היי ,חדשה!!

Princes Sophia

New member
היי ,חדשה!!

היי קוראים לי סופיה, בקיצור תקראו לי סופי. אני בת 16 ואני חולהלהלהלהלהלה על מגרש ביתי ועל ג'יימס במיוחד!! (תודו שהוא חתיך). ואני שונאת את CW!!!!!!!!! הם ז**** הם דחו את התאריך עד למאי, ואני מרגישה חרא ומבואסת ורציתי מישהו דבר איתו על זה וגם בכלל על הסדרה כי אף אחד\אחת מהורים\חברות\חברים שלי רואים את זה. טוב שיש אתכם.

LindZiv Cohan

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני זיו:) [בת] וכן, באסה שאין עם מי לדבר על זה

הייי -ברוכה הבאה!!-

גמאני חולה חולה חולה על ג'יימס.. ואני מודה הוא פשוט ח-ת-י-ך... אני זוכרת שבהתחלה אני הייתי רואה מגרש ביתי לבד ואף אחת מהחברות שלי לא ראתה והיית משגעת להם את השכל על מגרש ביתי ועל ג'יימס ואז שהיה שידורים חוזרים ביס הם התחילו לראות בזכותי ועכשיו הם חולות על זה כמוני... וחוץ מזה אם אין לך על מי לדבר על זה מי יותר טוב ממנו?!? אהה?!? (=את יכולה לשלוח הודעה רק מתי שאת רוצה...) אז ברוווווכה הבאה!!!!
ואלל תתבישי לשלוח הודעה רק מתי שאת רוצה... נ.ב- שמתם לב איך ג'יימס התכער בעונה הראשונה הוא היה כזה חתיךךךך למות... גם בעונה השנייה הוא היה חתיך... בעונה השלישית הוא היה מכוער תחת עם הקרחת... ובעונה הרביעית כאילו הוא מכוער אבל פחות מהעונה השלישית.. אבל מזה משנה הוא תמיד יהיה חתיך עם העניים הכחולות והמהממות שלו!!! אמא'לה איך הוא השתנה מהעונה הראשונה לרבעית הוא גם התבגר שחבל על הזמן!!! אני כול כך מתגעגעת לג'יימס הרע של העונה הראשונה... (ובכלל העונה הראשונה הייתה הכי יפה...) טוב יאללה חפרתי לכם... עפתי... (הילה->השם אומר הכול...)

J Lafferty girl

New member
הוא לא היה מכוער אף פעם בעיניי..

הוא יפהפה
תמיד. אממ ברוכה הבאה..אני ענת, בת 13 [וחודש^^"] מת"א.

ברור שלא...

ג'יימס גם בעייני תמיד תמיד תמיד תמיד יהיה כוסון אבל את לא רואה קצת שינוי מהעונה הראשונה לאחרונה... תודי שהסעק שיש לו בעונה השלישית מכוער!!! ממש לא מתאים לו גלח.. ובעונה הראשונה הוא היה חתיךך ומהממם... אבל צודקת בעייני הוא תמיד יהיה מושלם!!!

shiraz cohen

New member
היי!

אני שירז... אממ... תגידי,יש מצב שקראת את הספר צופן דה וינצ'י? הכינוי שלך... אם לא,כדאי לך!
הכינוי שלך "מככב" שם....

Princes Sophia

New member
האמת שכן קראתי את "צופן דב וינצ'י"

ונורא אהבתי את זה (כי זה השם שלי) וכן לקחתי את הכינוי שלי משם, נדלקתי על זה לגמרי PS (פרינסס סופיה)

*superstar*

New member
ברוכה הבאה סופי!

שמחים שאת כאן, רק לא לשכוח לקרוא את חוקי הפורום

למעלה