היי..יש לי שאלה לאנשים בהנהגת מרכז

הדססססס

New member
תגובה::

ואם אני אגיד לך שאני מעדיפה מחנה עם אל-בד (אני בתור אחת שנמצאת בשבט קטן..שאין לו מספיק כוח עבודה להרים מבנים צופיים..) אני מעדיפה אל-בד ושהחניכים יהנו וההורים יגידו :"וואו" מאשר להתאמץ..ולהרים מבנים ענקיים..לפתח מלא מלא ציפיות..ובסוף להתבאס אני מעדיפה חניכים מתלהבים מאשר לחשוב על ניצחון ופיתוח ציפיות

smokeyf4

New member
וואללה השבטים הקטנים

הפציצו השנה....יענו היו מיבנים יפים לאללה וגם זכו בפרסים...בקשר לניצחון של יהוד זה מגיע להם חבל על הזמן ...היה להם מיבנים קטלניים ראסמי גם לאופק היה מחנה יפה אבל כולם יסכימו איתי בזה שעם 200 שחב"ק אפשר לעלות בכמה רמות ממה שהם בנו.....

AmItUsH15

New member
זה מזה לא נכון..

אני אגיד לך מה ברור שמחנה עם אלבד יותר מרשים והכל אבל עובדה שאני בשבט מאוד קטן(רעות-יבנה) אנחנו היינו 12 אנשים בחלוץ(שכבג) והקמנו מחנה כולו צופי(הכל יוטה) וגם שנה שעברה שכל השבטים עשו הכל באלבד אנחנו היחידים שהרמנו מחנה שלם הכל מיוטה וקיבלנו מקום 3 בצופיות בכללי(וגם מקום 1 צופיות של שכבות צעירות ועוד פרסים..) אז קיצר זה לא קשור לזה שאתם שבט קטן לצופיות. עם כל הכבוד לא אהבתי ממש את המחנה של משואות..סתם כזה חוץ מהתורן המהמם שלהם והמחנה של מונסון היה מדהיםםםםם פשוט אין מילים הם היו מולנו,פשוט מדהימים הרימו מחנה מהמם הגיע להם מקום ראשון.במיוחד השער המדהים שלהם. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני שמעתי באת המחנה של מונסון בנו 150 אנשים אני טועה?

moolik

New member
שטויות

את מדברת שטויות כי גם עם 20 או 30 אנשים אפשר להרים מחנה טוב וטוב זה ראשון כללי ושנה שעברה זה קרה..

אני לא מבינה מה ההתנגדות הזאת לאלבד

את מדברת כאילו העובדה ששמנו אלבד היה איזשהו ניסיון לעבוד פחות, וזה ממש לא נכון... עבדנו קשה בימים של החלוץ, והאלבד בא רק לעשות את המחנה יותר צבעוני, מעניין ויפה, ולא לחסוך לנו מאמץ!!! באותה מידה היינו יכולים לשים יוטה....... הדבר היחידי שזה היה משנה זה שהמחנה היה מכוער ומשעמם... חוצמזה, הכל היה עטוף מבפנים ככה שראו את כל הכפיתות והסנדות ושאר הדברים שהושקעו בכל מבנה... ובקשר לחזות..... אני לא מבינה בדיוק למה את מתכוונת כשאת אומרת "חזות פורימון", אבל החזות הייתה פשוט מושלמת!!! תסכימי איתי שזה בסופו של דבר מה שעושה את המחנה ליפה, כל הפרטים הקטנים... והשלטים שמונוסון שמו בכל מקום על סלינקי היו אדיריםם.... חחח זה היה ממש מצחיק... אין לי מושג מאיזה שבט את, אבל מונוסון זה כנראה אחד מהשבטים שחושבים שזה שהיה אלבד על השער, אומר שהוא בנוי מ-5 סנדות ו-4 כפיתות, למרות שהיה אפשר בקלות לראות את כמות ההשקעה בשער... אבל בדיחות טובות לא מזיקות אף פעם
המחנה של משואות היה מדהים!!! באמת הגיע להם מקום ראשון... אבל מונוסון? אפשר להתווכח על זה... השער שלהם באמת היה מרשים!!! וגם המחסן...

bar8389

New member
שבט "אלבד" אופק ואז יהוד

אני דרך אגב מאחד השבטים הקטנים בהנהגה - שבט "אתגר" בית אריה. כן כן, ה-ת-נ-ח-ל-ו-י-ו-ת או להיות...או לא להיות התנחלויות... בתודה, הנהגת שטחים.

בית אריה ../images/Emo26.gif

הייתם בשטח המסריח שלנו
חצי שעה לידפוק בזנט....! היינו אצלכם ביום ביקור והיסתובבנו כזה וכל הזמן אמרנו איך המחנה של שקמה היה יותר יפה - ואז בא איזה אבא אחד ואומר "שקמה השבט הכי טוב בהנהגה..." ואנחנו לא מבינים מה הוא קשור... אז הוא מתחיל לספר שהוא היה מאלו שהקימו ת'שבט ומתחיל לישאול 1001 שאלות על איך אנחנו עכשיו
איזה אבא חמוד!!! והמיבני חניכים שלכם היו סוף הדרך....! ושמעתי שקניתם מקלחות פרטיות... כמו המיקלחות מרכזים - זה נכון???

bar8389

New member
לא קנינו, אבל

אבא של דור מדריכות בשבט עשה לנו את המקלחת לפני כמה שנים ומאז כל החניכים "מחכים" להגיע לקורס כדי להתקלח שם(רק לקורס ולשכב"ג מותר). דרך אגב אמרו לנו בהנהגה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו משתמשים בה כי זה לא חינוכי, מביא לכלוך וכו'... סאאאאדר.

moolik

New member
בית אריה

אמרו שביום הראשון עבדתם בלי אור בלילה זה נכון??

למעלה