היי!!!!! חדשה פה :)

אממממ

בקשר לדרוונינג פול לא שמתי לב כי N וM הן צמודות במיקלדת.............. וגם בעוד כמה פשוט לא שמתי לב............ ובצ'ילי פפרס אני די בטוחה שכן יש רק L אחת...

הכי מפריע לי שם אלו מיידן

זו הלהקת מטאל הכי טובה שדרכה אי פעם על כדור בארץ, תתביישי לך. וכנ"ל זפלין, רק שהם רוק:)

ssdd12345

New member
זפלין...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שמתי לב גם למשו מגניב רק מי ששומע את זפלין ממש אבל ממש הרבה שנים מרשה לעצמו לקרוא להם זפלין ולא לד זפלין..וזה משמ מגניב..

ברוכה הבאה

עם הכינוי הזה, אל תכנסי לפורום מטאל בחיים שלך

חחחחחחח

זה היה בצחוק......... אני יודעת שזה לא מעניין אותכם אבל... היתערבתי עם חברהה שלי שאני אכנס לאיזשהו פורום ואגרום לכולם להגיב על איזשהי הודעה שאני אכתוב.......... אז זה סוג ההודעות שעלו לי לראש......... פשוט לחמם אנשים וללכת נגדם, ואיזה קטע! זה הצליח ;)

'אני יודעת שזה לא מעניין אותכם אבל

אני בכל זאת אזיין לכם את השכלללללללללללל' :\ סורי על ההתפרצות, מצב רוח רע
אבל בסדר, זה היה קורה בכל מקרה, זה קורה לי נגד כל בנאדם ששומע קורן וסליפשיט.

bmt29

New member
../images/Emo6.gif "סליפקנוט" חחחח

ג'ים נראה שעבודתך לא הסתיימה...
JB

אם היא באמת קוראת אותם עם ק'

אני אשתין מצחוק. אפילו הפוזרים ששומעים סליפשיט יקראו לה פוזרית

ssdd12345

New member
טיחיחיחיחיחיחיחי...

עזבו אתכם מזה שהיא שומעת סליפקנוט וקורן... תשימו לב לכינוי המבדר שלה..איזה מטאליסטית תקרא לעצמה כוסית איי פעם??? מה עבר לך בראש ילדה?!!!!זה דרישה למכות ורק בגלל השם כמו ילדים בגן שיש להם שמות מפגרים...כמו יוגב או רונן ואלו שמות של ילדים שאתה יודע שהם קיבלו מכות בגן רק על השם!!!

פאק!

תעזבו כבר ת'שם משתמש הדפוק שלי. בהתחלה כל מה שרציתי זה לעשות בלוג אז זה הדבר הראשון שעלה לי לראש. ועכשיו אני לא יכולה להחליף אותו!!! כי בעצמי הבנתי שזה ממש דבילי עוד ליפני שניכנסתי לשום פורום.

את יכולה לשנות, תגבי את הבלוג ותעלי

אותו למשתמש החדש. כאילו, אם אני לא טועה יש אפשרות כזו.

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifכן, אמ,

תעתיקי את הפרקים או משהו. או שפשוט תעשי חדש. כלומר פשוט תפתחי משתמש חדש, זה די פשוט. למרות שהכינוי שלך ממש שיעשע אותיXD

pluplup

New member
אולי די?

ג'ים ודאלי, די כבר עם זה!! מה לעזאזל הקטע פה?! אתם מחפשים דרכים לרדת עליה? די! חלאס! קלטנו ת'קטע! אז מה אם היא שומעת סליפקנוט וקורן? זה מה שהיא אוהבת וזהו!!

למעלה