היי חדשה.

ע ניצן

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

porcupine tree,frank zappa,radiohead,tool,led zeppline,guns n' roses,king crimson,pink floyd,peal jam,aerosmith,david bowie,camel,dream thatre,fith no more ומה שטוב בערך.. חח

NYMets Man

New member
איזה כיף זה

לראות שלמוזיקה שאתה שומע באמת יש השפעה עליך... קראתי שתי הודעות שלה וכבר נראה שיש לה יכולת ניסוח הרבה יותר טובה מבחורות בנות 16-18 ששומעות גיים בויז

NYMets Man

New member
חחחחחחח כן הא

תשמע... בחורה שבגיל 14 שומעת את כל הלהקות האלה, אני מאמין שתגיע יותר רחוק מלפתוח שין, לשים שם תמונה שלה עם אחד מהגיימבויז ועליה כתוב בכחול נוצץ "|חבר גיימבויז אקראי| אהבת חיי !!!11"

M e n s R e a

New member
אנחנו יותר אינטיליגנטים מחובבי מוסיקת הפופ

ודומיהם. לדעתי בגלל רמת אינטיליגנציה גבוהה אנחנו מחפשים גם מוסיקה יותר מתוחכמת, וככה מגיעים לרוק ומטאל. ולא ללהקות בנים ופופ, שנוטים להיות מאד רדודים ולעסוק באותם נושאים. אם זה יגיע לעמוד הראשי יהיה לכם פה חתיכת שרשור.

oneman2

New member
נכון, מוות לחובבי הפופ הנחותים!

הם אנשים נחותים מאיתנו, כי הם לא שומעים פרוג.

epitaph

New member
גם טל לא שומע פרוג. ../images/Emo13.gif

אז אל תפיל על רק על הפרוגרים את האלטיזם, לא צריך להאשים אותם גם בזה, יש מספיק דברים שהם אשמים בהם.

fire witch

New member
יודע מה ? על ה@#(* שלי

אני שומעת פרוג ורוק ואני אליטיסטית , למישהו יש בעיה ? כן , אני בפה מלא וריש גלי מודיעה בזאת - אני חשה שאני מעט יותר אינטילגנטית מהמאזין הממוצע של ראובן המלאך ולא מתכוונת להתבייש בזה לרגע

למעלה