היי חדשה פה...

היי חדשה פה...

היי, רק רציתי לציין עובדה מאוד מצערת, לפני קרוב ל-8 חודשים בערך עברתי לתומי, בכיכר דיזינגוף, השוטרים מסתבר בדיוק ערכו שם פשיטה,ובמקרה בגלל כל הקעקועים שמכסים את גופי החליטו כנראה שזו סיבה מספיק טובה להשפיל גם אותי ולערוך עליי חיפוש... אני חייבת לציין כי בכללי אני נגד סמים ונגד אלכוהול,ולכן החיפוש והרמיזות מצד השוטרים היו משפילים ביותר,ואני שואלת את עצמי אם החברה שלנו נסוגה אחורה,במקום לצעוד קדימה אל העולם....

shpluck

New member
החברה בכלליות התקדמה אבל

בצעדי גמד, רק קצת מתקדמים לאט לאט המצב של מישהו שלמשל יש לו קעקוע חשוף על היד עכשיו לעומת נגיד 20 שנה שונה כשהוא הולך ברחוב ורואים את זה... במיוחד על בחורה

Moosh Tg

New member
לאט אחושרמוטה.

אנשים מקטלגים אנשים חופשי. וקרה לי מקרה דומה, רק עם פירסינגים ולא עם קעקועים. אבא שלי הוא אחד כזה. ואני מנסה לחנך אותו אחרת. שזה עוד צעד קדימה. בסוף יהיה טוב. :)

אוי לי היה מקרה לא נעים עם

סבתא...יש לי סה"כ 12 קעקועים על הגוף וכשעשיתי ת'אחרון שאגב עדיין לא גמור,התקלחתי וסבתא פתחה יל ת'מקלחת כדי לשאול משהו ואני במקום להסתיר ת'קעקוע עניתי לה על השאלה, ואיך שהיא ראתה ת'קעקוע החדש,היא לא הפסיקה לצרוח ולקלל עד היום אני שומעת על הקעקוע הזה...אבל בסדר אני מאלפת אותה אט אט

shpluck

New member
עם זקנים זה הכי בעיה

כי הם חיים בכלל בעולם אחר עם חוקים אחרים, והם לעומת אחרים אי אפשר לשנות את דעתם בשום צורה..

PinkyRaSta

New member
ריספקט

אישה עם 12 קעקועים... תמיד עניין אותי אישות עם הרבה קעקועים... D:

N o k i

New member
סבתות שלי דווקא קיבלו את זה יפה..

ליברליות. סבתא אחת יללה (היא תמיד מייללת כשהיא לא מצליחה לבכות)..ואז אחרי כמה דקות של הסברים היא חיבקה אותי והתחילה ממש לאהוב את זה ולבקש שאראה לה אותו כל הזמן
הסבתא השנייה קצת מטושטשת מאלצהיימר..אז חוץ מלשאול "בשביל מה, לא חבל על הכסף?" היא לא אמרה כלום

MaddyD

New member
lol אלצהיימר,

סבתא שלי כל פעם מחדש 'מה זה הציור הזה' 'סבתא.. זה קעקוע. עשיתי את זה די מזמן'. 'תתחדשי פשטילימטה..' [משו ברומנית.]

אמוניה

New member
הדבר הזה שהיא אמרה לך ברומנית..

זה משו כמו תתחדשי כוסאמשלך או משהו כזה...

MaddyD

New member
לא ממש,

ואני אומרת מנסיון יש לי קעקוע חשוף על היד שתמיד רואים אותו, ולא אומרים לי או מחשיבים אותי פריקית.

Papito

New member
היה לי נורא מצער לקרוא את

ההודעה שלך. שכולם יילכו להזדיין. במיוחד שוטרים, קצינים ושאר בעלי סמכות

itzik21cohen

New member
הבעיה היא לא עם השוטרים...

הבעייה זה כל החרדים שמזיינים את המוח !!! יש לי 4 קעקועים על היד (עוד מעט שרוול) ותמיד אנשים חייבים לזרוק לי מילים ... במיוחד דתיים , אני חושב שקרה לך מה שקרה בדיזינגוף כי שם יש בעיקר המון סמים, זה אזור שכל הפריקים מעשנים סמים , וקעקועים זה איך שהוא (אני לא יודע איך) אבל בדרך כלל משתייך לסמים , יענו שרואים מישהו עם הרבה קעקועים או קעקוע גדול שאין מצב להסתיר אותו ... אז כבר יש עלייך סטיגמה שאת/ה משתמש/ת בסמים , אבל אני לא מאמין שבמקום אחר היו עושים לך מה שעשו לך בדיזינגוף...

דנטל

New member
המעשה הזה מעיד רק על עצמם

גם אני מקועקעת ונגד סמים. זה בכלל לא קשור. הרי על אותו משקל יכולתי להגיד ששוטרים הם דפ"רים אחרת היו עובדים בעבודה שדורשת קצת יותר אינטיליגנציה. מתוך הכרות עם שוטרים, הרי שגם זו הכללה אידיוטית, דבר שמאוד מאפיין הכללות. כנ"ל לגבי הכללה לגבי החברה. זה כולה כמה שוטרים פרימיטיביים. מכך לצאת בהנחה לגבי החברה? נו, באמת. תתנחמי בעובדה שאת הרבה יותר למעלה מהם (וגם תשתדלי להמשיך להיות) ועברי הלאה.

Yeman Bitch 1

New member
איכסה מאנייק!

שוטרים הם לרוב עם טיפש.. אני לא מבינה מה רצו ממך אם כל מה שעשית זה רק לעבור שם?? ואני גם לא מבינה את כל הסטיגמות שכל בעל פירסים או/ו קעקועים הוא פריק ואז הוא סתם סטלן מסומם כל הזמן.. איזה דפיקות!!

NowImThere

New member
אני רואה שעל שוטרים יש סטיגמה

אני מתכוון להיות שוטר ואני לא חושב שאני טיפש..

Yeman Bitch 1

New member
מצויין במפורש..

"שוטרים הם לרוב עם טיפש".. כלומר, לא כולם.. חלק נכבד..

למעלה