למה התנתקות זה רע? 1
הקדמה קצרצרה בקצרה: סתם כדי שנדע עם מי יש לנו עסק, והכוונה היא לגבי המגזר הערבי. בקוראן, ספר החוקים של המגזר הערבי, מופיע ציווי, אחד מהציוויים העיקריים שיש בקוראן שפונה למאמיניו. ישנה חובה על האדם המוסלמי לגרום לכמה שיותר כופרים להמיר את דתם לדת האיסלאם. מי שיתאסלם – ברוך הבא. מי שלא – נכנס ל"בית המלחמה", ואז זה סיפור אחר לגמרי – את כל מי שנמצא בבית המלחמה יש להרוג, כדי שאללה, האלוהים, יעניש את הנפש הכופרת. מלחמה זו נקראת – "ג'יהאד". נשמע מוכר? עוד משהו – אם מסיבה כלשהי (לחץ פוליטי, אי יכולת פיזית, מגבלות וכו'), אי אפשר לבצע את ה"ג'יהאד", מכריזים על "הודנא" (...), שהיא הפסקת אש עד שהתנאים ל"ג'יהאד" יבשילו, והתכנית תוכל להמשיך כמתוכנן. רוב רובו של המגזר הערבי – דתי, מאמין. חובות הקוראן חלות גם כיום, ולכן – כל מה שאמרתי לעיל ידוע ברחוב הפלסטיני, ומוסכם ומקובל על כולם. ה"ג'יהאד" וכן תיאורים נוספים שלקוחים מהקוראן, לגבי היחס לכופרים – ובראשם – היהודים, נמצאים בספרי ההיסטוריה והחינוך של מערכת ה"חינוך" של הרשות הפלסטינית. לא, זה לא דברים בדויים, אני מקווה הביא לכם בקרוב הוכחות, אבל אתם גם יכולים לבדוק בעצמכם, לא קשה. יש גם ציטוטים מפרופסורים פלסטיניים שמכנים את היהודים בבונים, גנבים ושהם עשו את השואה על עצמם כדי לעבוד על כל העולם. כן, כן, אנחנו עשינו את השואה על עצמנו. בלינץ' האיום שעשו על החיילים המסכנים – מי ביצע את הלינץ'? המון שהתאסף ברחוב, לא ארגוני טרור. לגבי ההתנתקות, יש הרבה מה להסביר. קודם כל, לגבי מה שכתבת – חזון א"י השלמה או שלום... זה נראה כאילו את רומזת שאנחנו לא בעד שלום. יש אינספור הוכחות שהיהדות היא דווקא בעד השלום (לא כמו דת אחרת שמכריזה על מחמת קודש בכופרים – דבר שהיהדות מתנגדת אליו בלי היסוס). הימין ב-ע-ד שלום, אבל... קשה להאמין שהצד השני חושב ככה. ראינו כבר שאת הסכם אוסלו הם הפרו, שהנשקים כוונו לעברנו, שיש חינוך אנטי-ישראלי, שהמשטרה הפלסטינית היא משטרת-בובות, שהאידיאולוגיה האיסלאמית היא נגד שלום, שההסכמים מופרים בלי סוף (והראשון לכך היה מוחמד, שחתם על הסכם שלום עם כפרים יהודיים בימיו, והפר אותו כשיכל ורצח את תושבי הכפרים, וקרא שכך יש להתנהג עם כל הסכם עם כופרים), שהרחוב הפלסטיני הוא אנטי-יהודי (בלי קשר ל"כיבוש", את זה אני מקווה להסביר עוד מעט), וכו' וכו'. שאלת גם מה חשוב לי יותר – חיי אדם או ארץ ישראל. ברור שחיי אדם חשובים יותר. אבל – במקום להתפנות (אולי נפנה גם את נתניה? ואת תל אביב? ואת ירושלים? ואת חיפה? ואת קריית שמונה? הרי בכל מקום יהודים מתים כתוצאה מהטרור!), שוב – במקום להתפנות ולברוח – אולי נטפל באיום עצמו?! אם יש לך אש בבית, את תתרחקי ממנה עוד ועוד או שתכבי אותה? את יודעת מי כיבה את האש שאיימה עליהם? ארצות הברית ובנות-בריתה, באפגניסטן, וכמובן שמחקה לחלוטין את עיראק (בצורה בלתי-הומנית לחלוטין. מישהו