היי, יש לי שאלה

סמייילי

New member
היי, יש לי שאלה

תמיד התעניינתי במאגיה, אבל אף פעם לא הצליח לי כלום, במיוחד בובות וודו, איך עושים את זה נכון? יש סיכוי זה יעבוד לי? אתם יודעים על תחומים במאגיה שעובדים בלי ספק? תודה.

סמייילי

New member
ובכן,

חובבנית ביותר, כל מאמר שקראתי על וודו התעסק בבובה, איך היא צריכה להראות, ודברים שמצרפים, אבל חסר לי הלחש, או מה שצריך שזה יפעל. אני מבקשת את ההכוונה שלכם, לאתרים או מאמרים שאתם ממליצים עליהם בשבילי. ובקשר לעיסוק, תמיד התעניינתי, אבל לא ידעתי איך. אני די מוזרה, ולא ממש מסתדרת עם העולם סביבי, ונוטה מאוד לכישוף, אבל בלי הכוונה אני לא יודעת מאיפה להתחיל.

המממ...

פשוט תתחילי לקרוא את המאמרים, ותבדקי את הקישורים שיש לנו בפורום (בעמוד המאמרים ובעמוד הקישורים). זה בא לאט לאט תוך כדי למידה.

הגעת למקום הנכון

כאן אומנם לא תקבלי דברים על מגש של כסף אבל כאן תוכלי למצוא במאמרים את הנקודות הטובות להתחלה. אם לא תקפצי מעל הפופיק שלך ולפני שאת מנסה להרוג מישהו תנסי לעשות מדיטציה כמו שצריך אני בטוחה שתתקדמי לדברים היותר מעניינים מבחינתך במהירות. שום דבר לא עובד בטוח, את צריכה להתאמן ולרצות משהו כדי שזה יעבוד.

morning star

New member
את בובת הוודו

תעזבי כרגע. בטח שיש סיכוי שזה יעבוד, אבל לא משנה כמה אמצעים פיזיים תפעילי, האמצעים האנרגטיים/רצוניים/רוחניים, איך שתבחרי לקרוא לזה, הם המשפיעים הגדולים ביותר. מתחילים מקטן, לאט לאט. גם ללמוד מתמטיקה לא מתחילים בלפתור אינטגרלים. במאגיה ניתן להשיג המון, אך לא במאגיה עצמה. אין כישוף אשר ייתן לך הבנה וכוחות. לכן צריך להתחיל לאט, להשקיע ולפעמים להקריב (לא קרבנות! זמן, יזע ודמעות...). שלך הנווד

בקשר ללחשים.......

דבר ראשון מורנינג סטאר צודק מאוד! אבל בכל זאת השביל הידע לא רק על בובות וודו גם על כשפים טיהורים וכל מיני דברים כאלו אז יש כאלו שמשיגים כבר לחש מוכן ממשהו אחר ויש כאלו שמעדיפים לבנות לבד לחש ובקיצור כל אחד מתחבר למה שהכי נוח לו..... למרות שאני מעדיף ואני חושב שעדיף לבנות לבד לחש כי ככה יותר מזדהים עם המילים ויותר מתחברים איתם...
***TAL***

למעלה