היי יש לי שאלה....

c o l e

New member
היי יש לי שאלה....

מישהו עשה פה סיאנס
איך זה
ועוד משהו בבקשה תרשמו לי סיפורים מפחידים שקרו כאשר אנשים עשו סיאנס כי זה מעניין
אני יספר לכם שתי סיפורים
ילדה אחת שאלה כאשר היא עשתה סיאנס מתי היא תמות אמרו לה תאריך... כאשר הגיעה התאריך היא מתה כאשר היא ראתה טלוויזיה
אומרים שכלבים רואים רוחות.... אז כמה ילדים שגרים בגבעת עדה (ליד האיפה שאני גר) עשו סיאנס והמון כלבים באו סביבם והתחילו לנבוח
הכל אמיתי
ואני רציני תרשמו סיפורים ששמעתם בבקשה

simba00

New member
אני עשיתי וזה לא היסטרי...

זה נחמד לא יותר... פעם אחת שעשינו שמע המון נביחות כלבים ולא היה כלב באזור... פעם אחת לפני שעשינו ישבנו במועדון (נוער שלנו) ודיברנו על זה ואז שמענו כל מיני קולות מהחדר מעבר לקיר (המועדון היה נעול ואנחנו היחידם באזור באיזה שלוש בלילה) ובחדר הזה יש שולחן בליארד וזה היה קולות של משחק בליארד ומאז אנחנו כל הזמן שואלים על הז ואומרים לנו שלושה חברה תקועים שם או משו... פעם אחת שעשינו פתאום הסתכלנו על הקיר והי שם צל עם קרניים והוא לא היה של אף אחד מאיתנו וכולם העבירו ידיים מעל לראש וזה לא היה של אף אחד אז קמנו ממש מהר ואז אחרי שקמנו ברחנו עם הלוח והכל ואחרי זה חזרנו לשם ולא היה שום צל כזה... פעם אחת שחברים שלי עשו אז חבר אחד שלי נתן את הכובע שלו, שעכשיו הוא לא מוריד מהראש בכלל, לחבר אחר שלו ואז הם ביקשו מהרוח לגרום לבחור להוריד את הכובע והרוח כתבה 12 ומשם המשיכו לדבר ולא חשבו על זה, אחרי כמה זמן החבר שקיבל את הכובע התחיל להזיע בטירוף!! והוא אמר כל הזמן חברה נורא חם לי חברה אני נשרף כאן ולא היה כל כך חם ואז הוא עושה לרוח "רוח נורא חם לי אני יכול להוריד את הכובע?" הרוח ענתה לו "כן" והוא הוריד אחרי זה שהם סיימו הוא כזה עושה היה לי ממש חם למה הורדתי את הפאקינג כובע? כל הערב הזה הוא היה ממש מוזר... ובכל מני פעמים אחרות הרגשנו נגעיות בכתפיים ברגליים לא מכות נגיעות אז לא ממש פחדנו... חוץ מזה יש עוד כמה סיפורים שאני לא זוכר עכשיו...

simba00

New member
אני עשיתי וזה לא היסטרי...

זה נחמד לא יותר... פעם אחת שעשינו שמע המון נביחות כלבים ולא היה כלב באזור... פעם אחת לפני שעשינו ישבנו במועדון (נוער שלנו) ודיברנו על זה ואז שמענו כל מיני קולות מהחדר מעבר לקיר (המועדון היה נעול ואנחנו היחידם באזור באיזה שלוש בלילה) ובחדר הזה יש שולחן בליארד וזה היה קולות של משחק בליארד ומאז אנחנו כל הזמן שואלים על הז ואומרים לנו שלושה חברה תקועים שם או משו... פעם אחת שעשינו פתאום הסתכלנו על הקיר והי שם צל עם קרניים והוא לא היה של אף אחד מאיתנו וכולם העבירו ידיים מעל לראש וזה לא היה של אף אחד אז קמנו ממש מהר ואז אחרי שקמנו ברחנו עם הלוח והכל ואחרי זה חזרנו לשם ולא היה שום צל כזה... פעם אחת שחברים שלי עשו אז חבר אחד שלי נתן את הכובע שלו, שעכשיו הוא לא מוריד מהראש בכלל, לחבר אחר שלו ואז הם ביקשו מהרוח לגרום לבחור להוריד את הכובע והרוח כתבה 12 ומשם המשיכו לדבר ולא חשבו על זה, אחרי כמה זמן החבר שקיבל את הכובע התחיל להזיע בטירוף!! והוא אמר כל הזמן חברה נורא חם לי חברה אני נשרף כאן ולא היה כל כך חם ואז הוא עושה לרוח "רוח נורא חם לי אני יכול להוריד את הכובע?" הרוח ענתה לו "כן" והוא הוריד אחרי זה שהם סיימו הוא כזה עושה היה לי ממש חם למה הורדתי את הפאקינג כובע? כל הערב הזה הוא היה ממש מוזר... ובכל מני פעמים אחרות הרגשנו נגעיות בכתפיים ברגליים לא מכות נגיעות אז לא ממש פחדנו... חוץ מזה יש עוד כמה סיפורים שאני לא זוכר עכשיו...

c o l e

New member
זה נשמע קצת מפחיד../images/Emo70.gif

אבל קראתם לאנשים מיוחדים או שסתם כאילו להציק

so called osnat

New member
אממ....

