היי ילדים

aharon5

New member
היי ילדים

כנראה שלא היה לכם זמן לקרוא את המאמר החשוב והארוך שלי. אז הנה תזכורת קטנה, כדי שלא תשארו מאחור.

Roobie

New member
היי קשישא

אתה זה שאמר שהשמאלנים איוולים לדעתך, כמה שירשורים מתחתינו? לך הביתה כשתלמד להתייחס, תחזור

aharon5

New member
מה לא בסדר?

אתם לא אווילים? טעיתי במשהו? להודות בטעות זה לא נעים, מה לעשות. אבל מתי שהוא צריך לעשות זאת. אנחנו בתהליך התפכחות, ככל שאתה מאחר את הרכבת אתה מגלה שלידך נשארים רק השמאלנים הקיצוניים ביותר. למה לך לחכות? התפכח עכשיו.

Roobie

New member
אם התפכחות

זה להפוך לגזען, אני מעדיף להישאר מטורף.

איזה יופי

ושוב הופך פורום נוער מרצ, או ככה זה נראה לפחות, לזירה בה חובטים ימנים ושמלאנים אחד בשני, תוך הטחת עלבנות, קללות ונאצות... כמו שאמר לא מזמן מישהו שאני מכיר כשניסו להשתיק אותו: "את הכל, הכל, לקחה לנו הדמוקרטיה... כבר אסור ללכת מכות, לאנוס ולרצוח! הדבר היחיד שהיא השאירה לנו היא הזכות לצעוק אחד על השני... אז לך ל&%^ ותן לי לצעוק קיבינימט! אנחנו במדינה דמוקרטית!" ילדים קטנים. תפסיקו.

aharon5

New member
זה לא עלבונות

אגב, מה שלומך מר דתי? רציתי להגיד לך שאני מודה לך על ההסבר שנתת לי אז, אבל באמת אין לי כח לשכתב את כל המאמר למאמר שגרתי תפל. אני סוער, אני ציני, ואני לועג לתפיסות אוויליות. פשוט לא יכול אחרת. בכל אופן, תודה לך על המאמץ. באשר ל"עלבונות". האם משוגע נעלב מזה שהוא משוגע? נכה, מפגר, מוגבל, עיוור, חרש? אין מה להעלב. אדם מוגבל פשוט צריך להכיר במוגבלותו ולא להעלב. יש מוגבלות פיזית, יש מוגבלות נפשית, וישנן גם תפיסות מעוותות. התפיסות של השמאל הן כל כך מעוותות שזה זועק לשמיים. אז צריך לבוא אלי בטענות שאני חושף זאת? זה הרי מגוחך. לפי השיטה הזאת ככל שהם יהיו יותר מגוחכים כך הם יהיו יותר חסינים מפני ביקורת . . . חברים, צריך להבין: יש חכמה ויש חכמה, יש טיפשות ויש טיפשות. יש חכמת חיים, וחכמת אוניברסיטה, וחכמת רטוריקה, וחכמת טאקט, וחכמת הבייגלה (אנא עארף?) כל חברי הכנסת חכמים (יודעים להתבטא לפחות). השמאל חכם, הימין חכם. אבל מישהו טועה. כך גם הדתות. בנצרות יש הרבה חכמה, ביהדות, באיסלאם. אבל מישהו טועה. חכמה יכולה להיות רבה, אבל אם הבסיס (האקסיומה) דפוק, אז כל הבניין מתמוטט. בודאי שאתם חכמים. יש בקרב השמאל אנשים חכמים רבים. הבעיה היא בתפיסות הבסיס, באקסיומות. כל שרציתי לעשות הוא לחשוף זאת בפניכם. (אתם לא רוצים להיות מודעים לתפיסות היסוד שלכם?) שלכם לנצח, עד שערפאת יפריד בינינו, אהרון.

