אז את סנילית.
D DanieLushka New member 28/5/05 #28 את לא אוהבת נייטוויש? o: טוף, גמני פחות אוהבת אותם.. כלומר, אני כן אוהבת אותם, אבל לא עד כדי כך.. סונטה רולעז...
את לא אוהבת נייטוויש? o: טוף, גמני פחות אוהבת אותם.. כלומר, אני כן אוהבת אותם, אבל לא עד כדי כך.. סונטה רולעז...
T TarwenR New member 30/5/05 #49 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif כנראה... ואת יודעת גם כמה אני סנילית :]
D DanieLushka New member 27/5/05 #16 ברוכה הבאה חמודה[: אני דניאל, עוד מעט יש 14, וכמו אופיר גם אני תקועה ליד מודיעין התאקלמות מהירה !
D DanieLushka New member 28/5/05 #32 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif המכבים-רעותניקים ישתלטו על העולם. אתם תראו.
M Musta Susi New member 28/5/05 #33 קעע../images/Emo70.gif אבל קודם לכן-נשתלט על הפורום Muhahahahahaha
M Musta Susi New member 28/5/05 #36 כולם לסגוד למכבים-רעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מי שלא-מות יומת!
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/5/05 #37 רגע.... רעות? אני יכולה להישבע שיש לנו אנשים מהביצפר משם! אבל זה כה לא הגיוני. *מבולבלת*
M Musta Susi New member 29/5/05 #40 בינתיים עד כה שידוע לי רק אני, איתמר ודניאל אני ממכבים אבל הבצפר ברעות לכן קשה לי להבריז...
פ פונצית גירל האמיתית New member 29/5/05 #41 אבל זה לא הגיוני שאנשים נוסעים מאיזור מודיעין עד שפיים כל יום בשביל ביצפר. אני כנראה סתם הוזה...
פ פונצית גירל האמיתית New member 29/5/05 #45 לא... אבל אני יכולה להישבע שבטיול שנתי כשהקריאו לנו את הרשימת ישובים אמרו את זה. "שפיים רעות ועינת" אבל שוב אני כנראה הזיתי מהחוסר שינה.
לא... אבל אני יכולה להישבע שבטיול שנתי כשהקריאו לנו את הרשימת ישובים אמרו את זה. "שפיים רעות ועינת" אבל שוב אני כנראה הזיתי מהחוסר שינה.