היי חדשה.

M e n s R e a

New member
ראסמי-לא יודע מה לגבי הפרוג ספציפית,

אבל זה כן קשור לאינטיליגנציה. ולא ממש עושה לי רע שמישהו אומר לי שאני חושב שאני אליטיסט.

werus

New member
ואני חושב

שאני שומע יציאות בלאק מטאל עם אמביינט מחתרתיות, ועוד שלל דברים הזויים שלמאזין הממוצע לא יצא להתקל בשום שלב של חייו, ואני חושב שאני יותר אינטילגנט ממך.

NYMets Man

New member
לומר לך את האמת?

ובשיא הרצינות. אם מישהו שומע את הסגנונות המאוד כבדים האלה ומצליח למצוא שמה משהו, סביר להניח באמת שהוא יותר אינטילגנטי מאנשים אחרים. כמו שאת רוב האנשים ששומעים גלעד שגב, סביר להניח שנושיב ליד שיר של קאמל וזה ישעמם אותם

werus

New member
תודה. אני חושב.

אבל אני גם חושב שקאמל ושאר הפרוג זה משעמם. ממש משעמם. אני גם הפסקתי עם המטאל קצת בזמן האחרון, וחזרתי לשמוע דברים הרבה פחות כבדים. בוא נאמר שאם תנסה לשפוט את האינטילגנציה שלי לפי מה שאני שומע, לא תגיע למסקנה. בגלל זה, זה די חרטא מה שההיא קודם כתבה. כי יש לי בפלייליסט, דברים שלא שמעת עליהם ולא תשמע בחיים שלך, בלינק 182, שבק' ס, תומר יוסף, סינרגיה, סלייר, אינפקטד מאשרום, אפופטיגמה ברזרק, רייג' אגיינסט דה מאשין ועוד מלא דברים שבכלל לא קשורים אחד לשני, ולא יגידו לך כלום. זה פשוט מעיד על טעם מסוים.

fire witch

New member
ההיא זו אני ועם כל הכבוד לך - תכבד קצת את מי

שנמצא כאן , לא רק בגלל שזו אני אלא בגלל שלומר על דברים של אחרים "זה חרטא" לא ממש מקדם את מעמדך כאינטילגנט , יותר כמישהו חסר דרך ארץ . לא נאים לך הדברים ? יש דרך להגיד את זה ויש דרך לנהל דיון ואני מבקשת דבר אחד - אם אתה לא מסוגל לנהל כאן שיחה בין בני אדם תשתדל לא להגיב לי כי אני לא כאן בתחרות "למי יש איי קיו יותר גבוה " אני כאן כתחביב כי נחמד לי ונעים לי לשוחח עם אנשים שמתעניינים בתחום שאני מתעניינת בו .

werus

New member
אני באמת לא מחפש

את הסימפטיה שלך, וגם לא את האישור שלך בשביל לכתוב כאן. ואני חושב שאת צריכה לעשות חושבים עם עצמך, ולהגיע למסקנה למה לעזאזל את נפגעת ממשהו שאיזה פלוני אלמוני רשם לך בפורום. נ.ב אם את לא כאן בשביל תחרות איי קיו, אז אני לא מבין למה רשמת "אני חשה שאני מעט יותר אינטילגנטית מהמאזין הממוצע של ראובן המלאך ולא מתכוונת להתבייש בזה לרגע".

M e n s R e a

New member
ואתה אכן לא זקוק לאישור של נטע בשביל לכתוב

כאן. בינתיים
היי, אם אתה רוצה להשאר במקום שבו אתה לא רצוי...סבבה.

M e n s R e a

New member
חחח, נשמע כמו משפט שלי

במיוחד המואהאהא תגידי, יש מצב שזירזנו את הנסיעה המדוברת לר"ג, אה?

M e n s R e a

New member
את רואה, עדי? לפעמים קשה להיות ממלכתי

לא שאני לא מצדיק אותך, חלילא, כן? ולמר werus-רוצה לומר לי מה מידת האינטיליגנציה שלי אם אומר לך-Fuck off?

M e n s R e a

New member
כמובן שזה היה-את רואה, נטע?

כתבתי לך ונזכרתי במי שהמציא את הביטוי הזה...

