היי חדשה פה..

0תיו

New member
אבל הוא יעזוב אותי ואני לא רוצה

כי לא יהיה לי למי למצוץ

שרימפי

New member
מתישהו בחיים שלך תביני

אני נורא מקווה בשבילך, שמי שלא ירצה אותך בגלל דבר שכזה פשוט לא שווה אותך. אני יכול להבטיח לך שמין זה משהו שאת יכולה למצוא בכל מקום היום, ללכת למצוץ לכל אחד זה בתכלס סתם מגעיל. כי כל הכבוד לך שאת נהנת מאקט כזה או אחר- להפוך את עצמך לאחת כזו שנותנת בקלות רק מוריד, בעיניי לפחות, מערכך. את נשמעת סך הכל כמו ילדה לא טיפשה בכלל, אז באמת את יודעת את כל מה שאמרו לך- קונדום, ואם את לא רוצה אז פשוט לא. חוצמזה, סתכלי על זה בעוד צורה שיכולה להיות הגיונית בשבילך. אם גם ככה הוא לא נותן לך לרדת לו והוא מעוניין רק בדבר אחד- אז הוא לא מעוניין שתרדי לו. אם את איתו רק בשביל זה לדעתי זה קצת עצוב, אבל אם הוא איתך רק בשביל זה וזה לא עושה לך טוב אז כמו שאומרים- תזרקי אותו
גברים לא חסר בעולם, ואני מקווה שמתישהו תמצאי מישהו שיהיה שווה אותך. למרות שהדרך שלך עוד ארוכה
בהצלחה מותק. שמרי על עצמך.

kineret5

New member
../images/Emo2.gif

חומד את בסה"כ ילדה ושוב כמו שאמרתי בתגובתי מיקודם יש לך רצונות וע"פ תלכי..ולא כי מישהו הכריח אותך.. ואם הוא עוזב אותך אז כנראה שהוא לא באמת רוצה אותך אלא אם כן אתם נמצאים בקשר יזיזותי [רק למין].. ואז מבחינתך זה מה שאת רוצה ממנו גם.. למרות שלדעתי בחור כזה צריך להעיף ובמהירות. יומטוב!

TheBeast

New member
היי, ברוכה הבאה..

התשובה היא "לא". את לא רוצה לעשות את זה, את לא תעשי את זה! בן-זוג שלא מוכן לכבד את בקשתך ומתעלם מהפחד שלך? לא נראה לי.. כל עוד את לא רוצה לעשות את זה ומפחדת מזה- אין כל סיבה שזה יקרה..
נמאס לו?! פפ

למעלה