היי חזרתי

rubber duck

New member
מה לעשות לפעמים צריך גם

לתפוס שיחה עם אבא עינייני כספים וכאלה אה כן ועד מתי תמשיך לשבת בבית ורק לשחק בטיסנים וזה לא שהוא עושה את זה בכוונה אבל הוא פשוט רוצה לראות אותי מסודר כלכלית משפחתית וכו........ וכרגע אני בקטע שלדעתי יקח כמה שבועות של להבין מה באמת אני רוצה בחיים שרון

sunrise of love

New member
טוב אתה כנראה ממש זריז

כי לי לקח 41 שנה להבין מה אני באמת רוצה בחיים וגם עכשיו זה לא בטוח...אם כי יש עכשיו הרבה יותר דברים ברורים. אני למשל בכל כמה שנים רוצה משהו אחר. וכשהייתי בגילך הייתי שמה שאני חושבת זה אמת הברזל עלי אדמות.ואח"כ חשבתי שמשהו אחר הוא הוא האמת האמיתית ואח"כ הבנתי שמה שחשבתי ממש ממש לא היה זה. אבל כנראה שככה אני. ככל שאני לומדת יותר אני מבינה שאני יודעת פחות . לומדים כל החיים ובסוף מבינים .....כלום......

rubber duck

New member
הלוואי שיקח לי רק 41 שנה להבין

מה אני באמת רוצה בחיים מצד שני אני צריך להסתכל קצת קדימה ולהבין מה יעשה לי טוב הדגש הוא לא רק על מי אלא בעיקר על מה אני נמצא על בפרשת דרכים בחיי אני מאד אוהב את העבודה שלי אבל אני טיפוס דינמי מאד והתפקיד הםך מאד סטטי - אני כמעט ולא לומד דבר בתקופה האחרונה ולמעשה כנראה שאין מה ללמוד אלא רק לשפר את היכולת במקביל למדתי במכללה תחום מסוים של מחשבים ומה לעשות שהשוטק כרגע זוועה וכמו כן אני בהחלט חושב שיכול להיות שעצם לימוד המחשבים נבע מתרמית עצמית ( זה לא שאני רע במחשבים אבל כמו שעשיתי בתור ילד גם כיום אני יודע לעוות תוצאות איבחונים ) ( לקח דיי הרבה זמן לאבחן שאני דיסלקט ) קי שלדעתי הרצון שלי ללמוד מחשבים גרם לכך שבאבחון מקצועי אליו הלכתי התוצאות היו מחשבים מחשבים ומחשבים אגב אני אוהב מחשבים !!! אני יודע שאני טוב בהמון דברים ואני מנסה למצוא מה באמת הכיוון שלי ( יכול להיות שהוראה - תמיד הייתי טוב בהעברת חומר ) מעבר לזה מבחינת זוגיות למי שלא קרא את כל התכתובת אני דיי בודד - זה מםריע אבל ברור לי שזה דבר זמני
שרון

rubber duck

New member
ואגב להבדיל מלפני שבוע

כנחתתי בפעם הראשונה בפורום הצלחתי לנתח מה באמת לא בסדר בחיים שלי ומה כן בסדר ועל מה צריך לעבוד
שרון והחיוך
תמיד היה ותמיד יהיה

rubber duck

New member
היי סיווני גם אותך

יצאתי מאיזה הירהור מעמיק ונראה לאן זה יוביל אותי - נראה
שרון

סיון b

New member
שרוני,

תעדכן אותנו באם זה יוביל לאיזה שינוי / תובנה חיובית....

rubber duck

New member
כרגע זה הוביל אותי לסתם הרהור

ולכמה דקות חסרות חיוך מצד שני זה לא משהוא זה סתם הרהור לא נראה לי בעל משמעות שרון

סיון b

New member
אם זה הוריד את החיוך

זה אורמ שזה לא משהו חיובי, אז אם בנוסף לזה גם לא הגעת לאיזושהי תובנה, אז טוב שזה סתם הרהור.... מקווה שהבנת מה שרציתי להגיד.....

סיון b

New member
אני הבנתי.....

לא יודעת איך, הרי היכולת השיכלית שלי מוגבלת... אבל הבנתי מה התכוונתי להגיד. מקווה שגם שרון. וראיתי שממש אהבת את האייקון של מיצי החתול, אה?

סיון b

New member
משום מה זה מזכיר לי

את החתולה שולמית...... נראה לי מפינוקיו. זו שכל הזמן נחה.....

rubber duck

New member
זה הצליח להוריד אותו אבל לכמה

דקות בלבד
ועכשיו הוא חזר ובגדולללללללללל
שרון

סיון b

New member
יופי....

תמשיך לחייך. נורא הולם אותך החיוך הזה כשהרוחב והאורך לא שווים מבחינת היחס שלהם, או whatever...

סיון b

New member
האמת היא שבעבודה אני תמיד מחייכת

גם כשאין לי מצב רוח (כמו היום, נניח...), אבל המחשב שלי די איטי ואין לי כוח לחכות עד שהאייקונים יעלו.... על זה נאמר - הסנדלר הולך יחף.... סיון

rubber duck

New member
אני מקווה שזה לא חיוך

מהסוג המאולץ אלא חיוך אמיתי שמתחיל עמוק עמוק בפנים וזורח למרחוק שרון

למעלה