היי חדשה פה...

תיקראו זה באמת חשוב

אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני מגיבה פה על משהוא אבל רציתי לומר משהוא על העינין עם השוטרים שוטרים הם לא טיפשים!!! וזה מניסיון שתי ההורים שלי שוטרים אתם לא מבינים שהם לא אלה שמקבלים את ההחלתות שיש להם מפקדים ואנשים גבוהים כמו שר ביטחון וראשי ממשלה שאים הם לא יעשו מה שמבקשים מהם או יפרו פקודה אז עלולים לפטר אותם מהעבודה תחשבו קצת !!!

Mr Drums

New member
את מתלוננת על הסטיגמות שמדביקים

על בעלי הקעקועים ובאותה הודעה את מדביקה סטגימה על השוטרים. אל תבואי להתלונן אחר כך...

את מופתעת?

תדמי את החברה הישראלית לקבומת מטיילים בג'ונגל ואתה משטרה למטייל X אז החבורה העלזיה מתקדמת לאיטה בצמחיה הסבוכה של הג'ונגל ובנתיים מטייל X שלנו שוקע בבוץ טובעני ולא מתקדם לשום מקום. דרך אגב אם תגיעי לשדה התעופה והמאבטחים בכניסות יראו את הקעקועים גם יתחילו לשאול אותך שאלות וגם אם יש לך ראסטות.

chicko a

New member
אני לא מסכים

לגבי ראסטות וקעקועים. הבודקים בנמל התעופה מקבלים החלטות בין היתר עפ"י מראה חיצוני מעורר חשד,כמו כן שפת גוף אשר תעורר חשד כי לבנאדם יש מה להסתיר . ישנם מקרים יוצאי דופן בהם הבודקים לא נוהגים אחד לאחד עפ"י הנהלים או מבצעים הערכה שגויה אבל הם מעטים יחסית. ההוכחה האישית לזה היא שאני עברתי מספר פעמים בשדות תעופה בארץ ובועלם עם רסטות ולבוש "לא הולם" וברוב הפעמים כל תהליך הכניסה\יציאה עבר חלק למעט מקרה אחד בו יכולתי לחוש שהבודקת בוחנת אותי ,כמובן שאני החזרתי לה חיוך מפה לאוזן וזרקתי עוד משפט מבדח(שכמובן כיסה על חוסר הבטחון שחשתי באותו הרגע) לקהל הממתינים ואחרי דקה-שתיים היא שחררה אותי לדרכי. רסטות לא הופכות אותך לסוחר סמים,אל תמעיט בערך שלך

דברי לא הובנו

דיברתי על הבחורים שעומדים בכניסה לשערים של הטרמינל בדרך כלל עומד איתם עובד או עובדת עם חולצה לבנה, אלו כן שואלים כל מי שיעבור עם ראשטות או קעקועים גלויים לעין או בעל חזות מזרחית. לגבי אלו ששואלים חבר'ה עם ראסטות שחוזרים מהמזרח או מאמסטרדם אלו מהבילוש או מיחידת הסמים של המכס והשאלות האלו הם להצדקת המשכורת התפיסות נעשות אך ורק ע"י מודיעין.

Moosh Tg

New member
תלוי איפה לדעתי.

פעם קעקועים היו בעיקר לאנשים שישבו בכלא. ואנשים שישבו בכלא לא תמיד משפרים את ההתנהגות וכו'. אז כניראה שיש סיבה. אבל בימינו, זה שונה לגמרי. אז במידה מסוימת אפשר להבין את השומרים וכו', ובמידה מסוימת זה נורא דפוק. לדעתי לפחות.

גם היום לא מעט אסירים מקעקעים את

עצמם ויש לקעקועים משמעויות, אבל אל תשכח שבתרבויות השונות הקעקוע מסמל משהו מסויים וגם מקורו מסיבה זו או אחרת , אבל עדיין לא ממגמה של פורעי חוק. בכל אופן אם הולכים על פי התרבות היהודית, הרי אסור לנו לתקעקע אז זה שיש לנו קעקוע זה לא לקטלג אותו כפורעי חוק אלא כאנשים שלא שומרים על המסורת בהדיקות יתרה.

Moosh Tg

New member
תלוי איפה לדעתי.

פעם קעקועים היו בעיקר לאנשים שישבו בכלא. ואנשים שישבו בכלא לא תמיד משפרים את ההתנהגות וכו'. אז כניראה שיש סיבה. אבל בימינו, זה שונה לגמרי. אז במידה מסוימת אפשר להבין את השומרים וכו', ובמידה מסוימת זה נורא דפוק. לדעתי לפחות.

אני לא מבינה מה הקשר לאסירים?!

קעקועים בתרבויות מסויימות סימנו דרגות של כבוד, שייכות למסדרים,זה שהלכו כמה חברה וקיעקעו את עצמם בכלא זה לא אומר כלום, כל המאסטרים הסיניים היו מקועקעים והם הכיו מכובדים,ראשי השבטים היו מקועקעים וזכו לכבוד, אבל הדעות הקדומות דבוקות לשוטרים כמו חרא בסולייה-סליחה על הביטוי, מה שמסביר את המצב במדינה, כמה פיגועים היה צריך עד שהם סוף כל סוף הבינו שצריך לאבטח תחבורה ציבורית?! כנ"ל לגבי שאר המערכות מערכת החינוך לדוגמא, אני סקרנית עוד כמה תלמידים יצטרכו לנשור עד שישנו את הדרך של משרד החינוך...

למעלה