aharon5

New member
על גזענים ואנשים

ראה את סעיף 20 במאמר שהקישור אליו נמצא בהודעת המקור הראשית של שרשרת הודעות זו. (מומלץ לקרוא את המאמר בפורמט וורד. הקישור לכך נמצא בסוף הדף). אם אתה דווקא מעדיף להרחיב את השכלתך בנושא "גזענות", אתה מוזמן לקרוא את המאמר הבא:

ezrah_us

New member
מאמר בנושא אוסלו

ראוי שנוער מרצ אשר הפגנותיהם האויליות גורמות בעקיפין לסבל יהודי ופלסטיני נוסף , יקראו בעיון את המאמר . ר"ב מאמר שלי לעיונך.

aharon5

New member
פוטנציאל אהדה

תראה, לא הבנתי מה המסר שלך, מה השורה התחתונה. אתה מספק עובדות, אבל אתה לא מנחה את הקורא איך להבין אותם. מה זה אומר שהקוראן רואה ביהדות דת לגיטימית? האם לא כתוב בקוראן שהיהודים הם בני קופים וחזירים? (סורה 5 פסוק 64) ומה באשר לפוטנציאל האהדה בקרב הציבור הנוצרי. מה לדעתך היתה ישראל צריכה לעשות? אולי אנחנו צריכים לפעול כדי לעורר מודעות לנושא? תודה.

ezrah_us

New member
האיסלאם וישראל

סורה 5 פסוק 64 כוללת הטפת מוסר אשר כמותה תוכל למצוא בספרי הנביאים, אך אין בה אף מלה על חזירים וקופים , זה בדוק. לעומת זאת תוכל למצוא הכרה בעיקר טעוננו על ארץ ישראל .לא נוכל להתקרב לפתרון ללא הורדת רמת השנאה. וזאת נוכל לעשות ע"י הפצת האמת. ראה מאמרי המלא בנושא ר"ב.

aharon5

New member
שאלה

ראשית: האם תוכל להביא את הפסוק במלואו? שנית: אתה מפרט יפה את הסיבות לכשלים בהסברה. ברשותך יש לי הסבר הרבה יותר פשוט, רק מפרספקטיבה הרבה יותר כללית: הערבים בטוחים בצדקת דרכם. וגם אנחנו בטוחים (בצדקת דרכם) . . . כל עוד חלק ניכר ומכובד מאיתנו (האליטות - וזה כולל תקשורת, חינוך, משפט, הנהגה, ועוד) משוכנעים שהאויב צודק, נלחם מלחמת שחרור לגיטימית, והם מתגייסים במלוא עוזים למען "מאבקם הצודק של אויבינו" מדוע שהעולם לא יאמין לנו? זה כל כך פשוט. היש פשוט מזה? איך אנחנו רוצים לשכנע את העולם כשאנו בעצמנו משוכנעים שהאויב צודק? עזרא, יש לך המון רעיונות לפעולות אופרטיביות באשר להסברה בעולם הרחב והעולם הערבי. ואולם אני משוכנע שאם אנו נתאחד, ונאמין כולנו בנחישות בצדקת דרכנו, כל התמונה תשתנה לחלוטין כבמטה קסמים. הדרך הטובה ביותר לכך היא לחשוף את אווילותו של השמאל ולהוביל אותו להתפכחותו. לכן, במילה אחת, הפתרון: התפכחות.

ezrah_us

New member
הקוראן וישראל

להלן הפסוק המלא בתרגום רשמי לאנגלית 64. The Jews say: "(Allah)´s hand is tied up." Be their hands tied up and be they accursed for the (blasphemy) they utter. Nay, both His hands are widely outstretched: He giveth and spendeth (of His bounty) as He pleaseth. But the revelation that cometh to thee from Allah increaseth in most of them their obstinate rebellion and blasphemy. Amongst them we have placed enmity and hatred till the Day of Judgment. Every time they kindle the fire of war, Allah doth extinguish it; but they (ever) strive to do mischief on earth. And Allah loveth not those who do mischief. הערותיך מוצדקות וחכמות , הכל מתחיל ונגמר בחינוך. אנא שלח לי את האי מייל שלך , אני רוצה לשלוח לך עוד מאמרים.

