היי חזרתי לשאול משהו..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי חזרתי לשאול משהו..

הרבה זמן לא הייתי בפורום...מי שלא זוכר או מכיר ..אני אובחנתי אחרי 17 שנה עם פיברומיאלגיה ..לא לוקח טיפול כי חשתי לא טוב עם כל טיפול שנתנו לי...והם לא מקצרים תהליכים להגיע לתרופות יותר קלות..כמו סימבלטה...

אחוזי נכות קבעו לי או 15 10 אחוז .. אני כבר לא זוכר בדיוק..מה שכן הורידו לי מ80 אחוז אי כושר ל43 נו ראיתם מה הביטוח לאומי עושה ..ואם לא אז תראו..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461469,00.html

אני שוב צריך לחזור לבית הדין נראה כמה זמן ייקח..כי הם לא תיקנו לאחר שבית הדין קיבל את טענותיי לחוסר יחס התעלמות מבדיקות וכדומה..

לא יודע מה יהיה עם הפיברו והתשישות עם השינויים..מישהו יודע?..

בכל מקרה ..רציתי לשאול משהו אחר..לאחר מספר התקפי ורטיגו, האחרון ממש בימים אלו ואני בעיצומו ..אני בתהליך של בדיקות שמיעה דם ..וכו' לברר אם יש נזק לשמיעה , טינטון יש לי , כאבי ראש..סחרחורת רגילה לא התקף.. הפרעות שינה וראייה..
מידע על וריטגו למי שלא מכיר
http://www.clalit.co.il/HE-IL/General/medical_diagnosis/symptoms/articles/vertigo.htm

השאלה שלי אם יש לעוד מישהו את זה? לא מצאתי פורום על זה...ואם מישהו קיבל אחוזי נכות..על המצב הזה? או מחלת מנייר...שזה גם אופצייה שבודקים..

אשמח למידע שכן לא בא לי לשלוח סתם ניירת וטרטורים אם לא מקבלים נכות על זה...

ערב נעים לכולם

הסמפטומים מוכרים לי

אני תת"כית, סחרחורות ובחילות איומות זה משהו שהוא אצלי בשגרה, עד כדי ורטיגו.
נראה לי שכדאי גם לבדוק בכיוון של POTS (בחיפוש בפורום תמצא שכתבו על זה לא מעט).

אני ממש לא יודעת בודאות, אבל ממה שהתרשמתי נראה לי שגם מחלת מנייר זה משהו שביטוח לאומי לא ממש מחבק
.
באופן אבסורדי כאילו "כדאי" לנו שימצאו אצלנו גם מחלה שמוכרת בבי"ל, כדי לקבל משהו. ואם ימצאו אצלך סיבה לטנטון, הפרעות בראייה, הורטיגו וכו' אולי זה משהו שהוא בר טיפול, ולאו דווקא חלק מהפיברו.

לגבי ביטוח לאומי זו שערוריה בסדר גודל משווע, זה שעדיין לא עלינו בהמונינו (חולים ובריאים, שיבינו שאין להם רשת ביטחון ביום שיחלו) על משרדי ביטוח לאומי עם קלשונים ואבנים זה ממש תמוה, אבל אנשים אומרים לי שאנחנו כבר קרובים לזה...

וכל הכבוד לך, ממש, על המאבק המתמשך בבי"ל, מצדיעה לגמרי. עו"ד של עמותת אס"ף אולי יוכל לתת לך תשובות איפה אנחנו עומדים מול השינויים בבי"ל.

ועוד בנושא: לפני הרבה שנים סבלתי מוטריגו נוראי במשך יותר מחצי שנה, עברתי סט ארוך של בדיקות: שמיעה, דופלר קרוטיס, סי.טי וכל השאר, לא נמצא ממצא. אבל באותה תקופה עבדתי במשרד שהיה בקומת מרתף, בלי חלונות, ומאד יכול להיות שעם גז ראדון, ותאורת פלורוסנט. כשהפסקתי לעבוד שם עבר לי הורטיגו. אז תחשוב אולי על נסיבות סביבתיות, שאולי תוכל בשיטה של ניסוי וטעייה לשלול את היותן הגורם.

