היי חדשה פה

Gays On Cock

New member
היי חדשה פה

ממ אני נוי בת 14 וחצי מפ"ת הלהקת פאוור האהובה עליי היא Blind guardian אבל אני גם מאוד אוהבת את Helloween וSonata Artica.

Musta Susi

New member
../images/Emo99.gifBlind Guardian

ברוכה הבאה קשוחה
פינלנד RULEZ
תשמעי גם Hammerfall (נועית
), Gamma Ray, Nightwish, Rhapsody, Celesty, Luca Turilli, Masterplan, Symphony X ו Kamelot. אלו יעסיקו אותך לזמן מה
בינתיים-התאקלמות מהנה
ד"א אני אופיר בן ½16 גר ליד מודיעין. נעים מאוד|מושיט יד ללחיצה|

Gays On Cock

New member
אני שומעת Symphony X וRhapsody

אבל אוי Nightwish זה קקה מלודי(מצטערת עם העלבתי מעריצי Nightwish פה אני פשוט לא סובלת אותם) ומישהו יכול להכריע בהתערבות? אני טוענת שchildren of bodom הם דת' מלודי למרות שידיד שלי טוען שהם פאוור מי צודק? או ששנינו צודקים?

Musta Susi

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

|הנהימה|זה בכלל לא קקהההההההה!!!|סנהימה| כנראה שלא שמעת את השירים הנכונים (בטח שמעת מOnce או משהו כזה) כבר חודשים רבים אני טוען שC.O.B. הם Power Metal With Harsh vocals אבל הרבה אנשים פה בפורום(לצערי
)טוענים שהם דת' מלודי. אני בכל זאת נוטה לחשוב שזה פאוור

Gays On Cock

New member
ממ טוב לדעתי אם די קקה

ולא יודעת מה שמעתי שלהם, שמעתי אבל די הרבה(יש לי חברה די אובססיבית עליהם ומכריחה אותי לשמוע אותם שאני אצלה)

Blade Of Fire

New member
אה כן כי ווקליות נשית

זה כה לא טרו וכל כך גיי שאסור לשמוע ולהעריך את זה... שמעי EPICA... אחרי זה נדבר על "קקה מלודי"....

Gays On Cock

New member
מממ שמעתי אפיקה וגם לא אהבתי

ומה קשור ווקליות נשית וגיי? אני פשוט לא אוהבת ווקליות נשית ומה רע בגיי? אני בעצמי מממ נגיד לא בדיוק סטרייסטית

Blade Of Fire

New member
פ"ת שליטה בפורום! ../images/Emo3.gif

קודם פאוור מטאל, אחרי זה-העולם!! מווהאהאהאהא ברוכה הבאה:)

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

אני נדיר את בין האנשים היחידים שיצא לי להכיר שלא אוהבים את נייטוויש, הוו וול. וסונטה זה מאוד טוב
תשמעי ארוון גם *סוגדת* ופ"תאים אתם משתלטים על העולם! *בורחת*

TarwenR

New member
אממ ../images/Emo122.gif

לא הבנתי את זה... לא אמרת קודם שאת לא אוהבת את נייטוויש?

tayler durden

New member
קבלי טיפ

תסתכלי מי כותב את ההודעה כשאת קוראת אותה
אני לא היא. סתם נדחפתי לשיחה שלכן...

למעלה