היי חדשה

שלום כולם ../images/Emo70.gif...

היי כולם קוראים לי מיתר ואני מראשון לציון ובאתי להשתתף פה בפורום אין יום שישי חאד שאני לא מפסידה כוכב נולד מקווה שתקבלו אותי יפה...
תוכלו למצוא אותי בפורומים: המורדים קטנטנות ופינת אור ובעוד כמה פורומים שפעם ב.. אני שם.. מיתר

adi11111

New member
נצל"ש שלללום גם אני חדשה../images/Emo41.gif

וקוראים לי עדי אני בת שבע עשרה מ פ"ת

adi11111

New member
נצל"ש 2 כדי נכיר מי שרוצה שירשום את

הפייבוריט שלו ולמה... אני למשל : לא ממש סגורה מצד אחד לירון לב שהוא בוגר התיכון שלי (גאווה לאומית ) מצד שני הראל סקעת שלפי דעתי שר ממש יפה ... מה דעתכם (מי הפיבוריט שלכם ?)

nati86

New member
../images/Emo180.gif שלום! ../images/Emo180.gif

אני חדשה כאן...
אני בת 18 בסוף החודש, מתה על כוב נולד עוד מימי נינט... רציתי לשתף אתכם בשמועה שיש בפורום הרשמי של כוכב ניולד - בוואלה, לגבי השלישיות: אומרים שהשלישייה הבאה היא: מיקה- ציפי - לירון (לירון לקוח לטעמי) סשה - ג'קי - שירי (שלישייה גרועה, המתחרים ממש טובים, במיוחד סשה וג'קי... וברור שסשה לוקחת, וחראם על ג'קי...) שירה ההיפראקטיבית - שירלי - עדי (שירלי לילו לוקחת, אבל יש מצב שדווקא שירה חן תיקח בסוף) אוריאל - חגית - הצנחנים (אוריאל לוקח) אני עדיין לא סגורה על מי הפייבוריט שלי, זה אחד הבנים כמעט בטוח... השנה הבנים הם משו משו! ולדעתי ביזיון שאתי וקנין עפה אתמול מהתחרות.. זו הייתה צריכה להיות חנה גור לטעמי. שמתם לב שאין לחנה ד'?

למעלה