לתפוס שיחה עם אבא עינייני כספים וכאלה אה כן ועד מתי תמשיך לשבת בבית ורק לשחק בטיסנים וזה לא שהוא עושה את זה בכוונה אבל הוא פשוט רוצה לראות אותי מסודר כלכלית משפחתית וכו........ וכרגע אני בקטע שלדעתי יקח כמה שבועות של להבין מה באמת אני רוצה בחיים שרון
כי לי לקח 41 שנה להבין מה אני באמת רוצה בחיים וגם עכשיו זה לא בטוח...אם כי יש עכשיו הרבה יותר דברים ברורים. אני למשל בכל כמה שנים רוצה משהו אחר. וכשהייתי בגילך הייתי שמה שאני חושבת זה אמת הברזל עלי אדמות.ואח"כ חשבתי שמשהו אחר הוא הוא האמת האמיתית ואח"כ הבנתי שמה שחשבתי ממש ממש לא היה זה. אבל כנראה שככה אני. ככל שאני לומדת יותר אני מבינה שאני יודעת פחות . לומדים כל החיים ובסוף מבינים .....כלום......
מה אני באמת רוצה בחיים מצד שני אני צריך להסתכל קצת קדימה ולהבין מה יעשה לי טוב הדגש הוא לא רק על מי אלא בעיקר על מה אני נמצא על בפרשת דרכים בחיי אני מאד אוהב את העבודה שלי אבל אני טיפוס דינמי מאד והתפקיד הםך מאד סטטי - אני כמעט ולא לומד דבר בתקופה האחרונה ולמעשה כנראה שאין מה ללמוד אלא רק לשפר את היכולת במקביל למדתי במכללה תחום מסוים של מחשבים ומה לעשות שהשוטק כרגע זוועה וכמו כן אני בהחלט חושב שיכול להיות שעצם לימוד המחשבים נבע מתרמית עצמית ( זה לא שאני רע במחשבים אבל כמו שעשיתי בתור ילד גם כיום אני יודע לעוות תוצאות איבחונים ) ( לקח דיי הרבה זמן לאבחן שאני דיסלקט ) קי שלדעתי הרצון שלי ללמוד מחשבים גרם לכך שבאבחון מקצועי אליו הלכתי התוצאות היו מחשבים מחשבים ומחשבים אגב אני אוהב מחשבים !!! אני יודע שאני טוב בהמון דברים ואני מנסה למצוא מה באמת הכיוון שלי ( יכול להיות שהוראה - תמיד הייתי טוב בהעברת חומר ) מעבר לזה מבחינת זוגיות למי שלא קרא את כל התכתובת אני דיי בודד - זה מםריע אבל ברור לי שזה דבר זמני