היי! חזרתי!

תצ1

New member
יש לי שאלה!!!!

דבר ראשון כמוהן אלף תודות על התמונות ועל הכתבה!! דבר שני... מתי הסרטים האל היוצאים למסכים? כשהייתי באנגליה כבר היה פרסום לקלציום קיד.

OB4ever

New member
קולוציאום קיד לא יוצא בארץ!!

המקום היחיד שקולוציאום קיד יצא זה אנגליה באורלנדו מולטימדיה אמרו שזה לא ייצא בארצות הברית ובשאר העולם ושזה יוצא מייד בדיוי די אז מה הסיכוי שזה יגיע לארץ..... לגבי חוף מבטחים...עדיין אין תאריך.....

T u r n e r 1

New member
לאו דווקא

קראתי באורלנדו בלום פיילס שישנם סיכויים שקלציום קיד אכן יגיע לארה"ב אבל רק בשנה הבאה.

kittycatbone

New member
לדעתי זה בטח

יגיע רק בדיויד(י) כמו נד קלי..
אבל חפיף.. גם דיויד זה סבבי!

תצ1

New member
שנייה אני קצת לא עוקבת ../images/Emo163.gif

קלציום קיד לא יוצא בישראל בקולנוע את זה הבנתי! אבל בדי וי די זה יוצא?

OB4ever

New member
אין לי שמצים..אבל אני מניחה שכן

ואם לא אז אפשר להזמין דרך האינטרנט...או להוריד בקאזה (לא אמרתי כלום..חיחי)

kittycatbone

New member
איזה חמוד..../images/Emo99.gif

חח טוב.. רק אמרו שהוא משחק שם טוב אבל חפיף..
וגם קראתם שמישהי בשם ג'סמין, כאילו יסמין הביאה את המידע הזה??
יאא איזה נחמדה אני.. המ, היא..

SnoopyElf

New member
תרגום....

מסתבר שהבגרות בתרגום הייתה שימושית!) "בפסטיבל קאן לא הצלחתי למצוא מידע על הצגת הסרט "חוף מטבחים", אך בלוח המודעות של "מ.ד.ב.ט." נכתב כי בפסטיבל הייתה תצוגה מקדימה של 22 דקות. הצופים מסרו כי 'המשחק של אורלנדו הוא מאוד טוב - כולם יורשמו - דמותו היא במרכז ההתרחשות הרגשית'. תודה ליסמין על המידע."

kittycatbone

New member
חח../images/Emo6.gif:D../images/Emo6.gif

לא ממש הייתי רוצה שזה יהיה חוף מטבחים..
ורגע, אז עשית 7 יח' אנגלית?
ויש לי שאלה.. שווה לעשות באמת בגרות בתרגום אנגלית?? ואמ.. איפה בדיוק אמורים להחליט שעושים את זה??
חיחי כמה שאלות...

SnoopyElf

New member
ממש פשוט...

המורה שלי נכנסה לכיתה ושאלה: "אם תהיה אפשרות ללמוד 7 יחידות אנגלית - מי רוצה?" כמעט כולם רצו. אחרי שנה (השאלה הייתה בי') הודיעו לנו שפותחים תרגום. נרשמו 9, את הבגרות עשינו שניים ששרדו. זה בכלל לא קשה, אם יש לך עברית טובה ואת מבינה אנגלית מדוברת, לא רק את הספרותית (שמלמדים בבי"ס). לי בכלל לא היה קשה כי התחלתי לתרגם עוד מזמן מזמן.... המאמר המתורגם הראשון שלי היה בכיתה ז'. אני בהחלט ממליצה לעשות כי זה מוסיף המון לבגרות, זה הולך נורא בקלות (בלי השקעה בכלל...), ואח"כ אפשר להתקבל לגלובוס גרופ או לחברה אחרת ולראות את כל הסרטים החדשים לפני שהם יוצאים לקולנוע
!!! (המורה שלי סידרה לי שם. עבדתי חודש, אח"כ עזבתי... היה כיף אבל הנסיעות לגולן היו זוועתיות ולא ממש עשיתי הרבה חוץ מלראות את כולם מתרגמים סביבי ואני עושה כלום...). בקיצר - אם יש לך אפשרות - תעשי!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנשמע מה-זה שווה../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif

kittycatbone

New member
חיחי, נחמד!!../images/Emo13.gif

והתרגום היחידי שעשיתי עד עכשיו היה לתרגם פרקים של אנג'ל...
(תירגמתי כבר שתי פרקים ועוד אחד בדרך
)

למעלה