היי חדשה.

Anuerysm

New member
בדרך כלל כשאנחנו רבים פה עם מישהו

הוא (או היא) מתחיל לקלל בצורה מפגרת, הבן אדם סך הכל מבינה טענה למה אנחנו אידיוטים

epitaph

New member
ואללה, מסכים כאן עם גידי...

טל, במקום להיות הבאונסר של הפורום פשוט תמשיך עם הדיון. הבן אדם העלה טענה אז תעלה טענה נגדית ותפריך את שלו.

sha na na revol

New member
המ,

אולי אתה לא תאהב את זה שאני מתערב, אבל - זה לא מה שבדרך כלל עושים בפורום, מדברים עם אנשים זרים| שאתה לא מכיר?|... אני מבין את מה שאמרת דווקא, אבל גודל העצבים שלך - לא כגודל האירוע
... לא קרה כלום

M e n s R e a

New member
שוב

מדברים עם אנשים זרים, שאתה לא מכיר. לא מסתלבטים עליהם. כשלועגים להם, הדבר מאד מעצבן.

sha na na revol

New member
מקובל. ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

גם אני חשבתי שגם היא אמרה בעצם את אותו הדבר, גם היא אמרה שהיא מרגישה אינטיליגנטית יותר וזה לא היה מכעיס בגלל שהיא דברה רק על עצמה, הטון הוא שונה לגמרי.

werus

New member
אני ממש לא

מנסה לצאת גבר. בסה"כ הגבתי למה שחברה שלך רשמה, והגבתי לה גם בצורה די הולמת. היא בסה"כ קיבלה תגובה באותו המטבע. ואח"כ היא ניסתה להראות לי שאין לי תרבות דיון, אבל כמה שניסיתי לראות שהיא צודקת, לא הצלחתי. ועכשיו, פורום זה מקום פתוח לדיון ציבורי, נכון? (לפחות הפורום הזה) אז אני לא צריך להציג את עצמי, לפני שאני מתערב ב"דיון שלא שלי" ואני גם יכול להגיד שם מה שאני רוצה. נכון מר בחור?

fire witch

New member
תביע את דעתך בחופשיות , לא יעצרו אותך

אבל גם להבעת דעה יש דרך ... עם כל הכבוד לך - להפגע ממך אני ממש לא נפגעת ,ההערכה העצמית שלי בנויה מעוד כמה דברים . עניין הוותק בפורום לא קשור לנושא , אתה לא עובר על שום חוק אבל אתה גם יכול להתבטא בצורה נעימה ולא מציקה. ולסיום - אתה לא הראשון שאני מבקשת ממנו לכתוב בצורה נעימה , וזה לא קשור ל"וותק" שלי בפורום , זה קשור לעובדה שמי שכותב וקורא כאן עושה את זה מתוך אהבה למוזיקה ולא מתוך רצון להתפלמס. אני לא מרגישה צורך לריב כאן עם אף אחד ומי שרוצה לבטא את עצמו תוך זלזול באחרים - שיבושם לו , אבל שישתדל לא לשרשר אליי כי סוג כזה של תרבות דיון מגעיל אותי . זה מה שביקשתי ממך ואני מבקשת שוב שלא תכניס אותי בשום צורה שהיא להודעות שלך לא בתור "ההיא שכתבה" ולא בתור "החברה של ...".

sha na na revol

New member
אני בכלל חשבתי

שהוא התכוון ללהקות שהוא ציין אח"כ כמו שב"ק ס'... ככה זה כשאין סימני פיסוק. התגובות של אנשים פה הצילו אותי ממבוכה.

sha na na revol

New member
אבל כאן מתחילה ונגמרת

האפשרות שלך לבדוק את התופעה עוד לפני שהשגת תוצאה אמפירית (לא חבל, הא
...) אם אני מנסה עכשיו לדמיין אותך עושה משאל על הרגלי האזנה למוזיקה בקרב בוגרי הטכניון, אני לא חושב שתמצא שם הרבה יציאות מוזיקליות בהשוואה לקבוצה אקראית של אנשים.

sha na na revol

New member
אפשר לשמוע ממך איך זה בא לידי בטוי../images/Emo35.gif...

כל עוד אתה מאזין, אתה כולה מתרשם ממשהו שלא אתה יצרת. לא יותר ולא פחות. אז איפה, בכל זאת, זה מוציא ממך משהו שאין לאנשים שהגיעו למשל מהעמוד הראשי
...

למעלה