היי! חזרתי! זוכרים אותי? אולי לא נו לא נורא.. בקיצור.. חזרתי! :D והכנתי משו :P קאאבלוו..
R R E M U S New member 28/5/04 #1 היי! חזרתי! ../images/Emo65.gif זוכרים אותי? אולי לא נו לא נורא.. בקיצור.. חזרתי! והכנתי משו קאאבלוו..
היי! חזרתי! ../images/Emo65.gif זוכרים אותי? אולי לא נו לא נורא.. בקיצור.. חזרתי! והכנתי משו קאאבלוו..
R R E M U S New member 28/5/04 #4 והכל מהקומונה שלי ../images/Emo9.gif אם אתם רוצים כנסו אתם יכולים להיכנס גם כאן ואפילו כאן
R R E M U S New member 28/5/04 #5 והכל מהקומונה שלי ../images/Emo9.gif אם אתם רוצים כנסו אתם יכולים להיכנס גם כאן ואפילו פה חח..
K kittycatbone New member 28/5/04 #22 ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דווקא אני זוכרת אותך!! נחמד שחזרת!! וממש אהבתי את החתימות האלה.. (או עבודות? )
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דווקא אני זוכרת אותך!! נחמד שחזרת!! וממש אהבתי את החתימות האלה.. (או עבודות? )
R R E M U S New member 28/5/04 #25 עבודות ../images/Emo9.gif שמחה שאהבת! גם אני זוכרת אותך! ובמיוחד את הכינוי
T T u r n e r 1 New member 28/5/04 #27 ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo8.gif היייייי זוכרת אותי? אני לימור. טוף בכל מקרה, ברוכה השבה!!!! אני דווקא זוכרת אותך ודרך אגב- אם מישהו מתעניין בזמן האחרון גם אני לא הייתי פעילה בפורום וזאת משום שיש עליי הרבה עבודות ולחץ אתן יודעות, סוף שנה
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo8.gif היייייי זוכרת אותי? אני לימור. טוף בכל מקרה, ברוכה השבה!!!! אני דווקא זוכרת אותך ודרך אגב- אם מישהו מתעניין בזמן האחרון גם אני לא הייתי פעילה בפורום וזאת משום שיש עליי הרבה עבודות ולחץ אתן יודעות, סוף שנה
K kittycatbone New member 28/5/04 #42 את בטוחה שאת זוכרת את הכינוי שלי?? פשוט שיניתי כינוי ממש השבוע מהכינוי (החרא) שהיה לי לפני זה "יסמין טרוגובוף".. חיחי, אולי התבלבלת עם מישהי אחרת?
את בטוחה שאת זוכרת את הכינוי שלי?? פשוט שיניתי כינוי ממש השבוע מהכינוי (החרא) שהיה לי לפני זה "יסמין טרוגובוף".. חיחי, אולי התבלבלת עם מישהי אחרת?
R R E M U S New member 28/5/04 #43 אולי :| אני בטוחה שהיתה מישי עם כינוי דומה~! או שהתבלבלתי עם פורום אחר או וול..
T T u r n e r 1 New member 28/5/04 #47 אההה יסמין~~~~~~~~~ לא ידעתי שהחלפת כינוי! תתחדשי! טוף שאמרת חשבתי שזאת כבר ילדה חדשה
D DoRiT ChaN New member 28/5/04 #6 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ... ברוכה הבאה(?) רקעים יפים למה לפתוח הודעה חדשה?????? פעם הבאה נצל'שי
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ... ברוכה הבאה(?) רקעים יפים למה לפתוח הודעה חדשה?????? פעם הבאה נצל'שי
D DoRiT ChaN New member 28/5/04 #8 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ.. את 'חזרת' סתומרת שאת לא ממש חדשה...
L little bry New member 28/5/04 #12 ברוכה השבה!!! ../images/Emo9.gif וד"א ממש אהבתי את התמונה השניה שהכנת, למרות שכולן היו מהממות! ברוכה השבה, אם את לא זוכרת אותי אז אני שרית
ברוכה השבה!!! ../images/Emo9.gif וד"א ממש אהבתי את התמונה השניה שהכנת, למרות שכולן היו מהממות! ברוכה השבה, אם את לא זוכרת אותי אז אני שרית