בריאות והצלחה מול הממסד

נ.ב.
הרבה אנשים לא מודעים לזה שתאורת פלורוסנט, כולל נורות פלורוסנט קומפקטיות (שיש לגביהן קמפיין גדול לחסכון באנרגיה), היא מאד מאד לא בריאה. אין בהן סקלה מלאה של אור, ולכן המוח "מתאמץ" כדי להשלים את הסקלה. מה עוד שזה לא אור רציף, אלא "הבהובים". וזה יכול להחריף מצבים של אפילפסיה (לא יודעת אם ממש יכול לגרום לה) ועוד מחלות. מי ש"מבלה" הרבה שעות בתאורת ניאון ופלורוסנט כדאי לו לעשות ניסיון לעבור לנורות להט לאיזה זמן ולראות אם יש שינוי.

גם חשיפה לקרינה אלקטרומגנטית יכולה להוביל לכל מיני חוליים ומיחושים, מהסוג שאתה מתאר.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה..

הלכת למקום אחר עם POST ..

יש לי בוודאות ורטיגו..השאלה אם זה סוג ספציפי או כללי פתוחה...
על הנורות צודקת חוסכים חשמל מקבלים צרות אחרות...

ותאמיני לי אני מוכן לעלות עם כולם גם עם דחפורים על הביטוח לאומי / פקידי האוצר..ה.....לא אומר את המילה הקשה שאני חושב :)

תשאיר את המפתח בסוויץ' של הדחפור מוכן

אשמח אם תסביר לי למה הלכתי למקום אחר עם הפוטס. בגלל שכתבת גם ורטיגו בהתקפים וגם סחרחורות לא בהתקפים אז אמרתי את זה.
אני עוד בשלב די מוקדם עם בירור של פוטס, אבל אני מבינה שיכול להיות שלפחות חלק מהסחרחורות שלי קשורות לזה. ואולי גם הפרה-סינקופות (כמעט אובדן הכרה).

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אסביר..

כי אין לי כל עלייה בדופק..לא שאני קם ולא שיושב בטח לא עלייה פתאומית...וזה נבדק. בכלל אני לא חושב שצריך לחפש את התסמינים..אלא ללכת לפי מה שקיים.
מספיק לי מה שיש לי מעבר לפיברו והאיבחון החדש- ישן הזה..שלמען האמת לא ידעתי עד כה כמה חמור יכול להיות ובכלל אולי קשור לתפקוד יומיומי בשל הבעיה בעצימות נמוכה ( ואת זה הרופאת משפחה לכל הפחות מאשרת כאפשרי, סחרחורת , כאבי ראש שאינם מגרנה..טשטוש ראייה חולשה כל אלה מקושרים לורטיגו ..כשמידי פעם יש התקפים של ממש סיחרור) , לגבי מה שיש ..בעיות עמוד שדרה עליון( גם זה בבדיקה כרגע בלי קשר צריך לעבור EMG לבדוק מדוע יש הגבלה בתנועת גפיים עליונות) ותחתון ..בעיות ראייה..פסוריאזיס..דלקת פרקים של פסוריאזיס ..עיוורון לילה ..מיגרנה ..הפרעות אישיות בשל טראומות. כל כל זה אני מקבל כרגע 43 אחוז..שלכל בר דעת רפואית אני אמור לקבל נכות של 75 אחוז לפחות לצמיתות..ולקוות שלא יחמיר המצב..ושוב אני מקטר על ביטוח לאומי.

מה שקרה לי וכתבתי הן חוות דעת רפואיות...אערוך בדיקת שמיעה בימים הקרובים..ובדיקות דם..אחר כך יש רופא אף אוזן גרון..ונבדוק טיפול אם זה אבני קריסטל שזזות באוזן זה פיזיותרפיה..אם במקרה נדיר יותר מלחת מנייר נראה מה עושים....

השאלה שלי בעינה לגבי אם אנשים מכירים שזכו בתביעת נכות באחוזים...זה מאוד יעזור גם בבית דין וגם אולי לקבל כבר מעתה את אחוזי הנכות שמגיעים לי ונריב בבית דין על הרטרואקטיבי..

בכל אופן תודה על התגובה המידה והתמיכה :)

בהצלחה עם ביטוח לאומי

נראה לי שאיש מקצוע בתחום יוכל לתת לך תשובה יותר מסודרת. ויש אי אלו ארגונים שבהתנדבות מסייעים, אבל אני ממש לא מבינה בתחום הזה.

לקטר על ביטוח לאומי זה לא קיטור. זה להגיד את האמת.

למעלה