היי! חזרתי!

Number One1

New member
פחחחחח נצל"ש

1. מצאתי תמונה של קיית בוסוורת בפסטיבל קאן (מימין למעלה) משום מה השמלה שלה מוצאת חן בעיני.... מה אתכם בננות? 2. מצאתי ראיון עם דיאן קרקר על אורלנדו, תקראו, מצטערת שזה באנגלית לא היה לי כוח לתרגם כי לא הבנתי כמעט כלום! בכל מקרה, הנה חלק מהראיון: now you will have to tell us all about your co-star Brad Pitt. What is he like in private? Diane Kruger: Very nice. But I didn't have a lot of scenes with him. Besides, he was always surrounded by more or less 150,000 fans and paparazzi. Terrible! On the other hand, I became good friends with Orlando Bloom. He plays Paris. We're both 27 and we have both just finished acting school. Two weeks after we started filming we had to shoot a love scene. We laughed a lot while doing that. He's very normal, fun and the worst backgammon player in the world, for sure! We had a deal: whoever lost, was slave for a day. So he had to bring me water all the time. Wasn't your husband jealous? Diane Kruger: Let's put it this way: Guillaume (Cabet) was worried. But since he's an actor himself, he knows what can happen on the set. He trusts me, though, just like I trust him. Besides, we both think that you can never be sure about the other's feelings. Jealousy is futile. למטה יש קישור לתמונה

Number One1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאארררגגגגג../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה זה לא עולה לי!!! טוב אני ינסה שוב

Number One1

New member
אוףףףף אידיוט!

טוב בכל מקרה תכנסו לאתר שלמטה, תרדו למטה למטה לתאריך: 23.5.04 עד שתמצאות קישור כזה: May 3lst "star" (US) d קפיש?

SnoopyElf

New member
תרגום...

מדהים כמה שאני נהנת מלתרגם... ולחשוב שזה הוסיף לי 2 יחידות לבגרות..! "עכשיו תהיי חייבת לספר לנו על שותפך לסרט, השחקן בראד פיט [ויליאם לחם פיטפוטים - ה.ע.]. איך הוא באמת? דיאן קרוגר: נחמד מאוד. אבל לא היו לי הרבה סצינות איתו. מלבד זאת, הוא תמיד היה מוקף בכ-150,000 מעריצים וצלמי פפראצ'י. נורא! מצד שני, אורלנדו בלום ואני נעשינו חברים טובים [ההה???
- ה.ע.]. הוא משחק את פאריס. שנינו בני 27 ולא מזמן סיימנו את בית הספר למשחק. שבועיים אחרי שהתחלנו להסריט, היינו צריכים לצלם סצינת-אהבה [אררררג!!!!! גמני רוצה! - ה.ע.]. צחקנו הרבה תוך כדי צילומי הסצינה. הוא מאוד נורמלי, כיפי ושחקן השש-בש הגרוע ביותר בעולם, על בטוח! [עכשיו אני ממש ממש עצבנית!!! גם אני לא יודעת לשחק שש בש! אז מה??? - ה.ע.]. עשינו עיסקה: המפסיד היה עבד למשך היום [אההההההההה!!!!!! *משמיעה קולות מוזרים וחובטת בראשי* גמני גמני גמני רוצההה!!! - ה.ע.], כך שהוא היה חייב להביא לי מים כל הזמן [זה השימוש הכי טוב שמצאת לו? נערת מים?
אני אראה לה מזה!!!! - ה.ע.]. בעלך לא קינא? דיאן קרוגר: בואו נגדיר את זה כך. גואילאום (קאבט) [איך הוא חי עם כזה שם? ועם כזה יצור בתור אישה??? - ה.ע.] היה מודאג. אך מאחר והוא עצמו שחקן, הוא יודע מה עלול לקרות בסט. למרות זאת, הוא בוטח בי, בדיוק כפי שאני בוטחת בו. מלבד זאת, לגעת שנינו אף פעם אי אפשר להיות בטוחים ברגשותיו של האחר. קנאה היא חסרת תועלת.". *זכרו את היום הזה!!! זהו היום בו גמלה בליבי ההחלטה להרוג את דיאן קרוגר. בי נשבעתי!!! ענבר.*

kittycatbone

New member
חח.. איזה הערות יש לך..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל מה הבעיה שלך עם דיאן קרוגר?? דווקא אני חושבת שהיא ממש חמודה...
ונראה לי שקוראים לבעלה ג'יליאם או משהו כזה..

SnoopyElf

New member
מה הבעיות שלי?

מ ה ה ב ע י ו ת ש ל י ? ? ? היא הפכה את בלומי לנערת מים!!! נערת מים!!!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאני אצטרף אלייך../images/Emo45.gif

אני מביאה את החץ וקשת של פאריס, וגם| את הגרזן של גימלי שתמיד משרת אותי נאמנה
.

Number One1

New member
*מצטרפת לכלי הנשק*

אני מביאה את החץ וקשת של לגולס, את החרב של וויל טרנר עכשיו כלי נשק לא קשורים לאורלנדו: הרובה של סדאם חוסיין משחת אנטרקס בתוך מכתב אהבה שעליו כתוב "אני אוהב אותך, מאורלנדו" (רק כדי לעבוד עליה כמובן...) אני יביא את בריטני ספיכס ובקבוק כדי שתתעטש על הבקבוק ואני יביא אותו לדיאן קרקר... ו...יש עוד רשימה מלאה עד שאני יצטרך לסחוב את כל הבית של מחבל אחד...

R E M U S

New member
כן שמתי לב והוא כבר נשוי

אתם לא רואים שהוא נשוי אני אראה לכם ת'תבעת!
היא נפלה לריצפה והיתלכלכה זה הכל..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאה?../images/Emo4.gif

אמ... הוא לא נשוי. ואם זו בדיחה... זה לא ממש מצחיק

kittycatbone

New member
זה היה יותר

מפחיד ממצחיק!
אל תדאיגי אותנו ככה!! הוא לא נשוי!!!!!
חח סתם.. חפיף..
ד"א, התמונה הזאת.. זה מהסרט השלישי כשסמיאגול מוצא את הטבעת?? (או שזה היה בעצם דיאגול??
)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifדיאגול, סמיאגול אחר כך בא

ו"חטף" לא את זה.

kittycatbone

New member
אהה וואלה..../images/Emo122.gif

בגלל זה לא הייתי בטוחה..
ולמה "חטף" אותה?? הוא באמת חטף אותה
מה? להתחיל ללכת מכות עם מישהו ואז לחנוק אותו כדי לקחת את הטבעת זה לא לחטוף אותה?!

למעלה