היי,חדשה פה...

היי,חדשה פה...

אני לירן,בת 16 וחצי מלוד.. החברים יודעים...ומקבלים אותי בכיף ההורים עדיין לא,ולא נראה לי אני עומדת לספר להם בזמן הקרוב כשזרקתי לאמא שךי כל מיני הערות סטייל "ואי אמא מה אם אני בסוף יתחתן עם בחורה" היא דפקה בי מבט ואמרה "אצלנו במשפחה אין דברים כאלו" אז כן..בנתיים אני נשארת בארון בפניהם..

היי לירן

אם את לא מרגישה בטוחה לצאת מהארון - אל תצאי. עדיף לחכות קצת מאשר לספר ולהתחרט. ואם יש לך תמיכה מחברים על אחת כמה וכמה. את מוזמנת להתקשר אלינו ולדבר. ואת יכולה גם ליצור קשר עם תהל"ה (תמיכה להורים של לסביות, הומואים, בי וטרנס), כדי להתייעץ או כדי להגיע לאחד המפגשים שלהם. זו קבוצה מחבקת ותומכת. אורי יש עם מי לדבר 03-6205591

sutul

New member
היי לירן ../images/Emo85.gif

אני אוהד בן 26 ברוכה הבאה לפורום שוקק החיים שלנו
לפני כמה זמן סיפרת לחברים? את במערכת יחסים עכשיו?

נעים להכיר...

אממ סיפרתי לחברים לפני חצי שנה או יותר.. ברגע שבו נסגרתי על זה שאני בי,שהפסיקו לי הבילבולים בראש והבנתי שזו אני ולא,אני לא במערכת יחסים עכשיו... ואתה? מתי הבנת שאתה בי? ומערכת יחסים יש לך עכשיו?

sutul

New member
לגבי

הבנתי שאני בי בערך בתקופת הצבא כשבכלל הבנתי שקיימת אפשרות כזאת ולא הכל שחור ולבן.. אני לא במערכת יחסים כרגע

SSAAMMEEYY

New member
שלום לירן

ברוכה הבאה לפורום אני שמח לשמוע שהחברים מקבלים ובקשר למשפחה... את לא חייבת למהר... (אם בכלל) שיהיה לך יום מקסים^^ איתי.

Blackice

New member
הי לירן ../images/Emo9.gif

ברוכה המצטרפת
כמו שכבר ציינו, אין צורך למהר לרטוץ לספר להורים.. את תוכיל לספר להם כשתהיי מוכנה... עד אז (וגם אחרי
) את מוזמנת לשבת בינתייםבפורום איתנו, לשתות איתנו
(עלינו!) ולדבר על מה שבא לך... רוה לספר עוד קצת על עצמך? איך הבנת שאת בי? ארז

חחח אני אשמח ל../images/Emo185.gif

אממ בהתחלה זה היה ממש ממש מבלבל בגיל 14 ככה שמתי לב שאני נמשכת לבחורות..והייתי תקופה שהייתי בטוחה שאני לסבית ואז הבנתי שאני גם בעצם נמשכת לבחורים...אז הגעתי למסקנה שההורמונים חירפנו אותי ושאני סתם הוזה או משו באזור גיל 15 ככה הכרתי מישהי שהייתה בי ובעצם הכיר לי את העניין הזה.. ומאז הראש פתאום הסתדר לי ולא ראיתי את עצמי כבחורה מטורללת שנדפק לה השכל מההורמונים אלא כבחורה נורמאלית לחלוטין עם נטיה מינית מיוחדת שכזו..

Blackice

New member
מוכר.. ../images/Emo13.gif

גם אני בהתחלה לא הבנתי למה אני לא מצליח להבין אם אני סטרייט או הומו... אחרי שנה- שנתיים הכרתי לראשונה את המונח "דו מיני"\"ביסקסואל", אבל לא היה לי המזל להכיר את זה דרך אדם שהוא בי, אז הנחתי ש"בי"="להמשך באופן שווה לשני המינים", ובגלל התקופות שהתחלפו אצלי לקח לי הרבה מאוד זמן גם אחר כך להבין שאני בי...
"הכרתי מישהי" בגיל 15- בתור ידידה או יותר מזה?

אממ

הכרתי אותה בתור ידידה... אחת הבחורות היחידות שאיי פעם נפתחתי אליה באמת..היא הייתה באמת ידידה טובה שלי לא זוכרת למה איבנו ת'קשר...יכול להיות שזה בגלל שפיתחתי אליה משו ריגשי ואז בעקבות זה התרחקתי.. בכל אופן עד היום אני מוקירה אותה על זה שהיא עזרה לי להבין את עניין ה"בי"

למעלה