היי חדשה !!

היי חדשה !!

היי מה נשמע !! אני הצטרפתי (בכל מובן העיניין) עכשיו ! אבל לפני שאני סופית אהיה פה .. אני חייבת לשאול משהו .. וזה יהיה קצת מביך ואולי טיפשי קצת .. אבל יאללה נלך על זה .. תגידו איך באמת יודעים שאת/ה באמת ביסקסואלים ??

אממ...

האמת שאני לא מזמן .. כאילו .. לפני חודש חודשיים גיליתי את זה .. תמיד הרגשתי את זה אבל פתאום קלטתי את זה .. חח יש לי קליטה איטית ..

אמממ ...

כן .... זה היה מוזר בהתחלה אבל ממש ממש טוב .. כאילו שהתנשקתי והתחרמנתי עם חברה שלי .. זה כתוב במפורט בבלוג שלי ..

תשובה

לדעתי תזרמי עם זה. יש כאלה שלוקחות תפקיד. אני למשל סטרייט אבל רק אוהב להיות לפעמים אישה של גברים ואני עדיין סטרייט וזה לא הופך אותי להומו או דו מיני. אז אם יש לך תפקיד מסויים בסקס עם נשים (לדוגמא את אוהבת לרדת לנשים) אז את יכולה לעשות את זה בחשאי ואת נשארת סטרייטית ומבלי שתצטרכי להרגיש כאילו חסומה בארון. תזרמי עם זה. אז הכל תלוי בך ואיך את מפרשת את הדברים לעצמך כדי להרגיש עם עצמך טוב יותר. כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך, את צריכה לעזור לעצמך כמו שכתבתי.

Blackice

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

דבר ראשון-
! דבר שני- אולי איזו כוס
חמה בערב חורפי סוער?
דבר שלישי- לקח לי הרבה מאוד זמן מאז שגיליתי שאני מעוניין גם בבנים ועד שהחלטתי סופית שהכינוי המתאים לי הוא "בי". בסופו של דבר מה שהיה חשוב בשבילי- שאני אהיה מסוגל להמשך לבנים, לבנות- ומסוגל להתאהב בבנים, ובבנות. יש אנשים שהגדירו את עצמם כביסקסואלים גם בלי לברר האם הם יכולים להתאהב בשני המינים.. אבל בסופו של דבר לדעתי "בי" זה כינוי שיורי- ברירת מחדל, אם את לא מרגישה בנוח תחת הכינוי "סטרייטית" או "לסבית" ומחפשת משהו באמצע כזה.. ("בנוח" הכוונה שזה לא מתאר את הנטייה המינית שלך כמו שצריך. הרי הנטייה המינית שלנו, כבני אדם יותר מורכבת מאשר 3 הקטגוריות הללו) ברוכה הבאה לפורום
ארז נ.ב. יש כמה תגובות בשרשור הזה מאנשים חדשים שאני עדיין לא ממש מכיר אבל אני מייעץ לך לקחת אותם בערבון מוגבל. אני לא מאמין גדול בלהסתיר את הנטייה המינית מעצמך.

אוקיי

דבר ראשון - הייתי צריכה מאוד את החיבוק הזה עכשיו
דבר שני - אני אשמח לכוס שוקו חמה ... אני באמת צריכה להרים את עצמי קצת דבר שלישי - אני בהחלט אבדוק את הרעיון .. תודה רבה , מארי

למעלה