היי חדשה

היי חדשה../images/Emo175.gif../images/Emo178.gif

וזהו אני מאוד אוהבת את התכנית... וסתם כדי ליידע את מי שלא יודע יעל פנדריך הייתה היום באקזיט
ואני ישמח להיות פה בפורום הרבה זמן...נו טוב אני קרצייה אני נמאצת הרבה זמן בכל מיני מקומות חחחחח

הדרוש13

New member
נצל''ש+ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה!!-קודם כל! ודבר שני: מישהו פה בפורום שם לפני כמה ימים משהו מצחיק כזה:"דורי מת" אתם יכולים להגיד לי את שם האתר שמשם אפשר לראות את זה או לישלוח לינק של דורי מת.... !!!!תודה!!!!

StoneD

New member
בן גיי זה הדבר הכי מטורף, מסטולי

ולא קשור שראיתי בחיים שלי! פשוט טירוף, טירוף!

היייייייי

היי אני מורן ואני מתההה על התוכנית ובמיוחד על הראל סקעת וסשה גרישקוב ורציתי לשאול מה הקטע עם הקרחת של חנה גור??

חחחח שלומית החוסר טאקט שלך

הורג אותי!!! זה לא משהו לצחוק עליו אבל בכלליות החוסר טאקט שלך מצחיק חחחחחח

שלומית16

New member
מה?!אני לא צחקתי על זה!!סתם

שיערתי כי אני לא מאמינה שמישהי תרצה לקצץ את השיער שלה ככה זה דוחה אני בחיים לא אצחק על דבר כזה!!! אבל אני לא חושבת שהיא הייתה חולה

0Maori0

New member
הייייי אנשיםםםםם!!!!!../images/Emo41.gif

אני חדשה כאן! אני בת 16.5 מת"א... אני לומדת משחק ושרה.. ואמממ... מה עוד אפשר להגיד? אההההה כן! אני לומדת בקבוצת נוער של "בית צבי" (איפה שעדי כהן לומדת, הראל סקעת
ועוד...). אני בקבוצת הנוער. אני כל פעם רואה שם מישהו מכוכב נולד. אם בא לכם לשמוע סיפורים קצרצרים, אני אשמח. בכל מקרה, לגבי התוכנית של היום, אני מניחה שפתחתם שרשור, אז אני רק אגיד שהראל נתן ביצוע מהמם היום, הגיע לו לזכות. כל הכבוד!

למעלה