקאות, מחלות מידבקות, ואולי גם טראומה תמידית מכוסות עם שתייה (וסליחה אם הגעלתי אותך).

חחחחחחחח

אף אחד לא אמר שכישוף זה הדבר הכי מוסרי/טעים/בריא שיש. היא שאלה אז אני עניתי

האפור

New member
יש צדק בדבריך...

"אף אחד לא אמר שכישוף זה הדבר הכי מוסרי/טעים/בריא שיש" אבל פה יש כמה חברה (שאני חותם לך שמבינים יותר ממך) שכן אומרים שאם אין לך יכולת מאגית (שהיא רוחנית) אז כל המעשים הפיזיים שתעשה באמת יהיו מיותרים ואף פוגעים.

RainBird

New member
אני לא מבין למה תוקפים אותך. הרי מה שתארת הוא שחור. שיקוי האהבה הנפוץ ביותר בישראל. הרבה יותר נפוץ מסילבר רייבנוולף- וכן זה עובד כי מאמינים שזה עובד. ארדן.

תמיר302

New member
אבל

ארדן,אתה לא חושב שבשביל כישוף צריכים הבנה מסוימת,ויכולות שונות? מה עם דמיון,ריכוז, אנרגיה? אני אישית חושב שרצון בלבד לא יניב תוצאות (אחרת אומנות הכישוף פשוט לא הייתה קיימת).

תמיר302

New member
עוד משהו

לפי דעתי, לשים דם במשקה של מישהו זה מסוכן, לא בריא ומאוד לא מוסרי. אבל זה רק אני והדיעות המטורפות שלי...

RainBird

New member
בשביל אמנות המאגיה באמת צריך את כל הרשימה שלך ויותר. אבל לפעמים אמונה פשוטה יכולה להיות המאגיה הטובה ביותר. אני מודע שזה פרמיטיבי, לא מוסרי ואפילו לא בריא, אבל זה מאגיה לכל דבר. ארדן.

למעלה