היי, חזרתי לרגע...
עדיין משוטט ברחבי הרשת ככל שמותיר לי הלו"ז הצפוף. מצאתי במקרה תוך כדי חיפוש בנושא אחר,את המידע הבא (קישור מצורף) מיועד לכל המעוניינים. לעיונכם.... אני מניח שחלק מכם כבר קרא את זה, ומן הסתם התייחס לזה כבליל של שטויות. זאת אומרת, שכל המדענים והמומחים בתחומם אינם מבינים דבר? ממשיך בחיפושי ברשת, מקווה שאמצא את מבוקשי.... מוסיף את הקישור גם כאן לייתר ביטחון
http://manof.org.il/sh.asp?x=353 נ.ב. לאנדרי, קראתי שנשאלת אם המדענים שאתה מתסמך עליהם, יצהירו שיש בורא לעולם, האם גם אתה תלך אחריהם? או שתמשיך לדבוק באחרוני המדענים העקשנים, עד שלא ישאר לך במי להיאחז? (שואל ברצינות) אל דאגה, אין בכוונתי להחזירך בתשובה, אם זה יקרה, בטוח שלא אני אהיה הסיבה לכך, אתה מספיק חכם להגיע למסקנות בעצמך. אני מניח שיש לך תשובה, אך אני בספק אם אוכל להמשיך את הדיון בימים הקרובים. היה בטוח שאני מדי פעם נכנס לקרוא את הדיונים, אמנם חלקם מעניינים יותר, וחלקם מעניינים פחות, (אגב, לפעמים אתם כולכם נסחפים לנושאים לא רלבנטים). להית´
עדיין משוטט ברחבי הרשת ככל שמותיר לי הלו"ז הצפוף. מצאתי במקרה תוך כדי חיפוש בנושא אחר,את המידע הבא (קישור מצורף) מיועד לכל המעוניינים. לעיונכם.... אני מניח שחלק מכם כבר קרא את זה, ומן הסתם התייחס לזה כבליל של שטויות. זאת אומרת, שכל המדענים והמומחים בתחומם אינם מבינים דבר? ממשיך בחיפושי ברשת, מקווה שאמצא את מבוקשי.... מוסיף את הקישור גם כאן לייתר ביטחון