אמר משהו על זה?), עשרות אלפי קילומטרים מהבית שלהם שנמצא בארה"ב. ואני, שיש מחבלים ושותי-דם 15 ק"מ מהבית שלי, או בגוש קטיף, שיום-יום ממטירים עליהם פצמ"רים (במקום שישובי הקו הירוק יחטפו אותם), ושמאיימים על חיי יום-יום, ושבנאדם לא יכול ללכת לקניון לקנות מתנה לילד שעומד להיוולד לו בלי להתפוצץ ולהשאיר מאחוריו אלמנה ויתום שבדרך, ו... את חושבת שזו מציאות נורמלית שבודקים לך את התיק 15-20 פעם ביום ושיש מאבטחים בכל מקום? למה לברוח אם אפשר להתמודד? אנחנו במלחמה, והיא תסתיים, מבחינת הציבור הערבי, רק כשכולנו נהיה באזור מסוים במפת המדינה, אזור בצבע כחול, אי שם מערבה ממישור החוף. לא, אני לא חי בסרט, אני רואה את האמת מולי, ורואה את כל מי שבטוח שיש עם מי לדבר. דור אחרי דור אנחנו עומדים בפני סכנת הכחדה, ועכשיו – אנחנו נותנים להם אדמות? ועוד בלי לקבל כלום בתמורה?! את יודעת שהעיר שלי במרחק קסאמים מהיישוב חומש? את יודעת שכשהייתי בחומש, ראיתי את מישור החוף מחדרה ועד ת"א במבט אחד?! ממגנים את אשקלון עכשיו. ממגנים את אשקלון! כי יודעים שהיא תחטוף קסאמים! ומי יוכל לטפל במחבלים? המשטרה הפלסטינית שכבר "הוכיחה" את עצמה...? אותה משטרה פלסטינית שבראשה עמד אותו אדם שעמד בראש ספינת הטרור "קארין איי"?! ומי מנהיג את הציבור הזה? מכחיש שואה, אנטישמי מלידה, שעד עכשיו לא עשה כלום חוץ מלדבר! אז נברח מעזה, נברח מהשומרון, ניצור בשומרון גוש ערבי יותר גדול ממישור החוף, מדינת טרור שמושתתת על עיקרי האיסלאם, כמובן, נחטוף קסאמים בתוך אשקלון, בתוך נתניה, הפיגועים יתגברו – אפילו עכשיו הם ממשיכים לפגע בנו! תתעוררו!!! בבקשה! לפני שיהיה מאוחר מדי! למה הצבא מתנגד לתוכנית העקירה? למה השב"כ נגד? כי הם יודעים שאנחנו יורים לעצמנו ברגל, חותכים לעצמנו את היד. התאבדות טוטאלית. ומה מקבלים בתמורה? כלום! ואיך זה מתבצע? יקחו אנשים שבנו את הבית שלהם בגוש קטיף, או בצפון השומרון, אנשים שלא מכירים בית אחר (חלק גדול מהם חילוני, תאמיני או לא. לא כל המתנחלים הם דוסים-פאנטים, בעצם – אין בקושי כאלה), אנשים שכל חייהם גרים שם – וזורקים אותם לניצנים, לתוך קראוונים. ממש נחמד מצידם. ונותנים להם כסף. באים אלייך מחר הבייתה, ומעיפים אותך לרחוב. הורסים לך את הבית ויש לך צ'ק ביד. את צריכה לצאת מהעיר שלך ולחפש לך מקום אחר לגור בו, הרחק הרחק. ויש לך משפחה, צורך בחינוך, והרבה צלקות, זכרונות, חיים שהלכו אליהם, בית – עם כל מה שהוא מייצג - אין. והילדים? טראומה לכל החיים. ולמה?!? בשביל... כלום! מה, שירגישו שאנחנו נחמדים אליהם? הם צוחקים עלינו בפרצוף וממשיכים להתאבד בתוך הרחובות שלנו! את נגד טרנספר לערבים, אני בטוח. ומה עם טרנספר ליהודים? איפה אנשי זכויות האזרח שישכבו על הכבישים ויפוצצו גשרים כמו שהבטיחו כשיתבצע טרנספר לא הומני לערבים? אה, לא – זה שונה, פה זה בשביל להציל את המדינה, אותם, את החיילים. כן, נברח. נברח גם מתל אביב.