היי חדשה פה

bodrlein

New member
היי חדשה פה

היום ידיד שלי גרם לבכות לטרנסג'נדרית רק בגלל מי שהיא ,וזה אוכל אותי .היא לא עשתה לו כלום רק ניגשה אלינו לשולחן ושאלה מה אנחנו רוצים להזמין הוא אמר לה שלא נאה לו לראות את ההומו הזה.ולא בא לי יותר לראות אותו .עברתי לעיר אחרת ואני לא מכירה פה כל כך אנשים אבל אני לא מתכוונת לסבול אותו רק בגלל זה עדיף לבד . הייתי צריכה ללכת ,הייתי צריכה לדעת שאי אפשר להכניס הגיון לראש המרובע שלו .שיש אנשים קטנים שסגורים בעולם הצר שלהם ואין שום דבר שאפשר לעשות בנידון. מקווה שלכם היה יום יותר מוצלח משלי שיהיה לילה קס!ם

bodrlein

New member
סורי על הדיליי

אהבתי את התגובה שלך אבל לא נראה לי שיש מה לעשות בנידון (עם כל הצער שבדבר) . ואני בטוחה בזה כי במשך כל אותו הערב ניסיתי להסביר לאותו בור אדם כמה דברים , ממש לא הצלחתי להכניס מילה רק שמעתי הם ככה וככה (וזאת גם אני) ואני ממש לא רוצה לצטט את מה ששמעתי ממנו ,אתה בטח כבר מתאר לעצמך כבר! אולי זה יישמע הזויי אבל כל מה שרציתי זה לחבק אותה כשהיא יצאה מהפאב לבכות בגלל הדפוק הזה. תודה על התגובה שיהיה לילה קס!ם

bodrlein

New member
סורי על הדיליי

לפני חודש עברתי למרכז (הייתי גרה בדרום) זאת ממש התחלה חדשה ,אני מכירה פה רק כמה אנשים ,כמוון ששיניתי את המיקום ישר בפייס ואז אותו הידיד מהעבר רצה להיפגש.. אז יצאנו לפאב וניגשה אלינו מלצרית טרנסג'נדרית הוא הסתכל עליה ואמר - אני לא רוצה לראות את ההומו הזה. באותו הרגע היא יצאה מהפאב ובכתה ואני המשכתי לשבת שם ולנסות להסביר לו,אולי אולי חשבתי הוא יראה את הדברים אחרת. זהו בערך מאותו הרגע הבנתי למה הוא ידיד מהעבר ועדיף שכך גם ישאר! תודה על התגובה שיהיה לילה נפלא

SSAAMMEEYY

New member
ברוכה הבאה לפורום

הומופוביה יש בשפע למרות כל התהליך של הקבלה בחברה עדיין יש אנשים שלא מוכנים לקבל את זה. אבל בין זה לבין להגיד את הדעות שלך בפרצוף יש מרחק קצת יותר גדול וזה כבר קטע של נימוס. בכל מקרה, מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה בפורום. אגב, את מוזמנת לספר קצת יותר על עצמך :)

SSAAMMEEYY

New member
נכון, אבל

להומופובים זה לא כלכך משנה הומוסקסואל/טראנסג'נדר/טראנסקסואל/לסבית/ביסקסואל/ית במקרים רבים הם גם לא יודעים מה ההבדל "הוא אמר לה שלא נאה לו לראות את ההומו הזה" המושג "הומופוביה" יכול לשמש גם כ"פוביה" בהקשר של כל הקהילה הלהטב"ית.

bodrlein

New member
ברוכים הנמצאים :)

נעים מאוד,אני בת 25 כרגע עברתי מדרום למרכז ,מין התחלה חדשה כזאת. תמיד ידעתי שאני נמשכת למין השני,רק לפני חצי שנה הייתה הפעם הראשונה שלי עם אישה. זה היה מעבר לכל פנטזיה,הרבה יותר חושני,אי אפשר לתאר במילים.. הקשר הזה לא החזיק מעמד,רצינו דברים שונים.היא גם הייתה קצת יותר גדולה ממני. בעיניי אהבה לא קשורה לכלום כשמתאהבים אז מתאהבים באישיות,בקסם שיש באותו בן אדם שגורם לך לחייך כמו דפוק/ה... היה לי חבר במשך 6 שנים ,לפני שנה וחצי נפרדנו .. שיהיה לנו המשך ערב נפלא ות!דה על התגובה :)

למעלה