היי חדשה

אתה ממש לא אומר אמת.

כי הבעתי ביקורת גם בפורום זה על אנשי מקצוע מסוימים.
ובניגוד חהערצה שלךץשלץכל מי שמסכים לך אני בינתיים לא מעריץ
איש על דיעותיו .
והיחיד שמתייחס לאאוטיסטים כאל דפוקים זה מי שמזלזל ביכולתם לחשיבה עצמאית וחושב שהם סובלים מתסמונת שטוקהולם, בזמן שכל מה שהוא עושה זה לחזור על סיסמאות סיינטופוציות וקלישאות אנרכסטיות ולחשוב שבכך הוא מבטא איזו זהיא אמרת.
ובניגוד למה שאתה טוען אני לא קונא אותך ומה שאגיד עליך אסור לי.
רקחבל ליתעל האוטיסטים שאתה מטעה את הוריהם

arana1

New member
אני מחזיק כי אני חזק ואין לי ברירה

מה זה מספיק חזק?
בשבילי עצם צורת התנועה של האנשים היא צרחה מחרידה,עצם הדרך שבה הם מביטים עקומה במידה מכאיבה.
כמה נוראים הדברים צריכים להיות על מנת שיחשבו בעיני שכמותך כמספיק?

כנראה שאין לך ממש בעיה של רגישות

חושית...
ואם אתה חושב שתנועה זה צרחה זה מסביר למה אתה לא מסוגל להבין את הבעיה בזה...
אני מקבל שהדברים שאתה חווה נוראים...אבל זה ממש לא רגישות לצרחות....
אבל אתה הרי מעודד השתוללויות וצרחות ונגיעות בהפרשות מהעיניים בחולצות, אז אם אתה סובל מזה, ,זאת בעיה שלך....כי אתה לא מבקש מאחרים להפסיק....
אז תמשיך לסבול רק שאל תטיף לאחרים לסבול גם כן.

arana1

New member
מי שחווה גם תנועה כצרחה הוא לא רגיש ?

חושש שמה שאתה כותב כאן מבטא חוסר הבנה שאין עמוק ממנו לשורש הרגישות האוטיסטית,שמתבטאת גם כרגישות למבט ובמבט

אני לא מעודד השתוללויות וצרחות כשיגרה,אבל כמעשה חד פעמי של פריקת מתחים קשים מאוד,כמו אלה שבהם האוטיסטים נתונים כל הזמן,אני סבור שיש לתת לזה מקום ויחס סלחני ומתחשב לפעמים

לא, הוא סותם לא מבין את ההבדל בין השנייםם

ורוב האוטיסטים כן מבדילים.
ומי שחושב שצריך להבין התנהגות כזאת גם מעודד אותה.
ומעולם לא טענתי שאלו היו התנהגויות חד פעמיות.
מי שחשוב שזה לגיטימי, שיחיה עם אנשים כאלה.
רק שלא יאשים את החברה בחוסר הבה

arana1

New member
הרגישות ל2 הדברים נובעת מהקשר בינם

כי זה בדיוק גם מה שהופך את קשר העין האוטיסטי לטעון כל כך,אבל כל אנשי המקצוע,ללא יוצא מהכלל הם טיפשים מדי בשביל להבין את זה,ולכן מי שמקשיב להם מסכן את סיכוי ההתפתחות של האוטיסט ואפילו את חייו.

אוטיסטים גם נוטים לעשות קישורים לא צפויים ולחוש הגיון שונה מהמקובל בדיוק בגלל שלבן אדם הרגיש להדדי באמת,לתקשורת אמיתית,יש חיבור בין מה שהוא רואה למה שהוא שומע,בין האוזן לעין,ולכן,לפחות חלקם,אלא שלא אולפו הם גם מאוד ישרים וידברו אמת גם כשהיא לא משתלמת,שוב,גם כאן צריך מעא תבונה ורגישות והכרה של אוטיזם על מנת להבין איך הכל מתקשר,לכן אין מצב שמומחים וחוקרים ומטפלים יבינו ויתמכו בדבר,אבל בלבזבז את הכסף והזמן והחיים של אחרים הם מומחים גדולים מאוד ונ"ט שמוכשרים לקנות פוזות חלולות הם טרף קל ליומרה,חבל שיש גם אוטיסטים שאוכלים אותה

