זה לא עלבונות
אגב, מה שלומך מר דתי? רציתי להגיד לך שאני מודה לך על ההסבר שנתת לי אז, אבל באמת אין לי כח לשכתב את כל המאמר למאמר שגרתי תפל. אני סוער, אני ציני, ואני לועג לתפיסות אוויליות. פשוט לא יכול אחרת. בכל אופן, תודה לך על המאמץ. באשר ל"עלבונות". האם משוגע נעלב מזה שהוא משוגע? נכה, מפגר, מוגבל, עיוור, חרש? אין מה להעלב. אדם מוגבל פשוט צריך להכיר במוגבלותו ולא להעלב. יש מוגבלות פיזית, יש מוגבלות נפשית, וישנן גם תפיסות מעוותות. התפיסות של השמאל הן כל כך מעוותות שזה זועק לשמיים. אז צריך לבוא אלי בטענות שאני חושף זאת? זה הרי מגוחך. לפי השיטה הזאת ככל שהם יהיו יותר מגוחכים כך הם יהיו יותר חסינים מפני ביקורת . . . חברים, צריך להבין: יש חכמה ויש חכמה, יש טיפשות ויש טיפשות. יש חכמת חיים, וחכמת אוניברסיטה, וחכמת רטוריקה, וחכמת טאקט, וחכמת הבייגלה (אנא עארף?) כל חברי הכנסת חכמים (יודעים להתבטא לפחות). השמאל חכם, הימין חכם. אבל מישהו טועה. כך גם הדתות. בנצרות יש הרבה חכמה, ביהדות, באיסלאם. אבל מישהו טועה. חכמה יכולה להיות רבה, אבל אם הבסיס (האקסיומה) דפוק, אז כל הבניין מתמוטט. בודאי שאתם חכמים. יש בקרב השמאל אנשים חכמים רבים. הבעיה היא בתפיסות הבסיס, באקסיומות. כל שרציתי לעשות הוא לחשוף זאת בפניכם. (אתם לא רוצים להיות מודעים לתפיסות היסוד שלכם?) שלכם לנצח, עד שערפאת יפריד בינינו, אהרון.