היי חדשה פה..

0תיו

New member
היי חדשה פה..

אני אוהבת לרדת לבנים.. אם יש משהו שאני יותר אוהבת מהכול זה למצוץ למישהו.. אני בת 14 ולפניי שנתיים מישהו הכריח אותי למצוץ לו.. מאז נדלקתי על זה והתחלתי לעשות את זה נון סטופ.. עם הזמן השתפרתי והמציצות שלי נהיו יותר ויותר טובות.. הבעיה היא שלחבר שלי נמאס הוא לא רוצה יותר מציצות הוא רוצה לחדור לי לתחת ואני ממש מפחדת.. והוא לא מסכים שאני אמצוץ לו אפילו שאני בולעת הכול מה לעשות? איך לשכנע אותו לדחות את האנאלי?

topsoul 360 out

New member
רק אותי זה ממש מטריד?

לפי מה שאת אומרת נאנסת בגיל 12 והתמכרת לזה

0תיו

New member
לא ממש נאנסתי

זה היה בלי חדירה אני עדיין בתולה.. פשוט מישהו הכריח אותי למצוץ לו ואלוהים זה כל כךךך כיייףףףףףףףףף!!!

מה? מה הקשר?

מעשה סדום זה כשדופקים מישהי בתחת בניגוד לרצונה. זה ממש לא קשור למציצה. לחייב למצוץ= מעשים מגונים, שהם, כמובן, תקיפה מינית.

kineret5

New member
בסיידר. זה לא ממש משנה הרי לבסוף

הכל דברים הללו נחשבים כתקיפה מינית.. וכה התבלבלתי התכוונתי למעשים מגונים. תודה על התיקון
יומטוב.

topsoul 360 out

New member
נממממ...אני חולק על דעתך ../images/Emo22.gif

מעשי סדום הם לא בהכרח עבירה, כמו גם קיום יחסי מין.. הם הופכים לעבירה כש: -הם נעשים כחלק מיחסי תלות (מורה-תלמיד,מעסיק-עובד)או הבטחת שווא לנישואין -הם נכפים על האדם לו מבוצעים המעשים (כלומר, האדם נאנס..אונס וכפייה הן מילים נרדפות..בערך)

kineret5

New member
אמ אוקיי ../images/Emo24.gif

והתבלבתי הכוונה הייתה על מעשים מגונים.

Domnastic

New member
שלום סתיו, כנסי

דבר ראשון, שתדעי שמין אוראלי זה מין שאהוב בקרב רוב הגברים. הוא לא כ"כ קריטי בשבילי, אבל יש אנשים שמייחסים לזה חשיבות רבה - ובקיצור: אם את יודעת טוב, כבר יש נקודה לזכותך. בעניין האנאלי: אני אתחיל בזה שאני אצהיר שאם את מחליטה לבצע חדירה כלשהי, תשתמשי בקונדום
בלי קונדום - אין חדירה, אלא אם כן את רוצה מתנה קטנה אחרי תעשה חודשים.. נחזור לנושא..אם את מרגישה שאת מוכנה [רק שאת מרגישה יותר נכון*] תעשי זאת, ואני מציע להתחיל מחדירה רגילה ופחות [כואבת
]. מין אנאלי הוא לא מין שכל אחת יכולה לקחת על עצמה, באמת. תנסי קודם עם עצמך את הדבר, רק אח"כ -כשאת מוכנה- תפני לחבר שלך, ותזרמו עם זה.
הערה לי אליך: אמרת שהכריחו אותך לרדת בפעם הראשונה, זה לא נשמע לך קצת לא בסדר? את יודעת שזו עברה? בקיצור, אל תתני לאף אחד "להכריח" אותך לבצע מעשים שאת לא רוצה. בכל מקרה, תעשי מה שבא לך - בזהירות. שי
.

למעלה