היי, חדש :)

Digi Lista

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

ובוא נקרא לי ליסטה ולא דיג'יליסטה שזה נשמע רשמי ומוזר...(כלומר אם אתה מתעקש שיהיה אבל...) ואחלה ציור(לא שואלים כאלה דברים אם מותר לפרסם...),אני אכניס אותו לגלריה וגם את זה של מיכל,רק תגידו לי איך לקרוא לציורים שלכם והם יהיו בפנים

Goggle Girl

New member
*קופצת על הבחור החדש בצורה

פאנגירלית* איפה היית כל חיי, בחור מושלם ונפלא שכמותך?! תגיד, אתה רואה נארוטו? 0.0 אם כן, אתה פשוט מתת אלוהים

star_female

New member
*קופצת גם*

מי צריך נארוטו, אתה כבר מושלם!! D: אוהב גם היקאגו, גם דיג'ימון, דאיקן ואקי/היקא (אני מניחה?) ובכלל יאוי... אני חושבת שאפילו ראיתי אותך מתישהו ביאהו o.o; בקיצור, ברוך הבא ותרגיש חופשי לדבר על כל דבר (אם זה לא קשור לדיג'ימון *שיעול*היקאגו*שיעול* אז יש אוף). או שאני פשוט אוסיף אותך לאייסיקיו שלי ^_^ דרך אגב, הבנתי רק חלק ממה שכתבת ואני עצלנית מדי בשביל לתרגם את זה באלטהויסטה, אתה יכול לתרגם? ^^; לפחות את המשפט השני... (ממה שהבנתי: כולם, היום! *משהו משהו*! נחמד לפגוש אתכם [בעע, לא זוכרת תרגום מדוייק כרגע]. אני אוהב דיג'ימון!)

Snake Bandage

New member
הוא לא בדיוק מושלם...

כל עוד הוא לא חובב MummArch, אין לא סיכוי קלוש לקבלת התואר "מושלם" ממני. P: אבל אתה עדיין די מגניב לדעתי. ברוך הבא. ^^

star_female

New member
כל הבנים בפורום מגניבים!

וגם הבנות כמובן ^_^ שלא תטעי... הוא, פשוט, אמ, מאוד מאוד דומה לי במה שהוא אוהב ^_^; (מותר לי להתלהב קצת, לא?
)

lgmtk

New member
יש פה יותר מדי בנות.........לא שאני

שונא בנות אלא שמיעוט בנים זה לא נוח......
......

CoolBoy14

New member
נכון...

מזל שהצטרפו כמה בנים הרגשתי ממש מוזר שאני כמעט הבן היחיד... בכלל בהתחלה הייתי בטוח שכמעט רק בנים רואים דיג'ימון

Digi Lista

New member
למה לא נוח?

הייתה תקופה של שבועיים בערך שיובל היה הבן היחיד בפורום ולא נראה שזה יצר בעיות או שהתייחסנו אליו שונה,מזה משנה המין של הכותב/ת?כול עוד מי שרוצה להיות כאן יכול אז למה להתעסק בשטויות?...

lori4

New member
כי זה נחמד...

להתעסק בשטויות?, בכול מקרה, אורי כנה איתנו וזה נחמד את לא חושבת?

lori4

New member
אופס זה היה אמור להיות "ליאור" לא

"אורי" הייתי במקום אחר פשוט.

Digi Lista

New member
אני לא חושבת,יש לי פטור../images/Emo3.gif

אני בעד כנות וכידוע את הצירוף "התעסקות בשטויות" אני המצאתי ופיתחתי אבל להרגיש לא נוח בפורום בגלל המין?

lori4

New member
כול בן-אדם זה משהו אחר....

שחכתי שיש לך פטור מזה, הראש שלי לא במקום היום.

Digi Lista

New member
מי אמר שאנחנו בני(בנות) אדם?../images/Emo3.gif

למה ראשך היקר לא במקום?אגב,לוח האירועים עודכן

lori4

New member
לפי המקורות שלי....

אנחנו בני-אדם או ההומו ספיינס. חוץ ממך שאת גם פוסטמה(זן חדש) וגם כדור אנרגיה, וממני שאני זאבת-אדם. הראש שלי לא במקום, כי הייתי בקריזה לפני ארבע ומשהו שעות ועכשיו אני קצת מטושטשת בגלל זה, אצלי זו תגובה טבעית. תודה על הלוח ארועים.

זה באמת לא משנה

אין כאן אפליות,כאן אוהבים כל אחד,לא משנה בן כמה הוא,מה המין שלו,איפה הוא גר,איך הוא נראה,מה הוא אוהב לאכול ואפילו במה הוא אוהב לצפות. לא נראה לי שזה היה מפריע לי בתור בת,אם היה כאן רוב של בנים.אולי אם אני הייתי הבת היחידה והיו כאן מלאאאאא בנים,זה היה די מעצבן,אבל גם לא נראה לי שהייתי עושה מזה עניין מיוחד,כי בסה"כ בנים ובנות לא שונים כלכך,וגם בנים הם בני אדם נחמדים שאפשר לדבר איתם.

Digi Lista

New member
ברור שמותר לך להתלהב../images/Emo3.gif

פשוט רציתי שגם שאר הבנים כאן ידעו שאוהבים אותם ושהם אחלה
וכמובן שגם הבנות שעדיין שולטות בפורום מבחינת כמות(אם כי ההפרש כבר לא גדול בכלל ובעצם זה לא משמעותי אם יש יותר בנים או בנות,העיקר שכול מי שרוצה להיות כאן נמצא
)
נראה לי שאת חן אני מכירה...(היית ביויו?)אבל גם אם לא נחמד שהוא כאן ושהוא חביב ביותר
זהו,תמשיכו להתלהב חופשי אני לא אעמוד בדרככן(ם?)ף-P

למעלה