היי, חדש :)

Hikaru

New member
היי, חדש :)

whoo, סוף סוף הצטרפתי... החלטתי בסוף להצטרף לפורומים של תפוז, yayness! 今日はみんなさん!! ケンともうします!!!! よろしくおねがいしますね. デジモンがだいすき!!! מי שאין לו פונט יפני לא יוכל לראות את זה אבל בכל מקרה... שלום לכולם, קוראים לי חן, אני שרוף על דיג'ימון, ראיתי את כל העונות (את כולן בדיבוב, חוץ מהעונה ה4 שאותה ראיתי ביפנית בלבד) ^^. אני מטורף על הזוגות Taito, Daiken, Taiora, Takouji, Rukato, Takumi, Takari, Daikari, ועוד!! ^^ נעים לפגוש את כולכם P:, מקווה להשתלב פה!

יאקומו

New member
ברוך הבא!!!

מתחילים לזרום לפה בנים... יופי! אתם זקוקים לזה (
) אאאהההה, עכשיו כשהסתכלתי בכרטיס אישי שלך הבנתי למה השם שלך מוכר לי!

Hikaru

New member
חחחחחחח

השם שלי מוכר? מאיפה? P: ובאמת אין פה הרבה בנים? בושה X3... וואאאא מתקפת הפאנארטס תתחיל בקרוב! מוואהאהאהאהאהאהאהאהא ~מכין את העפרון~

קרייטון

New member
ברוך הבא!!! אני עדיין כאן

למרות שבתור סופר נאמקי אין לי מין... אבל עדיין זו גזענות אז למה לא...

ברוך הבא!!!!!!^_^

אני מקווה שתהנה פה!D: אתה אוהב כמעט את כל הזוגות שאני אוהבת ^^; ו..ו..שתרגיש כמו בבית :) ממ..ואם יש לך תמונות של זוגות,אתה מוזמן להצטרף לשירשור יום\שבוע האהבה ^_^ ומשהו שלא ממש קשור- אתה קראת את המנגה של היקאגו?או ראית את האנימה? לפי דעתי המנגה יותר שווה,אבל אני לא יודעת כי לא ראיתי את האנימה ^^;

אה..עוד משהו ^^;

ממ..אתה משחק גו?איפה אתה משחק?באינטרנט או במציאות? אני משחקת ביאהו(yahoo) אבל אני לא כזאת טובה,לצערי הרב \: ו..ממ..זהו ^^;

Hikaru

New member
גו

אני משחק ביאהו, כמוני כמוך.. 3: היוזר ניים שלי שם זה hikaruchan123

Hikaru

New member
אמ..

קודם כל אהבתי ת'חתימה... חחחח פאנגירל.... אני אפרסם פאנארטס עוד מעט.. ^^.... אממ אני ראיתי את האנימה, אין לי מקורות להשגת המנגה לצערי. האנימה ממש אחלה... ראיתי את כולה.. לא הורדתי את הפרקים ראיתי אותם בטלוויזיה.. P:

בטלוויזיה???????

איך????איפה???מתי????? איך ראית את האנימה של היקאגו בטלוויזיה? *בהלם* פאנארטס!!אני אוהבת פאנארטס!!D: אני גם מציירת,אבל אני חושבת שזה לא מספיק יפה ^^; ובקשר למנגה,*לוחשת לחן-יש לי את רוב המנגה,אני יכולה לשלוח לך,חסרים לי רק ממש קצת פרקים,אבל יש לי אתרים עם תקצירים..אני יכולה לשלוח לך באייסיקיו,רק תתן לי את המספר שלך,ואני אשלח לך.* ^_^

אהה..

ממ..מאיפה קנית אותם?לא ידעתי שאפשר לקנות בארץ \: ועוד משהו.. רוצה לשחק נגדי ביאהו גו? מחר או מתישהו בזמן הקרוב ^^; אני לא כזאת טובה..אבל אני אנסה הכי טוב שלי.

Hikaru

New member
^^

Oh... uhhh, sure, why not :) יש לך אייסיקיו? אם כן.. המספר שלי הוא 294896616.. add me... if u want to :)

גמאני גמאני ^-^

*נדחפת* גמאני לשחק גו
כן, אני יודעת, זה מהטבע שלי להידחף כל פעם שאני אשמע גו ^^

star_female

New member
אהההההה!!!! יש לך היקאגו בדיוידי~!!

*מתה* אתה האל החדש שלי (אחרי סאי כמובן)!

../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

יאי, ברוך הבא ^^ אני הצטרפתי בגלוי רק אתמול, אבל ניחא... אוהד של היקארו נו גו? יופי ^^ אני גם אהבתי את הסדרה, אני מנסה לשחק, אבל אני לא יודעת את החוקים על הגובן עצמו ^^' (קראתי את המנגה כשעוד היה אפשר להוריד, ונשארו לי עוד כמה פרקים אחרונים, לא חוקיים ^^) אני וחופית אוהדות נלהבות של זה (לפחות אני, אבל חופית גם אוהבת את הסדרה, אני טועה o.o?) טוב, אז ברוך הבא ותהנה ^^

למעלה