aharon5

New member
עוד לא קראתי משפט פחות ברור

כמעט כל מילה שניה נזקקתי לבבילון, וגם זה לא גרם לי להבין. מאמין גדול בקוראן כנראה אני כבר לא יהיה (מזל שישנם כבר איזה מיליארד מוסלמים, אז הם יכולים להסתדר בלעדי). בכל אופן, לא מצאתי שום דבר שקשור לקופים או חזירים, אם כי כן ראיתי את המילה יהודים. הבנתי מאסיה שהביטוי "קופים וחזירים" לא לקוח מהקוראן אלא ממשהו אחר, אולי משהו כמו תושב"ע, או . . . הנה ציטוט ממנה: "צריך להבדיל בין הקוראן לבין החאדית´ (המסורת בעל-פה) לבין השריעה (ההלכה המוסלמית). בכרוזים של החמאס והגי´האד נכתב לא פעם אחת שהיהודים "הם צאצאים של החזירים והקופים" בהמסתמך על פסקי הלכה "עלומים" או הטפות של אנשי-דת מוסלמים. יכול להיות שבגלל הכרוזים האלה אנשים נוטים להתבלבל בין "הטפות הדתיות" לבין משהו שנאמר במפורש בקוראן. יש מוסלמים שמשוכנעים שכך אכן כתוב בקוראן." ---- חוץ מזה, היחס של מוחמד השתנה אל היהודים לאחר שהוא הבין שמוסלמים הם לא יהיו. כך, שלא נראה לי שהכוונות הטובות שולטות שם . . . אז אני לא בטוח שהרעיון שלך לעשות תעמולה למוסלמים שמוחמד אהב את היהודים, ינחל הצלחה כבירה מידי, אבל מי יודע, אסור לזנוח שום כיוון. אתה יכול לשלוח לי לאימייל הזה: [email protected] תודה.

aharon5

New member
הערה

להל"ן ציטוט מהודעה שקיבלתי, והיא שופכת אור כללי על המצב. מה דעתך? "לקוראן יש שני חלקים די ברורים החלק הראשון נכתב מאוחר יותר. החלק השני נכתב מוקדם יותר, דהיינו הסדר של הדברים הוא מעט הפוך. יש סורות (פרקים) שנכתבו כשאר מוחמד התגורר במכה והן נקראות "סורות מכאיות". ויש סורות שנכתבו בתקופה שהוא שהה במדינה, אלה נקראות "סורות מדניות". היחס ליהודים מתחלק לשנים: 1. תקופת החיזור אחרי היהודים כאשר מוחמד חשב שיהודים יעברו בהמוניהם לדת החדשה, וזו תהיה כמובן הוכחה לאמיתותה של הדת שהוא יסד. 2. התקופה של הקללות היחס המשפיל כלפי יהודים, לאחר שהוא ראה שהם אינם מוכנים לקבל את דתו החדשה. לקראת סוף תקופת מוחמד, היהודים נטבחו בצורה אכזרית עד האחרון שבהם בעיקר שלושת השבטים היהודיים שישבו בחצי האי ערב מאות בשנים. בקוראן ישנו פסוק שמוחמד טוען כלפי היהודים: " אם יהודי אחד היה מאמין בי, כל היהודים היו מאמינים בי". המשמעות של המשפט הזה הוא, שהיהודים כרגיל היו אגוז-קשה לפיצוח מבחינת דתו החדשה של מוחמד."

ezrah_us

New member
הקוראן והיהודים

הי אהרון, אנו צריכים לנצל את החלקים המתאימים בקוראן לזכות עמדתנו. אילו היינו עושים זאת בהתמדה ולאורך זמן, יכולנו להקטין את האיבה בצורה משמעותית ולזכות בנקודות כנגד הקיצוניים. עמדתך בקשר לשמאל הישראלי היא נכונה ולדעתי הם ( השמאלנים ) , אשמים בסבל של שני הצדדים באשר הם ממשיכים לתמוך במשטר הטירוריסטי המושחת של ערפאת .אנא שלח לי את האי מייל שלך לכתובתי [email protected] , על מנת שאוכל למסור לך מאמרים נוספים. עזרא

למעלה