רק מי שלא מבין את ההבדל חושב שיש קשר

ומטעה אחרים ויוצר פוזות של מסכן ואומלל.
חבל שהורים לאוטיסטים חושבים שיש בדבריו איזו שהיא אמת

arana1

New member
אגב,אני לא חושב כך אלא מרגיש כך

בדיוק כשם שהרבה אוטיסטים מרגישים ולכן הם ננעלים לחלוטין בסביבות שנראות כסבירות לגמרי לאנשים אטומים
ולכן זה לא משנה מה אתה והמאבחנים והמומחים אומרים על התחושות של האוטיסטים,הם ירגישו את זה בין אם תפרשו את זה כך או אחרת
ולכן כל האבחונים שווים לתחת
אז אפשר לטפל בזה בעזרת סימום כבד שזה מה שרוב האנשים עושים
ואפשר לנסות להבין שיש אנשים שחווים גם תנועה כבעלת מובן רגשי וקיומי עצום
חלק גדול מהאוטיסטים הם כאלה וצריך להיות ממש טיפש בטירוף בשביל לא להבחין בזה אצלם
וצריך להיות די אטום ,אפילו נורא,בשביל לא להבין את המשמעות של הרגישות הזאת לזהות האוטיסטית ובכלל למשמעות הקיום

מה שאתה אומר לא רלבנטי לאוטיסטים שאני מכיר

שהם הנפגעים העיקרים מהתנהגות אטומה וביריונית מסוג זה.
והיחיד פה שמצטט אנשי מקצוע זה אתה, והיחיד פה שמתנהג כמו איש מקצוע גורע זה אתה.
וצריך להיות ממש טיפש בטירוף ואטום כדי לחשוב שזה מה שרוב האוטיסטים חושבים ומרגישים ולא להבין כלום באוטיזם.
הבדל בין רגישות לתנועה לצרחות או כל כך בסיסי שכל אדם בעל טיפת הגיון ויושר אינטלקטואלי היה מבין את זה

השאלה למה אתה קורא תמיכה

הבת שלי מקבלת את מלוא התמיכה וההכוונה אבל לא על ידי אנשי מקצוע שאינם מכירים אותה ולא יודעים דבר וחצי דבר על העדפותיה ורצונותיה ואהבותיה ושנואותיה, התמיכה שהיא מקבלת זה מאנשים שמכירים אותה וקשובים אליה ובשבילם היא לא עוד איזה סטטיסטיקה של כישלון או הצלחה היא מקבלת את התמיכה מאנשים שלא מדרגים אותה בתפקוד גבוה נמוך בינוני, שלא מודדים אותה ואת מעשיה במדד של משקפיים נורמטיביות אלא במשקפיים שלה. האם בדקת מי אלה המתאבדים, אולי אלא דווקא הילדים שעברו מכבש של טיפולים מבוקר עד ערב, אולי אלו הם דווקא הילדים ששידרו להם שהם אכזבה וכישלון.

arana1

New member
בדיוק

ואני אישית הכרתי כמה כאלה,שלמרות שיחודם וכשרונם היה מובהק וברור לחלוטין ואפילו דווקא בגלל זה הם ניסו להתנרמל בכל מחיר ולהיות כמו כולם ולא חשוב מה,אף אחד מהם לא הגיע לגיל שלושים

אז עדיף להיחשב על ידי החברה כדפוק ומטומטם ואיש רע ומפגר ולהיות עצמך,לא רק שהסיכוי שתזכה יותר אחד באהבה אמיתית הוא גדול יותר אלא שעצם חוויית הקיום כעצמך מספקת לך מספיק דלק בשביל לטוס למאדים וחזרה,בזמן שהנסיון המתמיד להיות כמו כולם מביא אותך למצב שבו אתה בקושי מסוגל לעבור את הרחוב

ואם כבר להיות עצמך,זה צריך מישהו שיראה ויתמוך בך באמת,ומה שנחשב כטיפול הוא ממש לא כזה

הם בעיקר כאלה שלא טופלו ולא אובחנו

שכולם חשבו שהם מוצלחים מאוד....
אבל ביום שהבת שלך לא תמצא מסגרת מתאימה אל תאשימי את החברה שלא מכילה אותה.... ואני מאחל לה מאוד שזה לא יקרה....

arana1

New member
לא הבנתי את ההגיון

אם הבת שלה לא מוצאת מסגרת מתאימה אז ברור שיש לה סיבה מוצדקת מאוד להאשים את החברה על שאינה מכילה אותה
או שפיספסתי משהו ? מה ?

ממש לא מפתיע שלא הבנת

ואולי הבת לא מוצאת מסגרת מתאימה כי האמא חושבת שהיא לא צריכה שום עזרה ושום טיפול...

arana1

New member
בבקשה

תאר וספר על מסגרת אחת הראוייה לאוטיסטים,לדעתך,ונמק והסבר למה ואיך

למעלה