blue flower
New member
היי טליה וכולם, מדיו...
היי לכולם
אחרי כמה ימי מנוחה באמדאבד, נסענו לג'ונאגד על מנת לעלות עשרת אלפים מדרגות וכמובן לרדת אותם... אתגרים.. קמה קשה להתחיל.. המסע מתחיל במדרגה הראשונה מספר אחד באדום... התחלה... והסוף כל כך רחוק וגבוה. אלף מדרגות עוברות אלפיים.. הריאות מתחילות להראות סימני חיים... בשלושת אלפים רציתי להסתובב ולרדת. התחילו להציק לי בשלב הזה הייתי לבד ג'ונגאד אינה תיירותית, ההודים אינם מכירים את התיירים הלבנים ואני..בחורה לבד.. וכולם נוגעים בי ושואלים שאלות ואני בקושי נושמת.. לא נעים בשלב הזה כבר הלכו אחרי כמה אנשים וממש הציקו לי ואני.. רק רוצה לעלות בשקט ולהצליח לנשום.. ואז בן דוד שלי ראה אותי וחיכה לי.. המשכנו לטפס ולטפס ולטפס.. המדרגה החמשת אלפים.. וואו אנחנו באמצע הדרך.. אחרי שבעת אלפים מדרגות מגיעים לראש ההר הראשון, מקדשים יפים... נכנס כאשר נרד.. עמדנו, אויר נעים.. פתאום העליה הבאה לא נראית קשה כל כך ונותרו רק עוד שלושת אלפים מדרגות... נו טוף.. נתחיל לרדת. יורדים מעל אלף מדרגות הרגליים כבר לא סוחבות.. הברכיים רועדות... יורדים ויורדים ויורדים והמוני הודים איתנו עם בגדים חגיגיים.. צבעוניים.. מדהים ואז מתחילה העליה הכי קשה.. אל ראש ההר השני אל המקדש.. ואני רק רוצה לראות את המדרגה ה- 9,999 כי המדרגה האחרונה שייכת לאל.. ועולים ועולים והנוף בדרך פשוט מדהים... ומגיעים למעלה מקשיבים לשקט נכנסים למקדש נותנים מכות בגונג... אוכלת קוקוס וסוכר.. ואז מתחילה הדרך חזרה.. שוב לרדת שוב לעלות גרמי המדרגות האחרונים כל כך ק ש י ם! הרוח מנצחת את הגוף כי אם זה היה תלוי ברגליים.. הייתי יושבת לנצח על אחת המדרגות... מגיעים שוב למעלה, רוצה להיכנס למקדשים.. הכל סגור!!!! יורדים ויורדים ויורדים.. ונחים... וכך.. 20 אלף מדרגות!! חוויה מדהימה. עכשיו אני בדיו, אי.. עוד לא הספקתי להסתובב יותר מידי יש פה שוק מאוד צבעוני ונחמד וחופים... שתהיה שבת נפלאה, אוהבת, דגנית
היי לכולם