שלום שמי לירן אחד שחורש על מייפל פעם רציתי שותפות והייתי קיצר מטומטם עכשו אח שלי אמר לי שיש לי שחקן 145 בישופ סעס של חבר שלי שעבר דירה קיצר הלכתי לראן של הורן טייל אתמול וקיצר עשיתי אתמול שם איזה 4 מיל יפים זהו תגובות
אני שעה מנסה להבין על מה אתם מדברים ואני לא מצליחה! אז ככה, אחיין שלי בן 8 משגע אותנו שנעזור לו להוריד את המייפל סטורי, אין לי מושג מה זה בכלל ואני מאוד רוצה לעזור לו. חיפשתי בפורום כל מיני רמזים איך מורידים ובמה זה כרוך אבל לא מצאתי. האם יש כאן צדיק שיכול לתת לי מדריך למתחילים? ואם לא קשה אז מהשלב הראשון וכמובן בשפה שאני אבין
נכנסים לגוגל רושמים Maple global ואז נכנסים לקישור הראשון.. שם בתפריט למעלה את פותחת את downloads ואז מחפשת את הקישור לגרסה המלאה (ולא לביגינרים -שכחתי את שמה) אחרי זה מורידים קובץ של בערך 900 מגה.. מתקינים ויש לך את המשחק.. כל מה שנשאר זה להרשם לאתר
נראה לי שיש מדריך יותר מפורט באתר מייפל אילנד.. אם את צריכה עזרה תשאלי... אהה.. ועוד 3 דברים. הראשון, המשחק הוא משחק שמחולק בחינם, השני.. רצוי שתשרשרי למקום הנכון פעם הבאה.. האחרון.. סליחה שאין רווחים.. אני רושם מהפלפון..
ברוך הבא לירן קשה להבין את מה שאתה כותב. תראה, כתיבה מאוד שונה מדיבור, ואם אתה כותב כמו שאתה מדבר ממש קשה להבין. באיזה שרת אתה משחק? יש לך תמונות של השחקן? אני ליאת ויש לי פריסט ברמה 76 בשרת ברה.
ברור שיוסי בובליל לא יודע לדבר וחבל שהוא מייצג קבוצה די גדולה של אנשים. לדעתי פשוט בושה שמופיע בן אדם כזה בטלויזיה. אני לא חושב שילדים לומדים ממנו איך לדבר אבל בהחלט יש מספיק אנשים שמדברים בסגנון הזה.