בקשר לדרוונינג פול לא שמתי לב כי N וM הן צמודות במיקלדת.............. וגם בעוד כמה פשוט לא שמתי לב............ ובצ'ילי פפרס אני די בטוחה שכן יש רק L אחת...
זה היה בצחוק......... אני יודעת שזה לא מעניין אותכם אבל... היתערבתי עם חברהה שלי שאני אכנס לאיזשהו פורום ואגרום לכולם להגיב על איזשהי הודעה שאני אכתוב.......... אז זה סוג ההודעות שעלו לי לראש......... פשוט לחמם אנשים וללכת נגדם, ואיזה קטע! זה הצליח
עזבו אתכם מזה שהיא שומעת סליפקנוט וקורן... תשימו לב לכינוי המבדר שלה..איזה מטאליסטית תקרא לעצמה כוסית איי פעם??? מה עבר לך בראש ילדה?!!!!זה דרישה למכות ורק בגלל השם כמו ילדים בגן שיש להם שמות מפגרים...כמו יוגב או רונן ואלו שמות של ילדים שאתה יודע שהם קיבלו מכות בגן רק על השם!!!
תעזבו כבר ת'שם משתמש הדפוק שלי. בהתחלה כל מה שרציתי זה לעשות בלוג אז זה הדבר הראשון שעלה לי לראש. ועכשיו אני לא יכולה להחליף אותו!!! כי בעצמי הבנתי שזה ממש דבילי עוד ליפני שניכנסתי לשום פורום.
ג'ים ודאלי, די כבר עם זה!! מה לעזאזל הקטע פה?! אתם מחפשים דרכים לרדת עליה? די! חלאס! קלטנו ת'קטע! אז מה אם היא שומעת סליפקנוט וקורן? זה מה שהיא אוהבת וזהו!!