היי חדש פה

bonbonori

New member
היי חדש פה

שלום לכולם אני פעם ראשונה כותב פה בפורום. אני מעלה פה תמונה של חבר שלי שפעם הצטלם דרך איזה צלם של יולי ועשה בוק ומשום מה לא יצא לו להמשיך בתחום. אני בעיקרון מנסה להחזיר אותו לתחום כי אני חושב שיש לו דווקא עתיד. אני רוצה להעלות לפה איזה 2 תמונות ואם תגידו לי את דעתכם אני אמשח. וגם דרכים איך לעזור לו להמשיך ולהגיע לאנשהו, אם כמובן אתם חושבים כמוני, שיש לבן אדם סיכוי. המטרה שלי בעצם להראות פה את התגובות שלכם ולהחזיר בו את המוטיבציה לנסות כי כרגע קיבלתי תרושם ממנו שהוא לא יותר מדי מנסה. אם התגובות יהיו לא טובות אני פשוט לא יראה לו תתגובות הכי טוב :) דרך אגב הוא בן 19 תודה

bonbonori

New member
תודה על התגובה

יש עוד תגובות? אולי פה מהמנהלים שמבינים חזק בעניין הזה? ודרך אגב תודה על חיבור השרשורים

topagency2

New member
נראה טוב מאוד

פנים יפות עיינים יפות והגוף נראה בנוי היטב תן עוד קצת נתונים עלייך. גובה משקל

bonbonori

New member
זה לא אני זה חבר שלי כמו שכתבתי

כמו שכתבתי בתחילת השרשור אני מעלה תמונות של חבר שלי כדי להחזיר בו קצת תמוטיבציה לנסות בתחום לאחר שיראה תגובות חיוביות פה (אם בכלל תלוי בדעתכם כמובן) קוראים לו אור גובה: 1.86-1.88 משהו כזה משקל: 80 (אני זוכר שהוא נשקל פעם אחרונה על 80) עיניים ירוקות כחולות-מעיין טורקיז כזה שיער חום ומה שמיוחד אצלו בשיער שאפשר לראות את זה גם בתמונה זה שיש לו כאילו גוונים טבעיים של בלונד. הוא אף פעם לא צבע תשיער זה טבעי. וזהו נראה לי לא יודע מה עוד לכתוב עליו

bonbonori

New member
טוב לנוכח התשובות הרבות

אני מבין שרק שניים חושבים שהבן אדם נראה סבבה וכל השאר חושבים הפוך. טוב תודה (מנהל-רשמתי לך תפרטים עליו בהודעה הקודמת)

Punkitty

New member
קצת

האמת שיותר את הילה נחשון

bonbonori

New member
תודה על התגובות

איך בדיוק הוא ממשיך מפה עכשיו? לאן הוא יכול ללכת מה הוא צריך לעשות בשביל לבדוק ולהמשיך הלאה?

למעלה