היי יש לי בעיה ...

היי יש לי בעיה ...

טוב אני מהפורום של המורדים אבל יש לי בעיה יש איזה ילד שאני דלוקה עליו אבל הולא מכיר אותי ואני רוצה שהוא ישים עלחי ויתיחס אלי האמת בימים האחרונים השגתי את הטלפון וחברות שלי מטרידות אותי ואם הוא יגלה שאלו הם הוא יאשים אותי וטז בכלל לא יתיחס אלי מה אני יעשה ??????

I am a freak

New member
אני חושב ש....

דבר ראשון תרגיעי את החברות שלך, אם הם ימשיכו ככה והוא יגלה שהן חברות שלך, הוא באמת לא ייתייחס אלייך!
מאיפה אותו בחור? מפורום המורדים? אם כן, את יכולה להגיב להודעות שלו עם לבבות וסמלים כאלה.... הוא בטוח יבין את הרמז. אם הוא לא מהפורום ואת רואה אותו (נגיד שהוא בבית ספר שלך)... תתחילי להסתובב בחברה שלו ולהתקרב אליו, כשתראי שהוא הופך לידיד שלך, תתחילי לרמוז לו... בהתחלה ברמזים דקים ואחר כך ברמזים עבים... הוא בטוח יבין (ואם לא... אז הוא ממש טיפש..).
קחי את הזמן- אם אין לו חברה, אל תלחצי, הוא לא יברח לך (אלא אם כן הוא דלוק על אחרת, וזה מסבך את כל העיניין). שבוע טוב,

תודה באמת אבל יש בעיה

הוא בכלל אין לא מחשב הוא מהבית ספר הוא היה גר קרובאלי ומסתבר שהוא עבר דירה והוא כבר לא בא למקיף אני יודעת שהוא בא כל יום לשכונה שאיפו שהוא היה גר אני ניגשת אליו מנסה להתקרב הוא כל הזמן מסתכל אבל אני פוחדת לעשות את הצעד הראשון הוא קופי של מואל מיגל TE AMO הוא גם קובני אני מתה עליו !!!!!

GirlFriend

New member
../images/Emo13.gif

תגידי לחברות שלך שיפסיקו עם זה כי זה <דיי> ילדותי, ובקשר אליו... תתקשרי אליו / תתחילי להתיידד איתו כשהוא בא אליכם.... זה יהיה לך הרבה יותר קל אחרי שתכירי אותו....והוא אותך...

מורנוש1

New member
היי זאצ אני רק החלפתי שם ...

נילד הזההוא בן 15 ואני בת 14 והוא אומר שלא מתעסק עם ילדות קטנות ממנו הלכתי אליו וזה מה שהוא אמר אבל הוא כזה כוסון כבר ירדתי ממנו אבל אני עדין מרגישה כלפויו משהו ....

למעלה