היי, חדש כאן :)

yonVata

New member
היי, חדש כאן :)

שלום, אני חדש בפורום (ובמשך בכלל)... אני יונתן.. משחק במשחק בערך... 3 חודשים, הספקתי לפתוח דמות אחת של לוחם, להגיע ללבל 27, להתייאש מהפיתוח הקלוקל שלה, לסגור ולפתוח חדשה... בכללזה עכשיו הדמות MAIN שלי עכשיו בלבל 18... (לוחם) נראה לי שחפרתי מספיק לפעם ראשונה :)...

לבנדר א

New member
../images/Emo54.gifשלום וברוך הבא!

אני קים, יש לי פריסטית רמה 73 בברה. על איזה שרת אתה משחק? (windia, broa, scania וכל אלה) אם אתה באותו השרת איתי אני אוכל להביא לך כל מני בגדים וחפצים ולעזור במשימות, אם תרצה.
אתה כבר יודע מה תהיה בעבודה שנייה?

yonVata

New member
כן... שמתי לב שרוב הפורום...

משחק בברה... אני בKHAINI... כי החברה שיחקה שם אז נכנסתי לשם גם.. למרות שאני אשקול בחיוב לפתוח גם דמות בברה :)... עבודה שניה?... נראה לי שאני אלך על פייטר... אבל אנלא סגור עלזה במיליון אחוז :)... בכל מקרה תודה על ההצעה - מקווה שהיא נשארת פתוחה :)...

Guid

New member
ברוך הבא!

אני עידן, בן 21. יש לי האנטר ברמה 43 בווינדיה. אגב, יש לי שני אחים שמשחקים בקאהיני~ D: אחד הרמיט ברמה 70, והשני פייטר ברמה 42. ויש לי שם גם קוסם אש/רעל נטוש, ברמה 43. ^___^

yonVata

New member
אה, כן...

סתם כי שכחתי לציין... בעוד קצת יותר מחודש אני חוגג יומולדת 22... אני עדין חייל (לעוד הרבה מאוד זמן)... זהו :)... תודה על המידע אגב, אני אשמח לקצת עזרה שם עם הקווסטים שהם מעט מעל האף שלי :p

Guid

New member
מזל טוב מוקדם~! D:

הייתי אומר לאחים שלי להוסיף אותך, אבל הם לא הטיפוסים שאכפת להם מאנשים אחרים במייפל... אני עדיין מנסה לשכנע אותם שסקאמים זה לא טוב... (סקאם- רמאות. גניבה, בדרך כלל)

yonVata

New member
כן...

כשסגרתי את הלוחם הקודם העברתי דרך תמות שלישית את כל הציוד לדמות הנוכחית... בדרך מישהו דפק לי את הכפפות לרמה 20 שקיבלתי מאחד הקווסטים... נבזה!!!... לא נורא, עשיתי שוב את המשימה - וקיבלתי אותן שוב ... הבעיה היא ש... אני עדין לא בלבל מספיק גבוה בשביל להשתמש בהן :p

yonVata

New member
חימושניק בשיריון...

טכנאי טנקים... כןכן... זה מה שהצבא עושה עם ההנדסאים שלו... אז לכל מי ששוקל להמשיך י"ג-י"ד... אל!.... :|

oded12120

New member
וגם לא שווה להיות עתודאי..

אחותי עתודאית באמת לא משתלם P:

icy woman

New member
היי יונתן

אני איריס עם קוסם קרח רמה 100 בברה. וגם אם לא תפתח בברה, אשמח לעזור במה שאפשר (קווסטים?)

Hasselblad

New member
ברוכה הבאה יונתן

אני סיון ויש לי CB שממש ממש עכשיו עלתה לרמה 94 בברה. אשמח לעזור בכל מה שאוכל וכמובן תמיד שמחה לראות עוד "פנים" חדשות בפורום שתהיה השתלבות קלה ונעימה.

yonVata

New member
סליחה מראש על השאלה

הסופר NOOBית אני מניח.. אבל מזה CB? o_O....

Hasselblad

New member
זה בסדר

רק כששואלים לומדים CB זה קיצור של chief bandit שזאת עבודה שלישית של bandit

לבנדר א

New member
chief bandit

זו עבודה שלישית לגנבים. הו, אל תדאג, כולם מתחילים ככה. היית צריך לראות ~אותי~ כשהתחלתי לשחק...
בעצם, אתה יכול. *מצביעה על הטאגליינס*

yonVata

New member
חחח...

אז אני מניח שבבוא הזמן אני אצטרך למצוא לי בנאדם נחמד שיעזור לי להתגבר על הבאסה הראשונית של להתחיל דמות חדשה - ואפתח קוסם בברה :)....

למעלה