היי.. יש לי בעיה :/

shabi15

New member
היי.. יש לי בעיה :/

יש לי כמה בעיות אז תקראו ואם תגיבו אני אשמח! אני נער בן 15. נראה טוב מאוד! ובזמן האחרון (שנתיים אחרונות) לפעמים אנשים מכנים אותי "הומו" בגלל כל מיני התנהגויות שלי. שאני מתנהג אולי כמו בת, או כל מיני דברים. ההליכה שלי. (במיוחד) לפעמים הדיבור. והתנהגות כללית. לפעמים הם מכנים אתזה שאני מתנהג "כמו כוסית". וזה מאוד מעיק. מעליב. מציק ומביך. זאתי בעיה ראשונה. בעיה שניה היא שאני לא יודע אם אני הומו , או שלא. בעיקרון אז ככה : יש לי חברה שכיף לי איתה ולא קיימתי סקס בנתיים, אבל התחרמנו והכל והזין עמד לי (הוכחה שאני לא הומו?) והרגשתי כיף והכל היה בסדר. אבל אני מפנטז על בנים בצורה מטורפת. לא על אנשים ספציפים שאני מכיר. (בכלל לא! חברים מגעילים אותי!) כל מיני גברברים חתיכים כוסונים ושריריים! אני יותר חושב עליהם בקטע של סקס.. מציצות.. בתחת.. ואני מת על זה! ומת לנסות גם! אבל לא בקטע הריגשי, בכלל לא. ודווקא בנות כן בקטע הריגשי, וגם סקס, אבל פחות מבנים. מה לעשות? זה יעבור אתם אומרים? (קראתי איזה ספר שזה אומר שזה רק בנעורים ואח"כ זה עובר.) אולי אני באמת הומו? (וגם אני מתנהג ככה ואני לא שם לב?) תגיבו תעזרו ותודה מראש!

piggy an

New member
אממ חשבת על זה שאולי אתה דו?

זה נשמע לי הכי הגיוני ממה שאתה מספר!

James Hammerton

New member
ואני מניח שגם

לא יעזור להגיד להם "די נו זה מעצבן"? אין כ"כ איך לפתור את זה. מי האנשים האלה בדיוק? קשה לדעת ממה שאתה כותב, אבל אם אתה נהנה עם חברה שלך כנראה שאתה או סטרייט או ביסקסואל. וכמו שכתבת, יש באמת המון מקרים שבנים מפנטזים על בנים אחרים כחלק מתהליך ההתבגרות. אולי זה יעבור ואולי זה לא, עוד מוקדם מדי לדעת, יש לך עוד כמה שנים טובות לעבור ולגלות את עצמך
ואין כזה דבר התנהגות "הומואית". זה סתם משהו שכמה גייז המציאו לעצמם כדי להיות מאגניבים. והרבה אנשים החליטו להתנהג כך גם בעקבות זאת (אגב יש גם סטרייטים שהם "אוחצ'ות", כך שזה באמת לא חד משמעי).

shabi15

New member
ממש תודה ו..

בקשר להתנהגות, זה לא משהו שאני רוצה! זה פשוט ככה, זה טבעי. זה לא שהחלטתי "אני רוצה ללכת ככה", "אני רוצה להתנהג ככה". ואתה אומר שזה משהו שיעבור? כדי לי להתנסות? מה שאני רוצה בעיקרון זה רק סקס. לא קשר. לא חברות ולא כלום. כדאי? או לחכות כמה שנים? תודה בכל מקרה!

James Hammerton

New member
אני לא יודע...

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. אולי זו באמת בגדר "פנטזיה" שיש לך, שאחרי שתגשים אותה כבר לא תמשוך אותך יותר. אני לא מציע לך להתנסות בשלב זה, אלא באמת לחכות עוד כמה שנים. אם עדיין תרגיש שאתה רוצה את זה מאד - אז תחשוב הלאה מה כדאי לעשות. אני באופן אישי נגד סטוצים והתנסויות חד פעמיות, אז אני לא יכול להגיד לך לעשות את זה. אבל כל אחד והשקפת עולמו...

piggy an

New member
אממ אני לא ממש מבינה בזה

אבל בכל זאת אני מנסה לעזור..... אממ אתה רק בן 15 ואני חושבת שכדאי לחכות , עוד כמה שנים עד שתיהיה בשל , שתוכל להחליט מה באמת טוב ומתאים לך! (אני לא אומרת שעכשיו אתה לא יכול) החלטות שקולות! או שכולות או לא יודעת איך כותבים את זה =) אבל אחרי הכל כמו שאמרתי מקודם למישהי לך עם הלב שלך מה שהוא מכתיב לך! בהצלחה גם לך =)

SarcaSeriouS

New member
איפה עוזה? ../images/Emo24.gif../images/Emo12.gif

פיזיות, התנהגות מסוימת לא מצביעה בהכרח על נטייה מינית (דה ז'ה וו עצבני משהו...). יש לא מעט גיל ריבות למינהם. בנוגע לאנשים ה"חביבים", אתה יכול או לא להשתין לכיוון שלהם או להשתין עליהם ובעצם להסביר שהדבר פוגע בך (אם הם אכן חשובים לך). בנים רק בשביל הסקס בנות גם וגם. אולי אתה לא מוכן לחשוב על להיות עם גבר ולכן אתה חושב עליהם רק כאובייקט מיני (וזה יכול היה להשמע כל כך טוב...). רק האקט מלהיב אותך אולי מתוך סקרנות. אני לא מציע לך להתנסות עם גבר פשוט כי זה יבלבל אותך עוד יותר. אתה גם ככה בקשר רגשי עם חברה שלך וחבל שיהיו מכשולים שיעמדו בדרך. קח את הזמן, אתה לא חייב להחליט במיידית מה אתה... "בלי הגדרות...תזרום, תזרום..." ד"ש ובהצלחה בגילוי עצמך!

resputin

New member
הממ..

בעברי הרחוק, בחטיבה, הייתה לנו קבוצת ערסים שפשוט אימללה את כולם, ובין היתר, בין כמה אנשים, היו אחד או שניים ששאלו אותי אם אני הומו. אם הם רואים שאתה מתעצבן שהם שואלים אותך את זה, זה רק ידרבן אותם לשאול שוב ושוב, בשביל הקטע. אם אתה עונה 'לא' יבש, הם ירדו לך מהגב. בקשר לגברים מחרמנים בלי רגש ונשים עם רגש, אני לא יודע ממש מה לומר לך. יכול להיות שזה ישאר ככה, יכול להיות שכמו לבני נוער רבים, המשיכה מתחילה בתור משיכה שטחית ומינית ורק אח"כ מפתחים את היכולת לפתח רגשות. יכול להיות שזו תקופה חולפת בגלל גיל ההתבגרות, יכול להיות שלא- זה הזמן רק יאמר. יכול להיות שתהיה הומו, יכול להיות שתהיה (תשאר) ביסקסואל. רק הזמן יאמר. אם יש לך בעיות שצומחות מזה, תהיות, שאלות וכו' הרגש חופשי..

למעלה