זה די נחמד, לא משהו מפחיד... בפעם הראשונה זה היה מגניב, בפעם השניה הרוח הייתה כנראה ילדה, אז היא די התחיל לשגע אותנו, והיא לא ממש אהבה את חברה שלי כי שאלנו אותה אם משהו מעצבן אותה, והיא רשמה את השם של חברה שלי, בפעם השלישית, לא שאלנו כלום והיא פשוט רשמה את השם של חברה שלי, זה היה ממש מפחיד אז יצאנו, ואז עשינו עוד אחד, וזה היה קצת מוזר, ואחרי הסיאנס ננעלנו בתוך החדר, לא הצלחנו לפתוח את הדלת, יצאנו מהחלון וההורים שלי הזמינו נגר שיפתח את הדלת.....זה היה ממש מפחיד

N i X

New member
זה JBU אני בשיעור מחשבים....

היי יש לי סיפור מפחיד שקרה לי לא מזמן (קצר)... באותו יום הרגשתי שיש מישהוא בבית הרגשתי לפעמים התקפי סחרחורות שבאו כאילו שתתי חצי ליטר וודקה בשלוק אחד.יש לנו בבית שעון מטוטלת ישן שבגלל שיש לו שם בליטה שעוצרת את המטוטלת הוא לא יכול לעבוד יותר משעה... לא מזמן בסביבות חצות שמעתי קול של תקתוקים התקרבתי לשעון ושמעתי אותו בצליל מוזר שקט יותר מהרגיל אבל אי אפשר לתאר את זה....... טוב היה מאוחר אז החלתתי ללכת לישון ואז איך שנכנסתי לחדר המנורת למידה (ניאון) התחילה להבהב ולישרף, שכבתי במיטה וחשבתי מי עושה את זה חשבתי שאולי זה שד כי קראתי שהם אוהבים להציק לאנשים אבל שה נשמע לי די קלוש... פתאום נזכרתי שאני לא לקחתי וויטמנים היום ואז גם המנורה של החדר שלי נשרפה ואז אלה בי הרעיון שאולי זה ישות סקרנית (זה בגלל שהרגשתי שמשהוא נמצא ליד המיטה שלי ומסתכל עלי) אז המרתי בראש אני לא מעניין אין על מה להסתכל עליי כולם יותר מענינם ממני.... אני עדין קצת פוחד אבל הוא לא חזר ...............סיפור אמתי.

c o l e

New member
אתה יודע אתה נשמע ממש....

אדיש אם לי היה קורא משהו כזה הייתי בורח
אבל לי קרה משהו דומה.... אני הלכתי לישון ולא היה כל-כך מאוחר
שכבתי על הבטן והסתכלתי לכיוון הקיר שקרוב לראש שלי ואז הרגשתי מישהו מתיישב על ידי וממש הרגשתי כאילו המיטה זזה
(שמישהו יושב על המיטה מרגישים
) ואז הסתכלתי ואין כלום
זה היה מפחיד אבל בכל זאת נשארתי במיטה
וגם פעם הרגשתי כאילו מישהו בא ותופס לי את הרגל
וזה לא היה אח שלי או מישהו כי ישבתי על הספה (הרגליים היו על הריצפה) וממש אי אפשר להכניס יד בלי שיראו אותך

jbu

New member
אני "אדיש" בגלל ש

אני "אדיש" בגלל שלפי מה שהיבנתי שגים לא יכולים לפגוע בך (אלה אם כן יש לך הילה חלשה) ורוחות...טוב בו נומר שכמה כבר איפשר להציק לבן-אדם. אני במקומך הייתי שואל אנשים שיותר עסקים בזה ומבנים בזה. אני אישית בעד הגישה של חיי ותן לחיות (למרות שהמקרה הזה קצת שונה) או באמירה אחרת למה בכלל להכניס את הראש למיטה חולה? לדעתי הכי טוב זה לדעת קודם כול איך להגן על עצמל מכול הכיוונים ואז אם צריך לעשות סיאנס (אבל בשביל מה???).

jbu

New member
אני "אדיש" בגלל ש

אני "אדיש" בגלל שהייה לי כבר ניסיון לא העים וגם שלפי מה שהבנתי שדים לא יכולים לפגוע בך (אלה אם כן יש לך הילה חלשה) ורוחות...טוב בו נומר שכמה כבר איפשר להציק לבן-אדם. אני במקומך הייתי שואל אנשים שיותר עסקים בזה ומבנים בזה. אני אישית בעד הגישה של חיי ותן לחיות (למרות שהמקרה הזה קצת שונה) או באמירה אחרת למה בכלל להכניס את הראש למיטה חולה? לדעתי הכי טוב זה לדעת קודם כול איך להגן על עצמל מכול הכיוונים ואז אם צריך לעשות סיאנס (אבל בשביל מה???).

simba00

New member
אני אדיש???

אני הבנאדם הכי עצבני שאני מכיר... פשוט הייתי עם חברים ואני גם לא נלחץ מכאלה דברים...

למעלה