היי, חדש :)

lgmtk

New member
שלוווום../images/Emo70.gifברוכבא מקווה שתהנה וד"א

אין לי פונט יפני
.....

Hikaru

New member
תודה...

תודה לכולם על קבלת הפנים החמה ^^;;... אוו והנה ציור מהיר... Daiken madness! GO DAIKEN!

יאי *-* כישרוני!!!

אגב, מאיפה אתה בארץ? אני מחפשת אנשים מחיפה :) אני לא טובה בלצייר במחשב, אבל נסו גם אתם לעשות משהו עם פיינט שופ פרו >_<

LILO digital

New member
אהההלן גבר ^.^

איזה כיף להגיד "גבר" (באמת אין כאן הרבה בנים, הגיע הזמן) ברוך הבא, אתה נשמע ממש אחלה, בעיקר בגלל האותיות היפניות שהגניבו אותי לגמרי! מה זה, כתבת משהו או שזה סתם ה-א"ב? תיהנה בפורום (הסמיילים לא עובדים לי משום מה אז תסתפק ב- ^-^)

Hikaru

New member
3=

קודם כל תודה שוב גם על קבלת הפנים וגם על התגובות על הציור ^^;;... וLILO digital, זאת.. יפנית, לא חירבוש... אמרתי שלום ושקוראים לי חן, נעים להכיר אתכם ושאני אוהב דיג'ימון ^^

sparx

New member
חנוששששששששששש אוניצ'אן ^__^

נחש מי? (כאילו שזה קשה לנחש) כן כן אני שוב כותבת בתפוז אבל זה רק בשבילך רציתי להגיד לך וולקום ^__^ ותזהר! (בטח כולם שואלים מי לעזאזל הילדה (כןכן אני בת!) הזאת לא ראינו אותה בחיים...) בכל מקרה וולקום ו...זהו ^__^

moon flower

New member
אווווו אני מרגישה בדדניקית נשכחת

טוב אה כן אז וולקאם, ולמה לא הגיבו על התמונה שאני ציירתי?!, גם היא בפיינט, וזה דאיקן!, ואם אתם רוצים אני יפרסם גם קוז'יקויה שלי! אה כן והם יצאו לי מעוכים, אבל הם עדיין חמודים כשהיו!

יאקומו

New member
איפה ציור?

איפה הציור שאת מדברת עליו מון פלאוור? (מה השם הפרטי? התבלבלתי...)

Hikaru

New member
הציור...

הציור שהיא צירפה להודעה הקודמת שלה, אני מניח. זה חמודדדדדדד DAIKEN FORVER

ציור מאוד יפה ../images/Emo9.gif

אני לא ציירת טובה, אבל אני אוהבת לראות ציורים של אחרים ^^ תמשיכי לצייר

Hikaru

New member
אוקיי, אני לא ידעתי מה לעשות......

לפרסם פאנארט בנושא חדש זה דיי יחשב הצפה לא? אני אשמח אם דיג'יליסטה או מישהו\י אחר\ת יגידו לי אם אני יכול לפרסם פאנארטס בנושאים חדשים... אבל בכל מקרה... here goes...

למעלה