NYMets Man

New member
אתה יודע

להגיד "דברים שלא שמעת עליהם ולא תשמע בחיים שלך" מוריד לך הרבה מהאינטיליגנציה ולמרות שגם אני לא מת על קאמל ופרוג רוק, אחרי ההודעה הזאת אתה נשמע לי יותר כמו פוזר מאשר אינטילגנט... לפעמים צריך פשוט לרשום רק כותרת להודעה ואגב, לשמוע דברים ממיליון ואחד סגנונות מעיד על חוסר טעם

Pipe Dreamer

New member
לא מסכים עם המשפט האחרון

הנה רשימה של 10 הלהקות/אמנים ששמעתי הכי הרבה בשבוע האחרון מתוך הlast.fm שלי: דרים ת'יאטר, פאט מת'יני, בלאקפילד, ריטרן טו פוראבר, מיילס דייויס, קאמל, קונפיוז'ן, קני גארת, מוזיקה קלאסית מתוך איזה דיסק אוסף וג'וני ווינטר יש לך כאן פרוג מטאל, סמות'-ג'אז, רוק, פיוז'ן, הארד-בופ, פרוגרסיב, מוסיקה קלאסית ובלוז. עצם זה שאני יכול לשמוע את הנ"ל בשבוע מעיד על זה שאין לי טעם במוזיקה? אני חושב שזה בסה"כ משקף את זה שאני אוהב מוזיקה על כל גווניה ופתוח תמיד לדברים חדשים.

werus

New member
אבל אתה באמת לא תשמע עליהם אף פעם.

לא ניסיתי להראות משהו שלא אמרת בעצמך, אמרת שאם אני מוצא משהו בבלאק מטאל אז (מה שרשמת אז), לכן הסקתי, שיש מספיק דברים הרבה הרבה יותר מחתרתיים ומוזרים, שאני בעצמי לא יודע איך הגעתי אליהם, שאני לא מאמין שיצא לך להתקל בהם אי פעם. עכשיו, גם אם אני נשמע לך "פוזר" שזאת מילה מאוד יפה, אם אתה ילד בכיתה ח', זה סבבה. אתה והשיקול שלך. ולשמוע דברים ממיליון אוחד סגנונות לא מעיד על חוסר טעם, אלא על טעם מגוון. כל מה שניסיתי להראות לבחורה ההיא בהתחלה, זה שעצם זה שבנאדם מסוים שומע "ראובן המלאך" או משהו כזה, זה לא הופך אותו לפחות אינטילגנטי ממנה, כמו שעצם זה שאני שומע בלאק מטאל הופך אותי ליותר אינטילגנטי ממנה.

M e n s R e a

New member
תגיד

איך אפשר לנסות להראות לך שאתה הולך ונהיה לא רצוי כאן משניה לשניה? כי אתה חדש כאן, ואתה מלכלך על אנשים שכותבים פה באופן קבוע משהו כמו שנתיים. ואגב, גם לי אתה נשמע פוזר. ולא, אנחנו לא בכתה ח'. קיצר, נראה לי שפורום מטאל יהיה עבורך מקום טבעי.

werus

New member
לא ידעתי

שאם אני לא וותיק בפורום אני לא יכול להביע את דעתי בחופשיות. ואם אני לא רצוי, זה בסדר, זה לא מה שימנע ממני לכתוב, אם יהיה לי מה. אם אני עובר על חוק מסוים של הפורום, המנהל מוזמן לחסום אותי. והחברה שלך ש"לכלכתי" עליה, הזמינה את זה. מצטער שלקחתם כ"כ קשה, אבל באמת שזאת בעיה שלכם.

M e n s R e a

New member
מה אתה אומר

אני אוהב את הגישה הזו של "בואו אני אראה לכם איך אני כותב כאן למרות שאתם שונאים אותי". כן, אתה ממש גבר. יש הבדל בין הבעת דעה בחופשיות לבין הסתלבטות על אנשים. אתה התערבת בשיחה שלא הייתה קשורה אליך, היא לא כתבה לך בכלל (ומי מכיר אותך בכלל כאמור), וגם אחרי שהיא ניסתה לרדת מהנושא, המשכת עם החפירות "וואו, איזה גבר אני, אני שומע להקות מטאל סקנדינביות שאף אחד לא מכיר". קיצר, אתה פוזר אמיתי. וזו דווקא בעיה שלך יותר.

למעלה