היי, חדשה:)

momoTOXIC

New member
היי, חדשה:)

מה קורה^_^ קוראים לי מור אני בת 17+, מהדרום.. אני מצלמת בניקון D40X וכשיוצא אז גם מצטלמת:) אני רוצה להשוויץ קצת בחברה היפה שלי, אז אני שמה כמה תמונות.. תהנו

butbut

New member
יש-לה-שיער-ממש-מגניב:]

אהבתי את התמונות, איכות ממש טובה.

באמת יפה!../images/Emo79.gif

ויש לה סטייל ממש מגניב! אהבתי.
גם הצילומים יצאו ממש טובים :) יפה מאוד

עמי1986

New member
..........

יחסית לגיל שלך את מצלמת ממש טוב.... אם את בת 17 אני מניח שאין לך הרבה ניסיון... תגידי רק לחברה שלך שהיא יכולה להיות הרבה יותר מדהימה בלי העגיל הזה מתחת לשפה שלה

momoTOXIC

New member
חח כן

רק קניתי מצלמה מקצועית ובאמת אני לא מצלמת כ"כ הרבה זמן ואם היא אוהבת את זה אז למה לא?:)

גם את וגם חברה שלך ממש יפות[:

חברה שלך יכולה לדגמן ולהצליח אבל לעזעזל שתוריד את הוומפייר זה מכער אותה ומעוות לה את השפתיים והן יפות!! אל תקחי את זה כערה מגעילה, אני באמת אומרת בתור אחת שהיה לה סיידליפ ויודעת שעשתה טעות אז הורידה[=

Cry to the Sky

New member
היא חמודה

לא התעלפתי ממנה אבל גם נחמדה זה משהו לא? גם התמונות יצאו סבבה עבודה טובה רק תגידי לחברה שלך לא בקטע של לפגוע או משהו שתוריד את 2 המסמרים האלה שהיא תקעה לעצמה שם בשפתיים היא תראה הרבה יותר טוב בלי זה לפחות אם הוומפייר היה כסוף אז אולי זה כבר היה נראה יותר (או שלא) מה לעשות העגיל הזה לא מתאים לכל אחת ואחד ד''א גם את נראית סבבה

LeopardZombie

New member
זה בסדר גמאני לא התעלפתי ממך P:

חוץ מזה אני אוהבת תוומפייר וזה יפה ^^ לא אוהבים לא חייבים :)

עמי1986

New member
:)

מור לא רשמה איך קוראים לך... בכל מקרה... הסיבה שאמרנו לך שכדאי להוריד את העגיל היא כי יש לך שפתיים ממש יפות והעגיל עצמו קצת מוריד מהערך הכללי כשמסתכלים לך על הפנים.. סה"כ את ילדה ממש יפה... פשוט אמרנו שכדאי לך להוריד את העגיל כי זה רק יוסיף לך... זה אולי כרגע ניראה לך יותר מאגניב או וואטאבר אבל עוד כמה זמן את תשימי לב שהרבה יותר יפה לך בלי...... אגב...תבקשי ממור פעם אחת לצלם אותך בלי איפור..זה יהיה מעניין......

LeopardZombie

New member
אני קימי(:)

ותשמע ממש אין לי בעיה עם ביקורת ואני יודעת שהרבה אנשים לא אוהבים תסגנון הזה במיוחד לא בתעשיית האופנה.אבל מה לעשות זה הסגנון שלי וזה מה שאני אוהבת,ואני חושבת שזה מה שמייחד אותי ועושה אותי יותר מעניינת בתור מצטלמת :) מעבר לזה...לא היתה לי בעיה עם שומדבר ממה שאמרו עלי עד לקטע שבנאדם בא ואומר ש"הוא לא התעלף ממני" או מה שזה לא יהיה...אין לי בעיה עם זה שהוא לא חשוב שאני יפה או משו אבל שישמור תדעות לעצמו כי לפעמים זה יכול נורא לפגוע באגו,במיוחד בשביל מישי כמוני שנעלבת נורא מהר..כמו שנאמר אם אין לך משו חכם להגיד אל תגיד בכלל חחח חוץ מזה תודה על התמיכה של כולם ואני ומור נורא מעריכות את זה
! ותמונה בלי איפור אין אבל יש תמונות עם ממש מעט איפור אבל שוב אני לא חושבת שיהיה לזה ממש תהודה כאן כי זה לא הכי בסגנון ORDINARY...אבל לפעמים לחרוג מהגבולות זה מעניין ^^

dostein

New member
תמונה מעולה../images/Emo70.gif

יופי של זוית , עמידה ותאורה

למעלה